Birliktelik Bilincinin Gücü ve Hepinize Teşekkürler

Artodyssey- Nelly TsenovaSevgili Dostlar,

Bazen enerjimizin gücünün kendisini elle tutulur, görülür, hissedilir şekilde ispat etmesini istiyoruz. Dünkü şifa çağrıma hepiniz cevap verdiniz ve mucizeler gerçekleşti. Mor Alev Dostunun kızı birden bire gözle görülür şekilde iyileşme kaydetti ve hatta duyduğuma göre akşam şarkı bile söylemiş! Aranızda inanılmaz güçlü şifacılar var, aranızda muhteşem renklerde kalpler var. Her biriniz özelsiniz, her biriniz birer meleksiniz. Sizlere olan şükran duygumu nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum.

Birlikte çok şeyler yaratacağız. Bütün şifa bekleyenlere ve onların zor durumdaki bakıcılarına, sevenlerine ışığımızı göndermeye devam edelim derim ben. Bu sadece kendimizi kanıtlamamız için bir başlangıçtı.

Aşağıda sizlere Mor Alev Dostunun dün gece geç vakit gönderdiği teşekkür mesajını yayınlıyorum, ben de hepinize en içten teşekkürlerimi gönderiyorum.

“Sevgili Mor Alev’imizin çok değerli Dostları,

Bazen, size hissettirilen harika bir duygunun karşılığında minnetinizi ve mutluluğunuzu dile getirmekte zorlanırsınız ya…

Hani kalbiniz sevinçle dolar ve pembe bir balon gibi gökyüzüne havalanır ya…

O an kendinizi her zorluğun üstesinden gelebilecek kadar güçlü hissedersiniz ya…

İşte tüm bunları ve daha fazlasını bana, Sevgili Mor Alev ve sizler yaşattınız. Bana, kızıma ve annem adına göndermiş olduğunuz sımsıcak ve samimi mesajlarınıza, duyarlılığınıza, yardım tekliflerinize, şifa çalışmalarınıza, dualarınıza, yüce yürekliliğinize, Sevginize ve Işığınıza çok teşekkür ediyorum.

Işığınız o kadar saf ve Sevgi dolu ki, birkaç saat içerisinde kızımda bazı olumlu değişiklikler meydana geldi. Enerjiniz ve Işığınız, bundan sonra da bize ulaşacaktır ve eminim benim melek kızım her geçen gün daha da iyi olacaktır.

Hepinize defalarca teşekkür ediyorum. İçimdeki Tanrı kıvılcımını yeniden ateşlediniz. Sizin içinizdeki Tanrı kıvılcımı, sonsuza kadar parlasın…    

Mor Alev Dostu”

14 comments

  1. Çok güzel bir haber çok sevindim. Sevgili Mor Alev dostu. Teşekkür ederim Baş Melek Rafael :))

    Beğen

  2. Merhaba,
    bir süredir yazılarınızı takip ediyorum…Dün akşam içimde bir sıcaklıkla tekrar bir siteye göz atayım demiştim,içimden de ne güzel bu zor zamanda içimi rahatlatan bir yer diye düşünmüştüm ve şükretmiştim,içimde bir iyilik oluşmuştu..tam da bundan sonra bir dilek ve rica yazınızı okudum.Şifalarına kavuşsunlar diledim…bu enteresan eş zaman anını paylaşmak istedim sizinle , demek ki bir bağ var 🙂

    Beğen

  3. Biz / ben de çok teşekkür ediyorum bize ışık olduğunuz için.. Herkese sağlık, huzur diliyorum.
    Sevgilerimle,
    Melek

    Beğen

  4. Ben çok zor günler geciriyorum. Oglumdan ayriyim yasayamiyorum ! Onun bana benim ona ihtiyacim var birsyler bunu engelliyor ! Nasil yapmaliyim ? Su an çok çaresizim. Umutsuz kaldim ! Onun sevgisini nasil geri kazanirim ?

    Beğen

    1. Sevgili Aysel, sorunuzun cevabını biraz önce yayınlamış olduğum yazıda bulabilirsiniz. Sevgilerimle.
      Yazının başlığı, “Çözüme Odaklanarak Kurban Psikolojisine Elveda!”

      Beğen

      1. ‘Merhaba,
        Cevap yazdiginiz için çok tesekkür ederim. Cevabinizi görmeden önce son yazinizi gördüm. Yazilanlarin benim sorumun cevabi oldugunu düsündüm, öyleydi. Biraz umutlandim,ama sabredemiyorum dogrusu. Ogluma hemen kavusmak istiyorum ! Umarim sizin bilgileriniz ve yüce Allah’in izniyle dileklerim kabul olur. Son yillarda bana en iyi gelen sey sizinle tanismak oldu lütfen yazmaya devam edin. 😊 Sevgilerimle !

        Beğen

  5. Chok sevindim bu guzel habere, Sevgili Bas Melek Rafaelin sifasi her daim uzerinzde olsun Mor Alev Dostu: ))) ve sifaya ihtiyaci olan herkesin uzerinde olsun, Sevgili Yuce Allahin izniyle, Amin: )))

    Beğen

  6. Çok sevindirici bir haber 🙂 şifa aksın daha iyi olsun sevgili Mor Alev Dostu sevgilerimle…

    Beğen

  7. Sevgili Mor Alev Dostuna,kızına,annesine tüm kalbimle ve sevgimle Meleklerimiz,üstadlarımız ve bize Işıkla yardımcı tüm kardeşlerimiz aracılığı ile şifa yolladım.Burada yazan tüm güzel Yürekli dostlarımız gibi…Bu kadar kısa sürede şifa bulmalarına o kadar sevindim ki😊 Demek ki çok güzel Şeyler başarabiliyoruz.Bu motiveyle tüm Gaia üzerinde barışı,huzuru,sevgiyi çoğaltıp,bu değerleri bu topraklara demirleyeceğimiz inancım kat kat arttı.Şifamız,sevgimiz tüm ihtiyaç olan yerlere HIZLA ulaşsın.Artık Yeter…Sevgi olsun.Teşekkürler tüm Dostlara,teşekkürler Mor Alev❤️❤️❤️

    Beğen

  8. Sevgili Mor Alev dostuna,
    Kiziniza ve annenize sevgilerimi gönderiyorum, Allah’tan bol sifa diliyorum !

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.