Hafta Sonu Enerjisi – Bir araya gelmek ve getirmek

Spirited Away, Kirsty Mitchell's rainbow wonderlandsBu ay döngüsünün sonlarına geldik ve yeni aydan önceki bu dönem, gizemli olanın yaşandığı bir zamandır.Gözle görülmeyenle bağlarımız kuvvetlenir, iç dünyamız güçlenir.

Bu ay iç dünyamız zaten oldukça hareketliydi. Enerjiler içimizdeki “Kızılderili Şefini” uyandırmak ve onun güç ve sorumluluk talep etmesini sağlamak için ellerinden geleni yaptılar. Ay boyunca içimizde, derinlerde bir şeyler değişti ve bizi kendimiz için ayağa kalkmaya zorladı. Bunu kendimize daha iyi bakmaya başlayarak, doğru olanı yaparak, kendi haklarımızı arayarak ve en önemlisi kendimizi daha açıkça anlayarak gerçekleştirdik.

Bu hafta sonunun enerjisi insanları, yerleri, şeyleri ve kavramları bir araya getirecektir. Hatta bunlar birbirinden çok uzak şeyler bile olabilir. Bizler aradaki uçurumu kapayabiliriz. Ortak tek bir nokta bulmak ve birbirini kabullenmek bunu yapmak için iyi bir başlangıç noktası.

Gökyüzüne baktığımızda, diğer elementlerin statükoyu olduğu yerde bırakmayacağını, enerjinin mutlak değişim için yüzeyin altında kaynayan bir kazan gibi dönüp durduğunu hissedebilirsiniz. Karışıklıklar ve çatışmalar, zincirleme reaksiyonlar ise çok mümkün.

Bu hafta sonu kelimelerin gücü öne çıkıyor. Birden bire ağzınızdan bir şeyler kaçırabilirsiniz. Bizler bilgi saklamayı onaylamıyoruz ama ağzınızdan zarif olmadan kaçan kelimelere karşı önleminizi alın. Ne dediğinize dikkat edin, kendinizi kelimelerde kaybetmeyin. Bu hafta sonu propagandanın gücü de öne çıkıyor.

Halihazırdaki astrolojik açıların bir kısmı ve elbette ayın son devri bir arada ruhani bağlantılarımızı da güçlendiriyor. İlham ve esin atmosferde geziniyor. Dışarıya çıkın. Elinizden geldiğince temiz hava alın. Böylece sadece yeni fikirler almayacaksınız, zihniniz de temizlenecek.

Bu hafta sonu, size hafta içinde vermiş olduğum kısa meditasyonu açık havada deneyin. Sıkı sıkı giyinip güzel kış günlerinin keyfini çıkarın.

Hepinize mutlu bir hafta sonu dilerim.

Mor Alev

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

2 comments

  1. Yazılarınız insanları rahatlatıyor ve günü huzurlu geçirmemi sağlıyor,rehberliğiniz beni çok mutlu ediyor yüreğinize sağlık.Bugün bende yukarda bahsettiğiniiz meditasyonu dışarıda yapabilirmiyim acaba diye düşünürken mesajınızı aldım çok teşekkürler,sevgiyle ve ışıkla kalın:)

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.