Günün Enerjisi – Hayatı yaşayın!

woman farmer harvesting cabbages, Hlynske, Ukraine- Jim Richardson, National GeographicArkadaşlar, dün geceden beri çok güçlü bir şekilde gelen mesaj “Sevinçle, istekle, sevgiyle hayatı yaşayın!”.

“Şu anda buradasınız. Burada olmayı çok istediniz, Gaia’dan değerli bedeninizi ödünç aldınız, hayat planınızı yaptınız ve seçtiğiniz yere, seçtiğiniz şartlarla geldiniz. Bütün bunları unutup yeniden hatırlamak üzere anlaşma yaptınız. Pusulanız olumlu hisleriniz olsun. Sizi yüksek frekansın, olumlu duyguların çektiği yöne gidin ve geleceği beklemek yerine şimdi yaşayın! Anı değerlendirin.”

Yaşadığımız her anı değerlendirelim, eksik kalmış işlerimizi tamamlayalım. Arada derin nefesler alıp öğrendiğimiz dersler, hayatımıza giren kişiler, mutlu ve o kadar da mutlu olmayan anılar, kısacası buradaki varlığımız için teşekkür edelim. Kendinize iyi bakmak da, çevrenize olumlu duygular yaymak da, yağan yağmur ya da parlayan güneşe teşekkür etmek de en az Mor Alev ya da diğer enerji çalışmaları kadar etkilidir. Bugün kendinize bir söz verin ve dolu dolu yaşayın. Yarını beklemeyin, hayatınızın işini, aşkını, mükemmel evi, piyangoyu kazanmayı beklemeyin.

Başka boyutlara özeneceğiniz yerde önce bu boyutu sevin. Milyarlarca insan ve trilyonlarca hayvan ve bitkiyi besleyen Gaia’yı sevin. Bütün bir evren nasıl olsa sizin, siz nasıl olsa diğer boyutları yaşadınız ve yaşayacaksınız.

Dışarı çıkın ya da evinizi düzenleyin, işinizde toplantılara katılın ya da uzun zamandır bekleyen emaillerinizi cevaplayın, trafikte bekleyin ya da otobüse binin, bunların hepsini kendinizi hayatta hissetmek için birer fırsat olarak görün. Bugün ufak tefek ya da büyük işler, riskli ya da olağan kararlar, açık ya da kapalı kapılar… ne olursa olsun, kendi yarattığınız yaşama zevkle, neşeyle bağlanın.

Biz şunu söylemenizi isteriz: “Asla işim bitmeyecek. Ben ebediyen genişleyen ve ilerleyen bir varlığım. Bulunduğum yerde kendimi çok iyi hissediyorum ve gelecek olan şeyler için de çok hevesliyim.” İşte bu maceralı güzel şeylerin gelmesini sağlayan enerji titreşiminin özüdür. Bu titreşim sizi her zaman heyecanlı, güvenli ve tutarlı kılar, hayata aşık kalmanızı sağlar. Her gün, tüm gün hayatınızdaki güzel şeyleri sayın! Her gün, tüm gün takdir ettiğiniz şeylerin listesini yapın! Ve hayatınızdaki güzel şeylerin enerjisini aktive ettikçe, tüm konularda sizi daha da mutlu edecek şeyler hayatınıza akacaktır.

Abraham – Esther Hicks, Los Angeles, 6 Mart 2004

Mor Alev

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

5 comments

  1. Merhaba Moralev bloğunu açıp, paylaşımlarını her okuduğumda, tepe çakramdan ve üçüncü gözümden çokgüzel ve yüksek bir enerji alıyorum… Ve seninle seansımızda hissettiğim gibi sıcacık bir ürpertiyle meleklerin enerjilerini hissediyorum..bir kez daha teşekkür etmek istedim… Herkese sevgiler

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.