Melekler: Hayatlarınız bir anda değişebilir

Paint your own life - Jim WarrenSevgili Dostlarımız, sizleri çok seviyoruz

Hayatlarınız bir saniyede değişebilir sevgili dostlarımız. Enerjinizi birazcık değiştirdiğiniz anda, bütün bir varlığınızı değiştirirsiniz. Sahip olduğunuz sorunlar, zorluklar ya da hayal kırıklıkları, sevgiye odaklanmayı seçtiğiniz anda şifalanmaya başlar.

Tanrı, sizlerin ondan bir şeyler öğrenmeniz dışında geçmişe bakmaz. Melekleriniz geçmişe odaklanmaz. Sadece sizin insani şartlanmalarınız sizi geçmişe bağlar ve o şartlanma size geçmiş “hataları” düzeltmenin zaman alacağını düşündürür. Bizler, melekler olarak, size şunu hatırlatmalıyız ki, bizim alemlerimizde hiçbir şey “hata” değildir, sadece öğrenme deneyimidir. Sonucunu beğenmediğiniz bir seçim yaptığınızda, sadece ondan öğrenin, kendinizi sevin ve ilerleyin. Böylece biz de sizin daha sevecen bir gerçeklik yaratmanızda yardımcı olabiliriz.

Aranızda pek çoklarınız kendinize karşı affetmemeye tutunuyorsunuz. Kendinizi yakalayın. Kendinize karşı insafsız olmayı durdurun. Sadece kendinize şunu sorun: “Ne öğrendim? Bir dahaki sefere neyi farklı yapacağım?” Sonra da kutlayın sevgililer, çünkü her öğrenme deneyimi , sizi coşkuya bir adım yaklaştırır, sizi esenliğe, daha da büyük sevgi hissetmeye bir adım daha yaklaştırır.

Biz sizin geçmişinize derin bir saygıdan daha az bir duyguyla asla bakmıyoruz. Çünkü biz, hepinizin adına dünya denilen bu okulda öğrenciler olduğunuzu anlıyoruz ve dersleriniz her zaman kolay değil. Biz size hürmet ediyoruz, sizi seviyoruz ve daha büyük sevgiye giden büyüme yolunuzdaki her anınıza saygı duyuyoruz. Bu sevgi ve saygıyı siz de kendinize verin, böylece çok daha zarif ve neşeyle gelişirsiniz.

Sizleri kutsuyoruz, sizleri çok seviyoruz.

Melekler

Ann Albers ve Meleklere çok teşekkürler. www.VisionsofHeaven.com

Enerjilerin çok yoğun olduğu bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın ilişki kurabilmek ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2015 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2015 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

4 comments

  1. Sevgili mor alev , sizinle hiç karşılaşmadık , ama yazılarınızla çok buluştuk . Yazılarınıza ara Verdiğiniz bir haftalık zaman diliminde , hayatımda ne kadar önemli bir yeri işgal ettiğinizi anladım . Yazılarınızla dahi olsa benim gibi bir çok insanın benzer rözenansa girdiğini ve hep birlikte titreşip , pozitif enerji yaydığımızı düşünüyorum . Değişimde böyle oluyor zaten . Dünyasal bakıp değerlendirdiğinizde değil . Elinize yüreğinize sağlık

    iPhone’umdan gönderildi

    Beğen

  2. Merhaba sevgili mor alev. Sizi uzun zamandır takip ediyorum ve paylaştıklarınızı her gün okuyorum ve bunu severek yapıyorum.Bazen öyle anlar oluyor ki kafamda çözemediğim,anlamlandıramadığım ve ya aradığım bir cevap sizin cümleleriniz olarak karşıma çıkıyor.lütfen yazmaya devam edin 🙂

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.