Sakinliği koruyarak merkezde kalmak – Baş Melek Zadkiel ve Lady Amethist

Nelly Tsenova artBu mesajı çeviren Mor Alev Dostuna, kanallık yapan Linda Robinson’a  ve Zadkiel ile Lady Amethist’e çok teşekkürler. (http://personalpathwaysoflight.com/)

Selamlar Değerli Sevgililer,

Ben, Baş Melek Zadkiel. Kutsal Lady Ametist ile birlikte sizleri, “Dönüşüm ve Oluşumun Yedinci Işın’ından” Sevgi ve Işık ile selamlıyoruz.

Bugün sizlerle, yüksek frekanslı Işık altında ve bilincinizin genişlemesi (farkındalığınızın artması) sırasında, sakinliğinizi muhafaza edip merkezinizde kalmanız konusuyla ilgili söyleşmek istiyoruz.

Yüksek frekanslı Işık, yükseliş yolculuğunuzda size yardımcı olabilen enerji dalgaları halinde, üçüncü Boyuta akmaya devam ediyor. Dolayısıyla da fiziksel, zihinsel, duygusal ve spiritüel düzeylerde mevcut olan “enerji kalıplarınız” bu durumdan etkileniyor. Sizi çevreleyen bu yüksek frekanslı enerjinin farkında olursanız, o zaman bu enerjiyi, (sizin ve bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde) bilincinizin genişlemesi için kullanabilirsiniz.

Yüksek frekanslı enerji, mevcut kalıplara veya durumlara yeni açılardan bakabilme fırsatlarını da beraberinde getiriyor. Örneğin güncel davranış kalıpları, genişlemiş bilincin yeni Işığı altında, yeniden gözden geçirilebilir. Bu işlem sanki “eski enerjinin yerinden sökülüp, yeniden değerlendirilmesi için ortaya çıkarılması” gibi bir şeydir. Bazen, hiç beklemediğiniz bir anda idrak ettiğiniz ve “ah, demek buymuş!” dediğiniz durumlar gibi, bazı şeylerin tek tek farkına varabilirsiniz. Bazen de, bir anda gelişen hızlı bir olay gibi, her şeyi tek seferde idrak edebilirsiniz.

Bu farkındalık durumu, hayatınızın birçok alanında ortaya çıkabilir. Birden, tercih ettiğiniz damak zevkinizin veya gıda seçiminizin değiştiğini fark edebilirsiniz. Daha önce sizin için çok önemli olan faaliyetleriniz veya öncelikleriniz, artık size cazip gelmeyebilir. Keşfetmeniz ve denemeniz için size davetiye çıkaran yepyeni faaliyetlerin olduğunu fark edebilirsiniz. Bu araştırmalarınız sırasında bazı faaliyetlerin, yükseliş yolculuğunuzda ilerlemeniz için size yardımcı olduğunu da keşfedebilirsiniz.

Bunun yanı sıra, olaylara veya durumlara karşı bakış açınızın da değiştiğini fark edebilirsiniz. Bunun sebebi, bilincinizin “üst boyutlara” doğru genişlemeye devam etmesinden kaynaklanmaktadır. Çünkü Işık bilincinize nüfuz ettikçe, olayları ve kavramları da pek çok açıdan algılamaya başlarsınız.

Üçüncü Boyutun zıtlık (düalite) anlayışından dolayı, bu Boyutta herhangi bir kavram sadece siyah ve beyaz olarak algılanır. Ancak farkındalığınız 4., 5., ve daha üst boyutlara yükseldikçe, bir kavramın daha ince detayları, birçok farklı gölge tonları olduğunu fark etmeye başlarsınız. Böylece herhangi bir olayı ya da kavramı, daha önce sahip olduğunuzdan çok daha büyük bir farkındalıkla ele alırsınız. Hatta “Merhamet ve Şefkat” duygunuzun artık daha fazla ortaya çıktığını ve olayları algılama şeklinizi olumlu yönde etkilediğini de tespit edebilirsiniz.

Sakinliğinizi muhafaza ettiğinizde ve merkezinizde kaldığınızda, olayları veya kavramları üst boyutsal düzeyde algılama yeteneğiniz de büyük ölçüde gelişmiş olur. Böylece, büyük veya küçük her türlü değişim fırsatının ilk “sinyallerini” fark etmeye başlarsınız. Aldığınız bu sinyaller sayesinde de, değişimle ilgili bazı ön hazırlıkları veya ayarlamaları çok önceden yapabilme olanağı bulursunuz.

Olaylar karşısında sakinliğinizi koruduğunuzda, hem kendiniz hem de etrafınızdaki kişiler için tam bir “huzur kaynağı” olabilirsiniz. İçsel sessizliğiniz, sizin ve haricinizde cereyan eden herhangi bir olay arasında boş bir alan yaratır. Bu boş alan, olaya karşı tepki göstermeden önce, birkaç dakika duraklamanıza izin verir. Böylece daha tarafsız bir bakış açısından bakarak, yükselmiş bilinç (farkındalık) durumunuzu yansıtan kararlar alıp, o doğrultuda hareket etmiş olursunuz.

Sakin kaldığınızda, “sanki o an gördüğünüz olayın, aynı anda perde arkasını, oluştuğu şartları, kaynağını ya da uzantısını da görüyormuşsunuz” gibi olursunuz. Ve o anı, sadece küçük bir sıkıntının tetiklemiş olduğuna, ama aslında (genel olarak) “büyük resim” için herhangi bir şey ifade etmediğine karar verirsiniz. Ayrıca herhangi bir olayın, yükseliş süreciniz için büyük bir önem taşıyıp, taşımadığını da algılarsınız.

Sakinliğinizi muhafaza ettiğinizde, olayları değerlendirebilmenizin daha kolay olduğunu görebilirsiniz. Bir olaya yüksek bakış açısından bakabilmek için, içinize dönüp Yüksek (Öz) Benliğinize bağlanabilir, böylece dış koşullardan (başkalarından) çok daha az etkilenebilirsiniz. O olayla ilgili vereceğiniz kararlarınızı da, herkesin en yüksek hayrına olacak şekilde alabilirsiniz.

İçinize döndüğünüzde, belki yalnız başınıza daha fazla zaman geçirmek istediğinizi fark edebilirsiniz. Belki gün içerisinde birkaç kez duraklamak ve nefesinize odaklanmak istediğinizi düşünebilirsiniz. Bu sizin dikkatinizi, tekrar içsel “sakinlik merkezinize” çeker.

“İçinize dönme” işlemini ne kadar sıklıkla yaparsanız, bu uygulamanın yatıştırıcı etkisinin de o kadar uzun sürdüğünü fark edersiniz. Böylece bu sakinlik durumu, sizin doğal haliniz olur. Kısacası içinize dönmek, sizin için rutin bir hal alır ve bilincinizin genişlemesini arttırır.

Sonuçta yükseliş yolunuzda, içsel bir sakinlik ve genişlemiş bir bilinç durumu ile devam edersiniz. Farkındalığınız daha da yükselir ve size yepyeni Boyutlar açılır.

Sevgililer, genişlemiş bilinç durumunuzla içinize dönüp “sakinlik merkezinizde” kaldığınız için çok mutluyuz.

Bilin ki çok seviliyorsunuz.

BİZ, Başmelek Zadkiel ve Kutsal Lady Ametist olarak, sizleri Sevgi ile kucaklıyoruz.

Ve öyledir.

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek (Öz) Benliğinizle daha yakın bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2015 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2015 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

7 comments

  1. Sevgili Mor Alev ,ben gelen enerjileri kabul ettim. yukarda yazılanların bir kısmını deneyimliyorum. yalnız kalmak, ara ara meditasyon yapma isteği, yemeklerin tadındaki farklılıklar,sık sık nefes çalışmaları. yapmamamız gereken her hangi bir şey varmı ben biraz tedirginli yaşıyorum yanlış bir şey yapacağım tedirginliği var .Bunlar normalmi süreçte birde 16 mart 21 mart arasında bir mesajınınz vardı ben sayfayı bulamadım rica etsem tekrar okumak istiyorum. Teşekkür ederim iyi akşamlar.

    Beğen

    1. Sevgili Nuray, ne yaparsanız yapın, yanlış yapamazsınız… Bu yazıları okumayan milyonlarca insan var, onlar da yanlış yapmıyorlar. Sadece sevgide kalmanız yeterli. Korkmayın, endişelenmeyin. Hayat güzel ve daha da güzelleşecek. Bahsettiğinizin nasıl bir yazı olduğunu anlamadım. Astroloji yazısı mıydı? Sevgiler

      Beğen

  2. Normalde spirituel yazıları okurken içimde bir şüphe olur ama sizin yazılarınızı okurken güvende hissediyorum

    Beğen

  3. Evren ve meleklerden allahin izni ile mesajlari almaya devam ediyorum. Ben sevgiyim ve tipki sizinde bahsettiginiz gibi harika bir mesaj daha hemde zadkielden merkezde sakin ve dingin kalip icsel yolculugumuzda allaha ve meleklerine Guvenmek en guzeli…
    Tesekkurler
    Sevgiyle

    Beğen

  4. Sevgili Mor Alev, korkmuyorum koşulsuz sevgiyi kucakladım, kabul ettim. Yanlış yapma tedirginliğimde ortadan kalktı Teşekkür ederim. Bahsettiğim mesajın içeriği bu günü anlatan mesajdı . 16 mart 21 martta gelen değişimi bildiren mesajdı.

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.