Melekler: Arzu ve Direnç Karşı Karşıya

Lark and Key by Duy HuynhSevgili Dostlarımız, sizleri çok seviyoruz

Kalbinizde her zaman aynı şeye karşı arzu ve direnç bulunmaktadır. Sevgi vardır, korku vardır. Yeryüzünde, sevdiğiniz şeye odaklanmak ve özgür iradenizi kullanarak aynı şeye karşı olan korkunun ve direncin üstesinden gelmek sizin seçiminizdir.

Örneğin, düşünün ki Tanrı kalbinize bir seyahat arzusu yerleştiriyor. Bu fikre bayılıyorsunuz. Dağlarda ya da kumsalda rahatladığınızı, dinlendiğinizi hayal ediyorsunuz. Ama birden bire, bir sonraki nefesinizde şüphe, korku ve direnç taşıyan sesler, sizin Tanrı tarafından verilmiş cennetten gelen yardımı ve desteği kabul etme hakkınızı inkâr etmeye başlıyor. “Hiç zamanım yok.” “Herkes bana bağımlı.” “Ben böyle bir şey için nasıl para bulacağım?” Sessiz ve derinden, bazen de apaçık, şüpheler Tanrı’nın kalbinize ektiği bu fikri ve arzuyu boşa çıkarıyor. İşte bu noktada özgür iradenizi kullanıp, zihninizi sevgiye ve çok daha büyük gerçeklere açabilirsiniz!

“Sevgili Tanrım, bana bu seyahat için arzu verdin. Güveniyorum ki, doğru şekilde ve doğru zamanda, bana bunu mutlulukla yerine getirecek gücü, yolu ve diğer her şeyi sağlayacaksın. Bana verdiğin bolluk ve lütufların için çok teşekkür ederim.” Ve şimdi Sevgililer, ne zaman şüphe dolu sesler bu arzuyu sıfırlamaya çalışsa, sesinizi yükseltin! Gerçeği söyleyin. Kalplerinizi sevgiyle hizalayın. Eğer siz öyle yapamıyorsanız, meleklerden yardım isteyin.

Çünkü gerçekte, Tanrı hayatlarınızı o kadar çok sevgi, o kadar çok iyilik, o kadar çok coşkuyla doldurmak istiyor ki… Gerçekten çok sevdiğiniz birini düşünün… Onlara kabul edebilecekleri tüm neşe, coşku ve mutluluğu vermeyi arzulamaz mısınız? Şimdi, düşünün Sevgililer, öyle bir sevgi ki, sizin de o Sevgiyi tanımanızı istiyor… Çünkü Tanrı sizlerin yaratıldığınız Sevgiyi ve sizleri ayakta tutan Sevgiyi bilmenizi istiyor.

Özgür iradeniz var. Kalplerinizi sevgiye, zihninizi gerçeğe açabilirsiniz. Ya da korku, şüphe ve sevgiye direnç gösteren seslere izin verirsiniz. Sevgiyi seçin, sevgililer. Şüphe ve endişenin gözlerinin içine bakarak konuşun. İçinizde ve dışınızda, yaşamınızı bir başına yaratmanız ve yaşamanız gerektiğini söyleyen sesler olacaktır. Gerçekte, size kendini kalplerinizde ve hayatlarınızda çok çeşitli güzelliklerle göstermek isteyen Sevgi’den ayrı değilsiniz, ayrı olamazsınız ve asla ayrılmayacaksınız. Benliğinizin bu Sevgi ile dolmasına izin verirseniz, doğal olarak o Sevgiyle parlayacak ve Sevgiyi diğerleriyle paylaşacaksınız.

Sizleri kutsuyoruz, sizleri çok seviyoruz.

Melekler

Ann Albers ve Meleklere çok teşekkürler. www.VisionsofHeaven.com

Enerjilerin çok yoğun olduğu bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın ilişki kurabilmek ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2015 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2015 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

6 comments

  1. Tamda bunun üstesinden gelmeye çalışırken mükemmel eş zamanlılık.Teşekkürler.Bütünün hayrına olsun.

    Beğen

  2. Sevgili Mor Alev,okuduğum her Yazında sana gönülden Teşekkürlerimi yazmak istiyorum ama çok da meşgul etmek istemiyorum.Şunu bilmelisin ki,her seferinde buraya yazmasam bile kalbimden kalbine kurduğum bağ ile sana şükranlarımı yolluyorum.Emeğine sağlık.Namaste❤️❤️❤️

    Beğen

  3. çok enteresan olarak benim düşüncelerime bir korelasyon sağlıyor her paylaşımınız.gerçekten garip.tam da ne yapmalıyım derken okuyorum.

    Beğen

  4. Çok sıkıldığım zamanlar şu aralar ve kaçmak isteği ile doluyum ,dün gece bir seyahat daveti aldım ama eşimi ekarte eden bir teklifti tüm olumsuz yorumlara kulağımı tıkadım ve kabul ettim.
    Yani sevgili MOR ALEV cuk oturdu bu yazı.
    Sevgilerimle

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.