Bob Fickes: Geçen Senenin Enerjilerini Tamamlamak…

incense sticksSevgili Dostlar, ben genelde mum, tütsü, vs gibi araçlar kullanmam. Ama bazen de özel ritüellerin faydası olduğuna inanırım. Bugün 1 Ocak 2015. Geri kalan yaşamınızın ilk günü. Haydi, 2014’ün yarım kalmış enerjilerini tamamlayalım. Aşağıdaki ritüeli hemen yapamazsanız da elinizden geldiğince çabuk uygulamaya çalışın, önümüzdeki bir hafta bunun için iyi bir süre. Bu yöntemi yakalayıp hemen bize gönderen Mor Alev Dostuna teşekkürler.

Bu yazı Mor Alev Dostu tarafından çevrilmiştir. Bob Fickes’e çok teşekkürler.

Bob Fickes:

Yeni Yılda taptaze bir başlangıç yapmak istiyorsak eğer, önce geçen senenin tüm enerjilerini tamamlamamız gerekiyor.

“Aman Tanrım! Şimdi ne yapacağım? Hepsini tamamlayabilmem için sadece bir günüm var! Bunu nasıl başaracağım?”   

Benim (blog) yazılarımı okuyanlar için cevap gayet basit ve gayet bildiktir. Toprak Ana’ya bir şeyler sunarak!

Toprak Ana’ya bir şeyler sunduğumuzda, Karmamızın temizlenebileceğini öğrenmiştik. O her zaman Karma temizliğimize yardımcı olmak için hazırdır. Evet… Geçen seneki projelerimizin enerjilerini tamamlayabilmek için, Toprak Ana’ya bir şeyler sunabiliriz.

Bunun için beş adet tütsü ve bir adet mum alın. Mumun üzerine isminizi ve 2014 rakamını yazın (doğum tarihiniz yerine). Tütsüleri ve mumu toprağa saplayın ve hepsini yakın. Mum tamamen yanıp bittiğinde, tüm 2014 projelerinizin enerjileri Toprak Ana’nın sevgi dolu ellerine geçmiş olacaktır ve O tüm bu eski enerjileri sizin için tamamlayacaktır. Böylece 2015 de devam edeceğiniz projelerinize, taze bir başlangıç yapmış olursunuz.

Tabii ki her zaman olduğu gibi, Toprak Ana’nın sizin için ne yapmasını istiyorsanız, bununla ilgili açık ve net bir niyet belirtmelisiniz. Tüm olumlu duygularınızı, bu “ritüele” odaklayın. 2014 senesine ait bütün işlerinizi tamamladığınızı tüm kalbinizle hissedin ve yapılması gereken ne kaldıysa, tamamlanması için Toprak Ana’nın ellerine teslim edin. Bırakın Toprak Ana tamamlasın. O sizin adınıza halledecektir. Ve arda kalan tüm enerjilerle birlikte, işlerinizi tamamlamanızı engelleyen tüm Karmanızı da temizleyecektir. Mum tamamen yandığında mutlu olun ve size yardımcı olduğu için Toprak Ana’ya teşekkür edin.

Bob Fickes (www.bob-fickes.com)

Enerjilerin çok yoğun olduğu bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

5 comments

    1. Yağmur bir gün kesilecek, bir haftanız var. Balkonunuzdaki ya da evdeki saksıyı da kullanabilirsiniz… Çözümler tükenmez sevgili Ayşegül.

      Beğen

  1. ben mumu evin bahçesinde yaktım, yaktıktan bir süre sonra yağmur yağmaya başladı ama yağmura rağmen mum bitene kadar yandı :))

    Beğen

    1. Sevgili Nurhak, senden haber aldığıma çok sevindim. Harika olmuş! Ben de burada fırtınadan ötürü yakamamıştım dün yaktım mumumu… 2014’e çok güzel veda etmişsin. Umarım 2015 muhteşem geçer. Sevgilerimle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.