Bereket ve Yaratıcılık üzerine bir ders – Fran Zepeda

Abundance treeBolluk ve bereket, bir “niyet” meselesidir. Ayrıca, ruhunuzun amacı ile tam bir uyum içerisinde olma, arzu ettiğiniz her şeyin parmaklarınızın ucunda olduğunu ve şimdi denilen anda derhal elde edilebileceğini zihnen ve kalben bilme becerisini gerektirir. Bolluk ve bereket, herkesin en yüksek hayrına olacak şekilde niyetlendiğinizde ve bu niyetiniz ile tam bir uyum içerisinde olunduğunuzda ancak tezahür bulur. Esas anahtar ise, bolluk ve berekete zaten sahip olduğunuza, kalpten inanmaktır.

Mümkün olmayan hiçbir şey yoktur. Sadece kesintisiz olarak, niyetinizin enerjisinde kalmanız gerekir. Sanki dileğiniz tam şu anda gerçekleşiyormuş gibi, bu dileğinizi oluşturan tüm unsurları hissederek ve gözünüzde canlandırarak yaşamınızı sürdürseniz, arzularınız da tezahür edecektir.

Bu o kadar zor bir şey değildir, Sevgililer. Bolluk ve berekete sahip olamazsınız diye düşünerek, kendinize engel koymaktan uzak durun. Kendinize dayattığınız kısıtlamaları bırakın ve sanki şu an gerçek oluyormuşçasına, en büyük hayalinizin enerjisinde sabit kalarak yaşayın.

Aslında düşleriniz şu anda gerçekleşmiş durumda. Sadece gerekli olan tüm koşullar, herkesin en yüksek hayrına olacak şekilde bir araya gelinceye ve niyetinizin titreşimleriyle uyumlu oluncaya kadar, fiziksel olarak tezahür etmeyecektir.

Niyetinizin enerjisinden kopmamak ve Ruhunuzun amacı doğrultusunda yaşamak, “içsel gözlem” yeteneğinize bağlıdır. Kalbinizin içindeki en derin arzularınızı uyandırmak için, bir dakikanızı ayırın. Sonra da bu arzularınızın, içinizde şekillenmesine izin verin.

Örneğin günlük yaşantınızın nasıl olmasını istiyorsanız, kendinizi o doğrultuda davranırken, yürürken, konuşurken ve deneyimlerken görün. Bunların hepsini bir kâğıda yazın ve her gün daha fazla detay ve güzelliklerle süsleyin. Meditasyon esnasında bunları gözünüzün önüne getirin. Yaratmak istediğiniz şey her ne ise, onu hislerinizle, duygularınızla ve beş duyunuzla uyumlu hale getirerek, daha gerçekçi kılın.

Arzuladığınız yeni günlük yaşantınızda, size hangi duygular eşlik ediyor? Neşe? Barış? Memnuniyet? Peki, bu yeni günlük yaşantınız hangi “ilahi özellikler” içeriyor? Sevgi? Uyum? Lütuf? Özgürlük? Gözünüzün önüne getirdiğiniz bu yeni yaşamınızda, hangi detaylar mevcut? Neler görüyorsunuz, neler hissediyorsunuz?

Bu yeni yaşamınızı yaratmakla ilgili neler yapıyorsunuz? Her gün içinize dönerek, onu daha gerçekçi kılmak için ne gibi faaliyetlerde bulunmanız gerektiğini, Öz-benliğinize veya İlahi Rehberlerinize soruyor musunuz? İçsel sezgilerinize veya ilhamlarınıza kulak veriyor musunuz? Karşınıza çıkan fırsatlara veya yeni fikirlere dikkat ediyor musunuz? Arzuladığınız yaşantının görüntüsüne, hangi sıklıkla giriyorsunuz? Ve bu görüntüye her girdiğinizde, daha fazla ayrıntı ekliyor musunuz?

Neyin, nasıl ve ne zaman olması gerektiğine dair düşünsel “prangalarınızı” çıkarıp atın. Ve niyetinizin enerjisiyle desteklenmiş olan arzularınızın, eşzamanlı ve özgürce akmasına (gerçekleşmesine) izin verin.

Cesur olun! Arzuladığınız şeyin size gelebilmesi için, kalbinizi ardına kadar açın. Bu enerjinin size doğru akmasına izin verin ve tüm kalbinizle niyetinizin enerjisine uyumlanın.

Kendinize şöyle bir soru sorun; “Hedefime ulaşmak için salıvermem ya da terk etmem gereken şeyler nelerdir? Ya da kabullenmem veya kendimi bağışlamam gereken şeyler var mı?”

Arzularınızı kalbinizde tasarlarken, yaratıcılıkta sınırsız olun. Günlük Meditasyonlarınız sırasında, hayallerinizin sizi her geçen gün daha da içine çekmesine izin verin. Niyetinizin enerjisinin her gün daha da güçlenerek büyüdüğünü hissedin. Günlük yaşantınız boyunca, sürekli niyetinize odaklanın.

Kendinizi sevin. Çocukluğunuzda oynadığınız oyun küpleriyle nasıl kuleler, şatolar veya köyler kurmuşsanız, şimdi de fikirlerinizle oynayarak arzularınızı inşa edin. Hayalini kurduğunuz görüntüye bakarak, mutlu olun, neşelenin. Ve bu görüntüyü sürekli kalbinizin içinde taşıyın.

Artık biliyorsunuz ki, hepiniz sınırsız varlıklarsınız. Sizler, “yaratılışın muhteşem yaratıklarısınız”. Şu anda hepiniz kendinizi çok mutlu hissetmelisiniz. Çünkü “Yeni Dünya’nızı” yaratırken, hiçbir sınırlamanın ve mümkün olmayan hiçbir şeyin olmadığını, artık biliyorsunuz.

Namaste.

Bu mesajı çeviren Mor Alev Dostu’na, Fran Zepeda’nın Öz benliğine, Lady Nada’ya, Yeshua’ya (İsa) ve Lakshmi’ye (Bolluk ve Bereket Tanrıçası) çok teşekkürler.  (www.franheal.wordpress.com)

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2015 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2015  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

1 comments

  1. Çook teşekkür ederim, içim ferahladı. Yazınızı okurken hayallerim gözümün önünden geçti, bütünün ve benim en yüksek hayrına sevgiyle gerçekleştiğini gördüm. Namaste…

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.