St. Germaine’den bir mesaj: Korkudan özgürlüğe…

Lavender Fields ---FranceBu mesajı çevirdiği için Mor Alev Dostuna, bize ilettiği için Bob Fickes’a ve St. Germaine’e çok teşekkürler. Mesajın İngilizce orijinaline bob-fickes.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Selamlar, benim değerli dostlarım! Selamlar! BEN St. Germaine.

Düşüncelerinizi duydum! Ölümden ve dönüşümden korkuyorsunuz. Oysa sadece değişiyorsunuz ve muhteşem bir hale dönüşüyorsunuz. Ölmeyeceksiniz! Aksine “ölümsüz” olacaksınız! Aynen benim iki yüz yıl önce (ölümsüz)olduğum gibi.

Ruhunuz zaten ölümsüzdür. Şimdiye kadar, dolabınızdaki giysilerden daha fazla “beden” değiştirdiniz (reenkarnasyon). Ancak siz, enkarne olduğunuz her yaşamınızda hep aynı kaldınız. Bu da bir tür “kıyafet değiştirmeye” benzemiyor mu?

Kıyafetlerinizi değiştirdiğinizde, siz yine aynı kalırsınız. Sadece kendinizi daha canlı hisseder ve yaşamınızla ilgili harika şeyler yapmak için, ilham bulursunuz. Tekrar ediyorum. Ruhunuz ölümsüzdür!

Mevcut bedeninizi, çok iyi seçmişsiniz! Bugüne kadar katlandığınız tüm zorluklara ve Karma’dan kaynaklanan sıkıntılara rağmen, “Aydınlanma ve Yükseliş” işleminiz için seçebileceğiniz en mükemmel araç, şu anki bedeninizdir.

Yükseliş yolculuğunuzda birçok “düşmanla” karşılaştınız. Ama onları, Sevgi ile yendiniz. Hatta bir zamanlar size ters düşen kişiler bile, şimdi arkadaşınız veya yoldaşınız olarak bu yükseliş yolculuğunuzda sizin yanınızda yer alıyorlar. Ne kadar olağanüstüsünüz!

Sıkıntılarınızla yüzleştiğinizde ve sizi ürküten kişilerin gözlerinin içine baktığınızda, onlara Sevgi gönderin. Kalbinizi açın ve onlara Sevgi ile yardım edin. Onların ruhlarını “Ebedi Gerçeğin Muhteşem Işığı” haline dönüştürecek olan şey, Sevgi’nin gücüdür. Yükseliş Alevinin ateşi, içinizdeki “ölümsüz Ustanın” (Öz-benliğinizin) bütün Sevgisi ile ortaya çıkması gerçekleşinceye kadar, Karma’nın maskesini yakıp ortadan kaldıracaktır.

Korkulacak hiçbir şey yok! Nihayetinde tüm İlahi ihtişamınızla, Öz-Benliğinize dönüşeceksiniz. Artık hiçbir baskıyla karşılaşmayacaksınız! Sadece daha ve daha fazla Sevgi’ye kavuşacaksınız. Sevgi, dönüştürmek üzere ona bir şeyleri teslim etmeniz için bekliyor. Tüm baskıları, Sevgi’ye teslim edin. Umutsuzluğunuzu Sevgi’ye teslim edin ve “kutsallığınıza” kavuşun. Zaten kutsalsınız.

Yeryüzündeki fani yaşamımda, aynı bedenin içinde üç yüz yıldan fazla bir süre yaşadım! Hiç yaşlanmadım ve yaşamaktan hiç yorgun düşmedim. Benim için her gün bir mucizeydi ve sonsuz derecede mutluydum. Hayal kırıklığı ya da hüsran duygusuna hiç kapılmadım. Tüm olumsuz duygularımı, yükselişin Mor Alevi ile dönüştürdüm ve ruhumu Işığa yükselttim.

Benim yardımıma en fazla ihtiyaç duyan kişilere yardım edebilmek amacıyla, yıllarca Avrupa’da dolaştım. Ömrümün son günlerinde, “Bağımsızlık Bildirgesinin” imzalandığından emin olmak için, kısa bir süreliğine Amerika’da yaşadım. Nerede baskıdan kaynaklanan korku varsa, orada bulundum ve insanları, yere düşmek yerine ayağa kalkmaları için cesaretlendirdim.

Tüm Dünya’yı dönüştürmenin zorluklarıyla baş edebilmek için, gerçek Yükseliş Ruhu şimdilerde ortaya çıkıyor.

Sizler bu zorluklarla karşılaştınız, Sevgililer! Şimdi de ruhunuzu, Bilincin yüksek seviyesi ve Sevgi bolluğu olan “Işığa” yükseltiyorsunuz. Kesinlikle yalnız değilsiniz! Attığınız her adımda sizin arkanızdayız. Ve ta ki kendi gücünüze ve ihtişamınıza ulaşıncaya kadar, sizleri tekrar tekrar ayağa kaldıracağız. Geleceğiniz kesinlikle karanlık değil! Geleceğiniz tamamen aydınlanmış ve muhteşem olacak!

Zamanında bana “Avrupa’nın mucize adamı” diye isim takmışlardı. Sonuç olarak, inanılmaz bir hayat yaşadım. Benim tek amacım, imkânsızı gerçekleştirmek ve yaşamlarını sonsuza kadar değiştirmeleri için, insanlara ilham vermek oldu.

Bildiğiniz gibi artık eski dönemlerin son basamağında duruyoruz. Yükseliş zamanı geldi!

Ben, Saint Germaine! Sizleri Mor Alevimle sarmalıyorum ve sonsuzluğa yükseltiyorum! Yaratan sizleri korusun dostlarım. Sizleri kutsuyorum!

Not:  St. Germaine her zaman kalbimdeki coşkuyu uyandırır. Bu mesaj özellikle coşku, yaşama sevinci ve sevgi içeriyor. St. Germaine’nin kendine has bir yönü var, o da her zaman yeryüzündeki deneyimlerini hatasıyla (aslında hata yok), hayal kırıklıkları ve sevinciyle, insan olmanın getirdiği tüm duygularla bize iletmesidir. O hayatın her yönünden mutluluk duyan bir ruh, bu dünyada bilinmeze yelken açan bir kaşif, eserleri en çok sahneye konulan bir yazar, günümüz yaşamına büyük katkıları olan bir bilim insanı ve kendi sözleriyle dilenciden hükümdara kadar yaşamın her şeklini deneyimlemiş bir ruh. Bizler de deneyimlerimizi yüksek benliklerimiz aracılığıyla tüm evrenle paylaşıyoruz. Şu sözleri geçen Ağustos ayında yazmıştım ve buraya tekrar kopyalıyorum:

Mor Alev enerjisini nasıl kullanabileceğinizle ilgili bütün bilgileri sol sütunda “Konular” başlığı altındaki “Mor Alev ve St. Germaine” kategorisinde bulabilirsiniz. Bu enerjiyi derhal kullanmamanız için hiçbir sebep yok ve Mor Alev hepimizin kalbine biz doğarken bir hediye olarak yerleştirildiği için özel bir izin ya da eğitime de ihtiyacınız yok. Kalbiniz ve amacınız temiz ise, bütünün hayrına ise bu enerji bütün gücüyle dönüşümü getirir. Evrenin en büyük dönüşüm enerjisi kalbinizde yatıyor. Kendinize güvenin ve inanın! Haydi hep beraber bugün ve bundan sonraki günler dünyamızı Mor Alev ile yıkayalım!

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın ilişki kurabilmek ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2015 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2015 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

5 comments

  1. Sevgili St. Germaineni burada anlatmaya sayfalar yetmez. Mor Alev kısa bir acıklama yapmış. Ben sizlere tam ınaçla Mor Alevi kullanmanızı öneriyorum. Benim deneyimlerim cok Muhteşem. Mor Alevin dönüştüremiyeceği hiç bir şey yok. Herşeyi ama herşeyi değiştirip dönüştürüyor. Inanılmaz birşey. Sadece kendinizi değil.
    Herkezi, herşeyi, vede Dünyayı Sevgi ile dönüştürmede kullanabileceğimiz cok güclü bir Enerji. Lütfen devamlı kullanmayı alışkanlık haline getirin. Kullandıkca farkındalığınız artacak.
    Sevgili St. Germaine e insanlık için yaptığı herşey için cok cok teşekkür ediyorum.
    Hepinizi koşulsuz Sevgiyle selamlıyorum. NAMASTE

    Beğen

    1. Sevgili Sems, St Germaine ve Mor Alev’le ilgili 22 adet daha yazıyı sol sütunda konular başlığı altında “Mor Alev ve St. Germaine” kategorisinde bulabilirsiniz. Bu blog’un adı Mor Alev, bu bizzat St. Germaine’in ricasıdır. Ondan sadece kısaca bahsetmemize imkan yok. Ben de sizin gibi onu ve enerjisini çok seviyorum. Bana hayatlar boyu harika bir öğretmen ve yol gösterici olduğunu düşünüyorum. Sevgilerimle..

      Beğen

  2. Okurken nasıl da coşku fışkırdı yüreğimden harika bir umut dolu mesaj daha… Nasıl da kolay sikluslar boyu aradığımız sadece sevgi.

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.