İşler birikti! Yayınlara birkaç gün ara veriyorum

Imaginative ButterfliesArkadaşlar, cevap bekleyen çok sayıda mesajınız ve yorumlarınız var. Bu arada, yaptığım tek iş bu değil, diğer meşguliyetlerim de Şubat-Mart-Nisan çılgınlığında biraz geride kaldı. O yüzden izninizle, tembellik yapmak için değil ama hepinize yetişebilmek, mesajlarınıza odaklanabilmek ve bütün diğer işlerimi başa çıkılabilir düzeye getirmek için bir iki günlüğüne yayınlara ara veriyorum.

Bu sırada arşivlere girebilir, daha önce kaçırdığınız eski mesajlara göz atabilirsiniz. Yeni dönemin zevkini çıkarın. Arınma evresi pek çoğumuz için devam ediyor, verdiğiniz tepkiler ve düşüncelerinizde hep kalıplarınızı kırmaya çalışın, niyetlerinize odaklanın ve mutlu olun!

Çok yakında yeniden konuşacağız. Sevgilerimle

Mor Alev

8 comments

  1. İyi tatiller size Sevgili Mor Alev,Özleneceksiniz ama bunu unutmayın lütfen,Sevgiler…❤️❤️❤️

    Beğen

  2. Tembellik de olsa olurdu 🙂 tembellik muhtesem bir haktir. onu seviniz, yuceltiniz, kullaniniz.
    Sevgiyle..

    Beğen

  3. Artık gelin lütfen.Sabahtan ilk kontrol ettiğim yeni yazı olup olmadığı..

    Beğen

  4. Sevgili Mor Alev; belki yanlış bi konu altına yazıyorum ama şifa meleklerine ihtiyacım var. Oğlum çok hasta. 7 yaşında ve 3 gündür ateşini düşüremedik. Şifa meleklerini doğru çağırıp çağıramadığımj bilemedim. Baş Melek Rafael’den yardım istedim. Senden dua ve destek rica ediyorum. Şu an hastaneden yazıyorum. Çok Endişeli bir anneye lütfen dualarınızı ve şifa enerjilerinizi yollarsanız çok sevinirim. Tek kelimeyle s.o.s diyorum. Yardım ve imdat. Sevgilerimle.

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.