2014’den 2015’e…. Sizin de Katkılarınızla

New year 2015 is coming on the beachSevgili Okuyucularım,

Günlerdir 2014 yılını özetleyip, 2015’e geçiş yapacak bir yazı yazmak için çalışıyorum… Aklıma gelen şeylerle bir blog daha yaratılır! Bir seneye on senelik olay sığdırdık gibi geliyor. Uzun uzun yazıp siliyorum ve yeniden başlıyorum. Her yaşanan gün bir öncekinden farklıydı, doluydu, yoğundu ve bazen gergin, bazen de çok hafifti. Bildiğim bir şey varsa, 2014 ondan önceki hiç bir yıla benzemeyen bir dönem hediye etti bize.

Ama, son iki gününü yaşadığımız 2014 sadece bana ait değil, hepimize ait ve bu platform da sadece benim değil, hepimizin. Bugün en sonunda bu yazının sizin de katkılarınızla yaratılacağını anladım. Eğer birliktelik bilincine doğru ilerliyorsak, bunu burada, şu an başlatalım. Artık başkalarını bekleme zamanı geçip gitti.  2014’de neler oldu ve sizce 2015 nasıl geçecek?

Önce 2013 Aralık ayında gelmekte olan yıl hakkında yayınlamış olduğum bir dizi yazıyı hatırlayalım:

Michael ve Yüksek Benlikleriniz Konseyi bize şunları söyledi:

“….Bu yıl, sizin 2013’ünüz,  21-12-12 tarihinin ardından geçirdiğiniz ilk sene için “hiçbir şeyin olmadığı bir sene” demeye imkan yok. Ama sevgili dostlarım, izin verin sizi uyaralım, her birinizin hayatında gelecek yılın çok daha fazla önemli ve kayda değer bir yıl olmasını bekleyin….Size şunu söz verebiliriz; eğer kendinizde aynı hızla ya da daha da hızlanan bir şekilde  ilerleyen değişiklikler yapmaya devam ederseniz, gelecek yılınız fevkalade olacaktır.” (Tamamını burada okuyabilirsiniz.)

Daimi Refakatçiler, Aisha North aracılığıyla  2014’ün nasıl hızlı ve meşgul geçeceğini anlattı:

“…Yaşadığınız süreç yakında yavaşlamayacak, şimdi gerçekten hızlı şerittesiniz sevgililer, o yüzden yeni yıla sakin ve acelesiz başlamayı beklemeyin. Ne zaman fırsatını bulursanız arkanıza yaslanın, nefes alın ve bilin ki yeni yıl enerji festivalleriyle gelişini bildirirken ellerinizde fazlasıyla yapılacak şey olacak.” (Bağlantısı burada)

Ve en sonunda bence bu yıl için en yardımcı mesajı bize Melek Rehberler verdi. O kadar iyi bir mesajdı ki Eylül ayında tekrar yayınladım. Bu sene Melek Rehberler yine bizimle konuşacak. Önümüzdeki günlerde onların 2015 mesajını da yayınlayacağım.

“…Bu yılın pek çoğunuz için belirleyici ve çok önemli bir sene olması olasılığı yüksek. Büyük  ihtimalle deneyimlerinizin toplamı, bazılarında en yüksek yararınıza olan sonuçların mutlaka gerçekleşeceğini içten bildiğiniz ve ilahi akım ve zamanlamanın hayatınıza girmesine izin vermeyi hatırladıklarınızla, diğerlerinde daha değişik bir sonucu zorla ortaya çıkarmak için şartlara karşı savaştıklarınız deneyimlerin bir karışımı olacak. Bir sonucu zorla gerçekleştirmeye mecbur hissettiğiniz bir durumla karşılaşırsanız, lütfen bilin ki düşünce yapınızı değiştirmek için asla geç değildir. Titreşiminizdeki bir değişiklik kendinize çektiğiniz deneyimde şiddetli bir değişim yaratacaktır. Sadece kişisel yaşamınızda değil, kolektif için de büyük zıplamaların olduğu bir yıl olacak. Siz nasıl daha önce almadığınız yeni kararlar alma ve çok farklı tepkiler verme şansına sahipseniz, insan kolektifi de aynı şanslara sahip olacak. Lütfen şunu hatırlayın, bazen bazı deneyimler yüzeyde sanki geçmişin derinliklerinden deşilip çıkartılmış gibi gelse de, onlar sizi cezalandırma şekli ya da bitmemiş işlerin tamamlanması için değil, bir kişi olarak ne kadar değiştiğinizi gösterecek ve görecek fırsatlar olacak.” (Mesajın tamamı için buraya tıklayabilirsiniz)

2015’e gelince, 22 Aralıktaki Kış Gündönümü ve Oğlak Yeni Ay enerjileri ilk altı ayın enerjisine damgayı vuracak diye düşünüyorum. Yani her birimiz daha fazla sorumluluk alacağız, hayatımızı dışarıdan beklentilerle değil,  “kendimiz” yaratacağız. Bu birkaç gün, çeşitli kaynaklardan ve kendi hazırladığım 2015 ile ilgili yazıları yayınlamaya devam edeceğim. Ama, siz ne düşünüyorsunuz?

Pascal Campion - WritingSizlerden ricam şu iki soruyu aşağıdaki yorum kutusunu kullanarak önümüzdeki bir kaç gün içinde cevaplamanız. Böylece deneyim, görüş, umut ve öngörülerinizi bütün blog arkadaşlarımızla paylaşacaksınız.

  1. 2014 sizce nasıl bir yıldı? Neleri salıverdiniz? (ah, evet o kelime olmadan 2014’e 2014 diyemeyiz!) Neleri değiştirdiniz? Neler öğrendiniz? Sizin için en önemli anlar nelerdi?
  2. 2015 hakkındaki görüşleriniz neler? Sizce neler olacak? Neler yaratmayı planlıyorsunuz? Beklentileriniz neler? Nasıl bir yaşam yaratacaksınız? Ve bu yeni ya da yenilenmeden geçmiş yaşamı yaratmak için atacağınız adımlar neler?

Yorumlarınızı herkesin okuyabilmesi için lütfen Facebook sayfasına değil, buraya, yazının hemen altındaki yorumlar kutusuna ekleyin ya da yazının üst sağ köşesindeki “yorum” kelimesini tıklayın. Ayrıca, blog enerjisini de göz önüne almanızı rica ediyorum. Yapıcı ve sevecen olmanızı, kendinize ve başkalarına yeni umutlar ve fikirler vermenizi umuyorum. Arkadaşlar, yalnız değilsiniz ve bunu bu zamanda paylaşımlarınızla kalpten hissetmenizi arzuluyorum. Sizinle benzer durumları paylaşan pek çok kişi var, ve belki de burada o yeni dostları bulacaksınız.

Yazarken şunu düşünün: Herkes mutluluk, sevgi, sağlık ve bolluk istiyor. Bizim burada aradığımız biraz daha fazlası. Önemli olan bütün bunları nasıl yaratacağınıza dair niyetlere sahip olmak ve bu niyetlerin zaman içinde daha da belirginleşerek size atılacak adımlar sağlaması… 2015’de sorumluluk bizlerde. Orijinal fikirleriniz hepimize çok şey katacak.

Hepinizin katılımlarını bekliyorum! Çok teşekkürler!

Mor Alev

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizden rehberlik almak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/
 

50 comments

  1. Merhaba,2013 Mart ayında emekli olmuştum.2013 sonu ve 2014 benim hem yeni bilgi öğrenme, hem eski kötü alışkanlıklarımın rutininden çıkarak dönüşmesi ve hayatımdan çıkması yılıydı. tam 18 tane sertifika aldım. 2. üniversite eğitimine başamamın yanısıra, Erickson koçuğunun yanısıra reiki master, hipnoterapist ve NLP uzmanı oldum, aynı zamanda “ilahi nur” enerjisine uyumlandım. Bütün bu öğretilerin ışığında hayata bakış açım, hayatı yaşayışım ve çevremdeki herkesle, sırdan günlük olaylarla bile etkileşimim farklı oldu. Meleklerimle iletişime geçebiliyor, iç sesimi duyup söyediklerinden faydalanabiliyorum artık. Öte yandan bu geçiş dönemi maddi dünyada çok zorladı beni, hayatımda ilk defa bu kadar maddi yokluk yaşamama rağmen, hep birşeyler oldu kendiliğinden ve büyük bir sıkıntıya düşmedim. Bu arada yıllardır yazmakta olduğum kitabımı bitirdim ve üstüne bir de kişisel gelişim eğitimi yadım. 2015de bu sene yaptığım tüm bu kendine yatırımların sonuçlarını maddi ve manevi yaşamak istiyorum…Bir kaç projem daha var, onlar d olunca, ben gerçek anlamda yaşam amacıma ulaşmış oluyorum

    Beğen

    1. Sevgili Elif, muhteşem! Çok teşekkürler! Arzuladığınız her şeyi gerçekleştirdiğiniz bir yeni yıl diliyorum size. Sevgilerimle…

      Beğen

  2. Sevgili 2014; sayende derin dönüşümler yaşadım. Konu “özdeğer” e geldiğinde hiç üzerinde düşünmezdim, kendime verdiğim değeri sorgulamaya gerek bile duymazdım.Nedense ard arda 3 haftanın Pazar günleri üst üste öyle derinden sarstın ki beni, meğer en önemli sorunum buymuş öğrendim, salıverdim. Sonra “para”ve onunla ilgili herşeyle aramı düzelttim.En önemlisi bence şu: Günlük hayat akarken kendimi artık daha sık gerçek özüm olarak algılıyorum, 3 boyutlu gerçeklikteki kimliğime daha az kendimi kaptırıyorum.Seni unutmayacağım 2014.
    Sevgili 2015; senin sihir dolu olduğuna dair kesin bir bilinç var içimde, yaklaşan mucizeleri iliklerime kadar hissediyorum. Artık çalıştığım işin bilinç durumuma daha uygun bir yöne doğru değişmesini bekliyorum. Memleketimde ve dünyada farkındalığı ve hoşgörüsü artmış insanları görmeyi umuyorum.Bir de şu ışık beden işi hallolursa ışınlanma, görünmezlik vs. gibi tadından yenmezsin. Hoşgeldin, güzellikler getirdin 🙂

    Beğen

  3. Günaydın..:) 2014 benim için gerçekten zorlu bir sene idi,etrafımdaki tüm insanların bana alayla bakmalarına ve aşağılamalarına rağmen yılmadım..Yurt dışı kaynaklı olarak bir fondan çok büyük bir sağlık projesine finans yatırımcısı dün arayarak projeye ok verdi.(kızlarım dahil,etrafımdaki herkes bana sen kimsin ki bu işi başaracağını düşünüyorsun diyordu) fakat ben sizin ve diğer arkadaşların ışıkları doğrultusunda meleklerimle iletişim kurmayı ve sabırlı olmayı öğrendim..yılmamayı ve inandıklarımı hayata geçirmeyi öğrendim.Ve arınma meditasyonları sayesinde negatif insanları etrafımdan uzaklaştırmayı öğrendim..o kadar zor gibi görünmesine rağmen çok rahat ve huzurlu atlattım.maddi sorunlarım oldu fakat artık yeni yıl benim için gerçekten BOMBA gibi geliyor..Şimdi aldığım bir mail ile de bu ispatlandı…Projenin sahibi Dr arkadaşım bunun mimarı sensin ve şu dakikadan itibaren ortağımsın yazmış:)
    Evet bu proje ile okuyamayan çocuklara,muayene olamayan insanlara,sokak çocuklarına,şiddet gören kadınlara,evsiz insanlara bir nebze yardım edebileceğimize inanıyorum…Bir de erkek torun sahibi olacağım..Nasibi ile geliyor paşam.
    Zaman zaman gelişmeleri sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacağım..

    Teşekkürler…
    2015 TÜM İNSANLIĞA SEVGİ IŞIK VE BARIŞ GETİRSİN DİYORUM…SEVGİLERİMLE..

    Beğen

    1. Sevgili Meral, bayıldım! Çünkü burada sadece olumlu bir olayı değil, inancın, özsaygının ve azmin getirilerini paylaşıyorsunuz. Tam bir indigo! Sizde Gabriel’in bizlere anlattığı sevginin yüzlerini görüyorum. Çok teşekkür ederim.

      Beğen

      1. Ben çok teşekkür ederim..İyiki varsınız..Sizi takip ederek kendime özsaygımı,güvenimi kazandım..BİZ olmayı BİZ demeyi öğrendim.:)
        Sevgiler..

        Beğen

      2. Sevgili Meral bayıldım inancınızla gelinen noktaya, Yoga Vakfı olarak size herhangi bir katkımız olursa çok sevinirim. Facebook tan Yoga Vakfı sayfasından ulaşabilirsiniz. Sevgiler,

        Beğen

  4. 2014 agustos ayına kadar hayatımı her yönü ile tıkayan bir “tıpa”nın varlığını hissediyordum..Tesadüf sonucu iki kişi ile tanıştım ki birisi Mor Alev ile tanışmama aracı oldu..Diğer kişi ise bana affetmeyi öğretti..Ve ben 14 senedir affedemediğim kişiyi affettim ve onunla vedalaştım..Ve onun yukarda rahatladığını gördüm..
    Affetme sonrasında hayatım inanılmaz şekilde çözülmeye başladı..olayların hızına yetişmekte zorlandım..hatta bu çözülme ve hız günlük hayatımı aksatacak kadardı..bir gün önce “imkansız”dediğim şeyi ertesi gün kendim gerçekleştirdim..her çözülme benim hayrıma olacak durumlar getirdi bana..Acaba bugün ne çözelecek diye uyanmaya başladım sabahları..Büyük bir şaşkınlık !!! 😊😊 Sizin her yazınızı dikkatle okudum..önerdiğiniz meditasyonları yaptım,surf bile yaptım sayenizde..😊 BİLİNÇLENDİM..
    2015’e gelince ; Bu bilinçle sevgi ve olumlu enerjileri kabul ederek yoluma devam ediyorum..Her güzellik bana akıyor,çünkü ben bunu hakkediyorum..Ve ben bu güzellikleri paylaşıyorum..Anlam kazanıp çoğalması için..Çünkü ben O’nun istediği saflıktayım..
    Sizede çevirileriniz ve emeğiniz için teşekkürlerimi iletiyorum…2015 aydınlık,saf ışığı ile yolunuzu aydınlatsın. Sevgiler Mor Alev..

    Beğen

  5. 2014 benim icin cok guzel şey yaptı önce yaşadiğım yerde mutlu değildim ordan kurtuldum yeni evimde cok mutlu ve huzurluyum boşanmam gerçeklesti yasamak istedigim hata bir adım daha yaklaştım yani kısaca 2014 benim şu ana kadr bekledığim olmasıni istediğim seyleri bana sundu bunun için cok teşekkür ediyorum ve sükürler olsun rabbime tum dileklerimi yaşamama sebeb oldugu için. 2015 ten beklentim tabiki başta sağlik ,huzur mutluluk başarı ,kendme ait bir iş yerine sahip olmak sevdığim insanla kavuşmak ve sonsuza kadar onunla mutlu yaşamak sevgiler sizinle tanışmak güzeldi iğki sizi tanıdım sizin sayenizle daha güzel yasama sahip olacağima inanıyorum iyi varsınız sevgiler

    Beğen

  6. Ben 2014 yılında hepimizin makro ve mikro düzeyde birbirine benzer durumlar ve olayları yaşadığımızı ve evrim geçirdiğimizi ,olumlu düşünmeye ilerlememizin teşvik edildiğini farkettim.Gitttikçe kendimizi sevme,sayma,kendimize dost olma ,iç güçlerimizi harekete geçirme, başkalarının onay ve desteğini arayan çocuk luktan çıkarak büyüme, dolayısiyle kendi sorumluluğumuzu üstlenme,herşeyin seçimlerimiz sonuçları olduğunu deneyimleme yolunda 2015 yılında hızla ilerleyeceğimizi umuyorum,Sevgilerimle paylaştım.

    Beğen

  7. kendi farkındalığıma ilk adımı attım diyebilirim (bu işlerden çokk uzak biri olarak). yardımlarınız bilgileriniz teşekkürler….

    Beğen

  8. 2010 yılından beri iç dünyamda yaşadığım şeyleri kendimce anlamaya çözmeye çalışan biri olarak bu yıl tanıştığım MOR ALEV sayesinde herşeyi daha iyi anlıyorum. Özellikle MOR ALEV i vurguluyorum çünkü daha önce de yaşadıklarımın ne olduğunu öğrenmeye çalıştıkça araştırdıkça ya güldüler ya da ittiler. Artık taşlar yerine oturdu. Allah herkese kendini bulmayı nasip etsin….
    Bu yıl ben, aslında korku diye bir şeyin olmadığını öğrendim. Günlük yaşadığımız hayatın korku yüzünden aslında bir yanılsama olduğunu öğrendim. Şimdilik yaşantım aynı devam ediyor ama Yaşam Küresine yukarıdan keyifle bakabiliyorum. Ben güvendeyim. Her şey yolunda..
    Teşekkürler Allahım. Hızır Dedem seni seviyorum. Sevgili Kutsal Anne ben senden razıyım Allah da sen den razı olsun. Sevgili Baş melekler teşekkür ederim.sizi seviyorum.

    Beğen

  9. 2014 yılı dışarıdan bakıldığında; ya da daha doğrusu eski BEN dışarıdan baktığında, sıradan hatta kötü bir yıl oldu. Ancak yeni BEN diyor ki “hayır öyle değil!”. Aslında 2014 hayatımın en önemli değişiminin yaşandığı bir yıl olarak çok başarılı ve değerli bir yıl oldu. Salıverdiğim en önemli yük geçmişten getirdiğim ağır kırgınlıklarımdı. İçimde herkesi affetme terapileri ile affettim saldım. Geçmişin yükünü saldım; hafifledim. Bundan sonra önüme çıkan her olumsuza “başıma yine ne geldi” değil de “bu başıma neden geldi; almam gereken ilahı mesaj ne, bana katkı sağlaması beklenen detay ne” diye düşünerek dışarıdan bakabilmeyi 2014’te öğrendim. Bunu da büyük oranda başarıyla uygulamaya başladım. Öfkeli anlarımda nefesimi izlemeyi, nefesime yoğunlaşmayı öğrendim. Aslında 2014’te öğrendiğim en önemli nokta ANda kalabilmekti. ANda olmanın önemini kavradım. Uygulamaya da geçirdim. Sanırım oldukça da başarılı bir gelişim gösterdim. Aynen 2015’te devam! 2014 yılında yaşadığım muhteşem değişimin getirilerini 2015’te ve hayatımın geri kalanında alacağımdan eminim. ANda mutluyum, huzurluyum, güven doluyum, demek ki gelecekte de bu olacağım. Teşekkürler herşey için!

    Beğen

  10. 2013 hayatımda kayıplarla dolu idi, aralıkta babamı ışıklara uğurlamam ile biten 2013, 2014 de bambaşka bir ben getirdi. İlk regresyon çalışmamı almamla başlayan düşünce sistemi ve kendime yönelik çalışmalar nefes terapileri, reiki uyumlaması ile devam etti ve yıllardır yapmak istediğim yogaya sonunda başladım. Anın ve kendimin farkında, okuduğum kitaplar konuştuğum konular bedenimi ve ruhumu beslemem herşey bambaşka , huzur dolu sakin su gibi olmaya başladı.

    2015 in, güzelliklerle geldiğine inanıyorum, nasılına takılmadan niyetlerime odaklanıyorum. İş konusunda yapacağım yeniliklerin hayatıma muhteşem yansıyacağını biliyorum. Sevdiklerimle yeni kültürlerle öğretilerle harmanladığım farkındalığım mutlulukla arttığı anlar ile dolu olmasını seçiyorum.

    Beğen

  11. Mor Alev’le 2014 yılında tanıştım. Hayatımda oluşan radikal değişiklikleri yaşarken bana tam yerinde ve zamanında yazdığı yazılarla rehberlik etti.Radikal değişiklikler diyorum evet çünkü bu yaşıma kadar kendimde farketmeyi kabuletmediğim tüm huylarım ,yanlış inanç ve düşünce sistemim ,maddi anlamda tüm dayanaklarım ve çok sıkıntılı yol alan evliliğim. Hepsi yani beni ben yaptığına inandığım herşey yıkıldı. Ve iyi ki yıkıldı diyebiliyorum şimdi. Çok acılı ve sancılı oldu bu süreç. Bırakmakta çok zorlandığım şeyler oldu ancak kabulleniş ve teslimiyet denilen şeyin ne olduğunu öğrendim. Daha sakin kalıp yoluma devam edebiliyorum. Evliliğim ise mucizevi şekilde yoluna girdi. Eşimde ben de büyüdük sanki 2014’te. 2015 nasıl bir sene olacak bana beler getirecek bilemiyorum. Ama içimde bir umut var korunduğuma dair. Ve ben BEN olmaya devam ettikçe yaşadığım herşeyin beni daha büyüteceğini biliyorum. A unuttum 2014’ün en büyük kazanımlarından biri benim için meditasyonun hayatıma girmesi oldu. Şu an dünyasal olarak dışımda fırtına tam dinmedi ama ben iyiyim. Ara sıra inişlerim oluyor enerji olarak ama en fazla yarım saat sonra toparlayıp yoluma devam ediyorum. Acaba bundan ne öğrenebilirim diye.umarım bize destek olan rehberlerimizin tüm işaretlerini görüp sevgiyle yol almaya devam ederim. Şu an dünya olarak ve kişisel olarak yaşadığımız herşey bizi daha iyiye götürmek için oluyor biliyorum.her meditasyonda tüm evreni tanrısal ışıkla doldurup arındığını imgeliyorum. Herşey daha iyi bir dünya ve insanlık için.kolaylıkla olmasını diliyorum.bu konuda bize destek olan tüm rehberlerimize ,bizlere ışık olan deniz fenerimiz mor aleve ve mor alev dostuna çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız ,sevgilerimle….

    Beğen

  12. Hayatımda hiç bu kadar çok kendimle yüzleşme ve kendimi tanıma fırsatım olmamıştı(olumlu-olumsuz tüm yönlerimle).2014 belki de en çok bunu sağladı bana.Başkalarına projekte ettiğim tüm veçhelerimi geri alıp kendimle bir bütün olma yılıydı galiba.2013 yılı ortalarından itibaren uzun ve zorlu bir yolculuktu bu.Vazgeçmek istediğim, değişime direndiğim anlarım çoğunluktaydı ilk zamanlar.İşte biraz da bu sebeple 2014 belki de sabrı öğrenme yılıydı aynı zamanda.Bu yıl nerdeyse her gün şu soru meşgul etti zihnimi.Benim yaşam amacım ne?İnanın bana günlerce misyonumun ne olması gerektiğinin cevabını bulmaya adadım kendimi.Ve dostlarım inanın bana cevaplar aradığınızda değil, serbest bıraktığınızda geliyor.Benim tek bir yaşam amacım var o da mutlu olmak ve mutluluğu arayan insanlara gidecekleri yere kadar yol arkadaşı olmak.16 yıldır çalışıyorum ve bu yılı, çalışma hayatıma ara verip kendime adadım.Bu sebeple maddi olarak hiç sarsılmadığım kadar sarsıldım. Ama şunu tüm kalbimle söyleyebilirim ki bence hayatımın en başarılı yılıydı.Ve biliyorum ki 2015 ektiklerimin hasat zamanı olacak.Sevgiyle kalın.💖

    Beğen

  13. 2011 Aralık. Uzun süren bir evliligi noktaladığım tarih. Öyle boğulmusum ki kendimi unutmusum. 1 sene bocalamayla geçen bir zaman. 2013 meleklerle tanışma vaktim ve bu tanışmayla hayatım değişmeye basladı. Kendimi daha iyi tanımaya basladım. Olumsuz özelliklerimi anladım ve değiştirmeye basladım. Bitti mi hayır! Mor Alevinde hayatıma katılmasıyla hergün aldığımız mesajlar sayesinde dahada ilerlemeye devam ediyorum. İstiyorum ki; ögrendiklerimi etrafımdaki herkese anlatayım, onlarında hayatında farkındalık yaratayım. Affetmenin, koşulsuz sevmenin, insanları yargılamadan anlamaya çalısmanın güzelliklerini fazlasıyla yasıyorum ve yaşamaya niyet ediyorum. 2014 benim için zorlu bir yıl oldu. Bu zorluklardan derslerimi alarak ilerlemeye devam edeceğim. Bunları yaşamama ve derslerimi almama vesile olan tüm kişi ve olaylara şükranlarımı sunuyorum. 2015 benim ve hepimiz için muhtesem güzelliklerle, mucizelerle dolu olacak. Yolumuz kesiştigi için teşekkürler Sevgili Mor Alev. Yeni yıl hepimiz için, ülkemiz için ve tüm dünya için barış, huzur, refah ve bereket getirsin. Hepinizi çok seviyorum. Sevgili Allahım, Sevgili Başmelekler, Sevgili Yükselmis Üstatlar yardımlarınızla her geçen gün dahada ilerliyoruz. Hayatımıza kattığınız güzellikler için binlerce teşekkürler…

    Beğen

  14. Merhabalar ışık melekleri 2015 den öncelikle sağlık diliyorum vede olacak sağlık lmadan olmaz tabi ki öncede yaradan dan sonrada Rafaelden destek alacağız.Mikail,Uriel Gabrielden destek alarak 2015 bolluk bereket vede en önemlisi SEVGİ yılı olacak başır içinde kardeşce yaşamaya davet ediyorum sizleri meleklerle hepinize sevgi ve mutluluk yolladım kucaklayın lütfen MUTLU YILLAR…….

    Liked by 1 kişi

  15. 2014 benim de dönüşüm senem oldu, 2 Kasım 2013’de bana neredeyse tüm derslerimi gösteren bir insanla tanıştım ve şimdi son dersler için beni zorluyor 🙂
    14 yıllık işyerimi kapattım, hayatıma Reiki Öğretmeni ve terapist olarak devam etmeye karar verdim, uzun süredir borçlanmakta olduğum bir bereketsizlik sürecini durdurabildim, şimdi terse çevirmeye başlamak istiyorum.
    3.Boyut dünyanın ne olduğunu idrak ederek öğrendim, 4.boyut yaşantısallığımı daha da arttırmaya niyet ettim.
    Aileme dair çok uzun süredir yaşadığım bağlılıklarımı bıraktım.
    Birçok işsel ortaklığı ve alışkanlığı hayatımdan çıkarabildim 🙂
    Ve daha niceleri, hepimiz için mümkün ve daim olsun , Size de çok teşekkürler 😉

    Beğen

  16. 2014 benim için de tatlı acı anılarla geçti ama daha çok acı:(( sevdiklerimden ışığa gidenler, ağır ameliyat geçiren kıymetlilerim, hastalıklar, ekonomik zorluklar, kendimi sorgulayıp durmam ama bir türlü aradığım ari cevabı bulamayışım:( her halime şükür demekten vazgeçmesem de çok da sevdiğim bir yıl olmadı 2014:( Burada yazan diğer arkadaşlar gibi benimde kurtarıcım, ışığım oldunuz bu zor senede çok teşekkürler. 2015 farkındalığımın daha yüksek, akışta kalabildiğim, faydalı eylemlerimin daha çok olduğu, sevdiklerimle, sevgiyle ve her anlamda özgür, bolluk içinde bir yıl olsun diliyorum benim ve bütünün hayrına. Ama en çok da demokratik, barış içerisinde BİZ olma algısıyla yaşanan bir dünya diliyorum tüm canlılarla beraber.

    Beğen

  17. 2014 önceki yıllarda yaşadıklarımın üstüne darbe gibi düştü ama bana özümü öğretti, daha önce öğrendim sandığım… Yaşadıklarım büyük patlamalar gibiydi, o patlamalarda kaybolacağımı sanmışken, her patlamadan güçlenerek, öğrenerek çıktım. Her patlamanın arkasından muhteşem ışıklar doğdu, geçmişte ertelediğim ne varsa önüme fırsatlar olarak çıktı, o patlamalara hiç isyan etmedim, kabullendim, ben kabullendikçe onlar muhteşem güzel mucizelere dönüştü. Sakinleştim, hayata bakış açım farklılaştı, kendime olan öfkemi yendim, geçmişi saldım, acılarımın hepsini gömüp üstüne muhteşem bir orman yarattım, benim için başkalarının ne dediği, ne düşündüğü değil, kendim için neler yarattığım, dünya için neler yarattığım önemli bu hayat bizimdi bunları yaşayarak yükselecektik ve öylede oldu.
    2015′ maddi manevi muhteşem güzelliklerle başlıyorum, başlıyoruz, 14’te ve daha öncesi ektiğim tohumlarımın meyvelerini bu yıl toplamaya başlayacağım, başladım bile, insan neye hazırsa onu başarabilir, ben yapmak istediğim, yaşamak istediğim maddi manevi bütün güzelliklere, bolluklara, bereketlere hazırım, inandığım ve sabrettiğim her şey oluyor. İNSANIN FENERİ KENDİ ELİNDEDİR.
    Sevgiler, ülkem içinde aynı şeyleri düşünüyorum, olgunlaştık.

    Beğen

  18. 2014 kolay olmadı ama getirdiklerini görmeyi seçiyorum. Kendim olmak için yolumu açmaya başladım.sırtıma aldığım anlamsız yüklerin beni yorduğunu ve sevgiyle yüklerimden arınmayı öğreniyorum hala. Nefesimin önemini anladım. İçimdeki yaralarla yüzleşmeyi onları şifalandırarak çevreminde şifalandığını görüyorum. Çaresizlikte teslim olmayı, elimden geleni yaptıktan sonra Allaha havale etmenin huzurunu öğrendim. Gözyaşlarım ruhumu yıkıyor diye dşündüm. yaralarıma şifa olsun dedim. Maddi hasarlarım çok oldu. Maddiyatla iilgili olumlu kalıplar erleştirmeye çalışıyorum. Herşeyde bir hayır görmeye çalışıyorum. Aynalarımı farketmek işimi kolaylaştırıyor çok şükür
    2015 neler getirsin diye düşünürsem en başta sağlık, huzur sonrasında ise tüm dünyaya ülkemize barış ve kardeşlik. Farkındalıklarımızın artmasını diliyorum. Kollarımı açtım mucizeleri bekliyorum, sonsuz ve sınırsız aşkla sevgiyle
    Bu arada İyi ki varsıın Mor Alev seni seviyorum 2015 te de ışığınla bizleri aydıınlatman dileğiyle 🙂

    Beğen

  19. Sevgili Mor Alev ve Mor Alev takipcileri,

    2014 benim icin zorlu bir yıldı. Hani bir evin tavanarası ya da bodrumunda kullanılmayan, sevilmeyen, bir türlü atılamayan bazen de varolduğu bile unutulan seyler vardır ya. 2014 senesi benim o tavanarasını acıp temizlediğim yıl oldu. Başlarken uzun zamandır korktuğum, ötelediğim şeylerle yüzleşmeye onları sifalandırmaya niyet etmiştim, çok şükür bu yolda da ilerliyorum. Bu yolda hiç tahmin etmediğim şeylerle de yüzleştim. Çok kolayca söylenen ama o kadar kolay özümsenemeyen kendini sevmenin ne demek olduğunu bu yıl anlamaya başladım.

    Daha somut olaylar belirtmek gerekirse işim, ilişkim, en yakınlarımla ilişkilerim ve en önemlisi kendimle ilişkim değişti. Önce her şey bir anda hayatımdan çıktı, sonra zamanla hayatımın her alanında ilişkilerimin şifalandığını ve giden iş güç vs yerine beni daha çok motive eden ve mutlu eden şeylerin geldiğini gördim. Günlük hayatımda çok zamandır istediğim ama bir türlü hayata geçiremediğim şeyleri hayata geçirebildim: vejetaryenliğe geçtim, beslenmem de çok köklü değişiliklikler yaptım, daha düzenli hareket etmeye, düzenli meditasyon ve yoga yapmaya başladım. Hatta bu yılın sonunda bu konuda uzun vadeli bir eğitmenlik programına da başladım, bütünün hayrına niyet ediyorum. Düşünce kalıplarımı çok daha iyi görmeye, ve gün geçtikçe modumu, düşüncelerimi daha çok kontrol edip değiştirebilmeye başladım. Kendimi tanımak ve kendimle ilişkimi güçlendirmek açısından paha biçilemez bir yıl oldu 2014. Dışarıdan çok köklü sert değişiklikler yaşadığım gözükse de içimde sönmez bir neşe ve yaşam coşkusunun alevlendiğini gördüm. Anın değerini çıkarmanın ne demek olduğunu daha iyi anlıyorum ve yaşıyorum artık. Çok önemli olaylar oldu diyebilirim ama artık biliyorum ki her an çok önemli ve çok değerli.

    2015 yılı için ana hissiyatım gelişmek. Yıllardır bir çok arınma ve değişim sürecinden geçiyoruz ve geçmeye devam edeceğiz. Ama artık daha aktif olacağımız ve bütünsel çalışmaların artacağı, daha arınmış varlıklar olarak farkedip geliştirdiklerimizi artık ortaya koyup paylaşacağımız bir yıl olacak. Ani değişimler, olaylar tam gaz olmaya devam edecek. Ama artık belli bir değişimi tamamladığımız için eskisi gibi ordan oraya savrulmayacağız, bu açıdan dış dünya ne kadar hareketli olursa iç dünyamızın da hala dingin ve ama bir o kadar da yaratıcı,inançlı ve coşkulu olacağını hissediyorum.

    Yeni yıla girerken niyetlerim, bu sene tohumlarını attığım değişimleri çoğaltmak ve yeşertmek. Kendimle ilişkimi daha da güçlendirmek, yeni yeni farketmeye başladığım tezahür ettirme gücümüzü daha aktif kullanabilmek. Başta ailem olmak üzere yakınlarımla ilişkilerimi şifalandırmak. Kendimi severek keşfettiğim içimdeki huzur ve mutluluğu gün gittkçe daha çok çevreme yansıtmak ve yayabilmek. Sevgiyi doya doya yaşamak. Bu konuda çok büyük açılımlar yaşayacağımı hissediyorum.

    Günlük yaşamıma dair ise su gibi doğal kaynakları daha dikkatli tüketmek, daha az çöp yaratmak, hayvansal gıdaları daha az tüketmek, doğaya daha saygılı bir yaşam oluşturmak.

    2015’te yeniden keşfettiğim yaratıcı yeteneklerimi yeniden geliştirmek istiyorum: daha çok şarkı söylemek, yazı yazmak ve dans etmek. En son ne zaman evde kendi kendinize sevdiğiniz bir müzikle dans ettiniz? Ben çok uzun zamandır etmemiştim. Yakın zamanda kendi blogumda yazmaya başlayacağım, bu konuda güzel bir adım attım. Burada ekolojik yaşama, vegan beslenmeye ve akademik olarak üzerinde çalıştığım toplumsal ötekileştirmeye dair düşünce ve çalışmalarımı aktaratacağım. Böylece öğrendiklerimi ve önemsediklerimi başkalarıyla da paylaşacağım için sevinçliyim. Bu sene ayrıca, dikiş dikmeyi yeniden öğrenmek ve hayvanlara karşı az kalmış da olsa kalan korkumu yenmek istiyorum. 2014’den beri, daha yaratıcı ve gerçekten motive hissettiğim işlerle uğraşıp bu uğraşlardan hayatımı kazandığım bir düzene geçmek için bir süreç başlattım. 2015 yılında bu düzenin artık yeşerip çiçeklerini vermesini diliyorum.

    Moralev, 2014 Nisan ayında tesadüfen keşfettiğim ama güzel ve özenli yazılarıyla içimde kısa zamanda yer eden, bana yol gösteren bir blog oldu. Melekler o zamana kadar uzak durduğum, pek bir his duyamadığım bir konuyken şimdi onların da hayatımdaki varlıklarını her an hissediyorum. Moralev’e emekleri için çok teşekkür ediyorum. Her gün bu bloga giriyorum ve her zaman söylenmese de emekleriniz bir çok insan için ışık oluyor.

    2015 sevgi ve şefkat dolu, bütünün hayrına olsun ❤

    Beğen

  20. AN-ladım.

    Eski ben olsa, ‘demek yine bana hüsran yine bana hasret var, demek yine bana esmer günler düştü eyvah!’ diye içli türküler çığıracağım bir 2014 yılında, hayatımın en büyük ataklarını yaşadım. Mistiklerin yeryüzü meleği dediği, psikiyatristlerin anksiyete bozukluğu… Ki bu öyle bir hastalık ki, geçmişe gitsen uyarıyor, geleceğe gitsen köşeye sıkıştırıyor. Tek tedavisi AN… Sonra aldım onu kucağıma, dedim ki, ne öğretmeye çalışıyorsun bana. Sonra fısıldadı kulağıma; “Derman arardım derdime derdim bana derman imiş, burhan sorardım aslıma aslım bana burhan imiş” Yıllardır bir sürü bilgi biriktirdim de içimde, sanki bu yıl puzzle ın parçaları yerine oturdu gibi, tabi kayıp son bir parça var 🙂 Onu da oturtacağız hep birlikte evelAllah!

    Makro alemlerden mikro alemlere ine ine, bütün soğan kabuklarını soya soya, 2014’te geldiğim , hemen gögsümün tam ortasındaki sevgi kapsülü oldu. Ben (-ki biz) bu dünyada hala saf sevginin varlığını koruyan sevgi tohumcuklarıydık ve nefesimiz yettiğince onu dünya annemiz için, dualite aklımızdan çıkarak, bize öğretilen yargıları kırarak, kollektif bilincin en küçük ama en önemli parçası olarak kırmadan, yok etmeden korumak!

    BİR’i öğrendim bu sene, canım ciğerim yana yana. Meğer yanmaların yanma olmadığını da, zihnimin oyunları olduğuna ekledim.

    Her defasında düştüm belki ama artık ayağa kalkışlarım daha hızlı oldu. Bildim ki, insan olmanın en büyük gücü yeniden ayağa kalmaktı. Bazı geceler öldüm, ama her sabah yeniden dirildim.

    Geçti mi, bitti mi?! Ohh tamam aydınlandık mı? Tabi ki, hayır. Ama şuna karar verdim, elimde toplu iğne olsa ve ben başı kadar bile yol alacağımı bilsem, saf sevginin bekçisi ve temsilcisi olarak, dünyadaki varlığım için çabalayacağım.

    Ah o gözünü sevdiğim toplumunun OL’mak olduğunu sana adapte ettiği illüzyonları görmeye başladım. Bir dövme yaptırdım, miniciğinden ‘hiç’ diye, Şems’e selam olsun dedim. Heplikteki hiçliğe / Hiçlikteki hepliğe olan yolumda bana fener olsun diye.

    2015 mi? Gümbür gümbür geliyor! Çöküşler daha hızlı ve daha sert. Bilelim ki yeniler inşaa edilebilsin diye. BİR’lik daha bilinçli, tekimiz küçük iplik parçalarıyken, bir araya gelip halatlar oluşturma yılı 2015.

    Ucundan kıyısında, kime ne kadar sevgi bulaştırırsak kârdır diye çıktığımız bu yolda, şüphesiz ki, Allah yar ve yardımcımız.

    2015’iniz şimdiden hayırlara vesile olsun.

    Beğen

  21. 2014 de pozetif düşünmeyi öyrendim ya polianacılıgı
    2015 teki beklentilerim artık tek başıma yaşamak istemiyorumeşim olmasını istiyorum

    Beğen

  22. benım yaşamımdakı buyuk degısıklık 2013 de basladı. hersey alt-ust oldu. bırdenbıre ortaya cıkan cıddı bır saglık sorunuyla başladı. 2013 yılı ıcınde nedenler nıcınler ıcersınde kaybolmusken , sorularımın cevabını 2014 yılında buldum. hayata bakısım degıstı şımdı o yogun fızıksel acı cektıgım aylara sukredıyorum. benım ıcın gereklıymıs. sızınlede 2014 de tanıstım. cok ama cok yardımcı oldunuz
    ben 2014 de kendımı sevmeyı ogrendım, yaşamın amacını ve dolayısıyla affetmeyı ogrendım. salıverme medıtasyonlarından sonra hep daha cok huzurlu oldugumu farkettım. sevmeyı ogrendım, hepımızın nasıl bırbırımıze baglı oldugumuzu ve bır oldugumuzu ogrendım. 2014 benım ıcın ogrenme yılıydı. buyudugumu bılıyorum.
    sımdı heyecanla 2015 i beklıyorum. ve bılıyorumkı hep bırlıkte daha cok buyuyecegız ve mucızelere tanık olacagız. daha cok sevecegız. cevremde gozlemlıyorum bırlık bılıncı hızla genıslıyor. uyanıs hızlanıyor.
    sevgılı mor alev sıze sonsuz tesekkurlerımı gonderıyorum. ıyıkı varsınız.
    ve tum dostlara ıyı seneler dılıyorum.
    sevgı ışıkla hep bırlıkte…
    .

    Beğen

  23. Merhaba, 2014 yılı gelecek endişesi ve kaygılarla başlamıştı. Zira normal seyrinde olmadığımızı hissediyordum. Sonradan neden böyle hissettiğimi anlamlandırabildim. Gerçekten büyük bir değişimin içindeydik ve bu gürültüler ve sarsılmalar yüksek hızdan kaynaklanıyordu. Mor Alev’e teşekkür ediyorum klavuzluğu için:) Beni en çok etkileyen kötücül şeylerin temelinde korkularım olduğunu keşfetmemle birlikte bu korkuları tek tek salıvermeye başladım. Bebekliğimden hücrelerime işlemiş korkular ile büyümemde edindiğim “insanca” hayatla başetme kalkanlarımı görmeye, tek tek bırakmaya ve onlarla vedalaşmaya başladım. Geriye inanır mısınız sonsuz bir sevgi ve şefkat duygusu çıktı! Şu an kalabalık bir yere girdiğimde içimden herkese sarılıyorum. Onları seviyorum. En olamaza dediğim insanları bile seviyorum. Öfkem git gide azalmaya başladı. Kendi adıma, zenginleştiğimi ve doygunlaştığımı hissediyorum.

    2015’e kaldığım yerden devam ederek başlıyorum. Ruhumun, varlığımın, masumiyetimin verdiği korunmuşluğun gücünü tam olarak içime sindirmeye, içimdeki
    sevgi ve şefkat duygusunu doya doya yaşamaya ve paylaşmaya devam edeceğim. Elimden ve kalbimden geldiğince her canlıyı kalbinden dokunup bu kutsal hissi yani sevgiyi yaymaya çalışacağım. Sadece sevgiyi değil, neşeyi ve kahkahayı da bulaştıracağım. Geçenlerde yaptığım bir meditasyonda( sevgi seli) tsunami gibi üstümüzden içimizden köpüren dalgaların, beni ve herkesi, en sonunda da şu anda kötülük yaptığını ve insanlara zarar verdiğini düşündüğüm insanları yıkadığını düşündüm. Bu Köpük köpük serin sular öyle bir yıkadı ki, o kötü dediğim insanlar yeni doğmuş maymun yavrularının şaşkınlığı ve şirinliği içindeydiler. Edindikleri tüm kötüler gitmiş, saf ve bebeksi ruhları çıkmıştı. O kadar şaşkın görünüyorlardı ki kahkahalarla güldüm. Dakikalarca:)) hala aklıma gelince aynını yapıp gülüyorum:))

    Herkese sevgi ve selamlarımı gönderiyorum, sımsıcak sarılıyorum:)

    Beğen

  24. Tüm Mor Alev dostlarına merhaba,

    Benim için 2014, 2013 Haziran’ının devriye başlayan bir seneydi. Çok önemli değildi yeni sene ve başka hiç bir şey çünkü 2013’de kardeşimi kaybettim hayat anlamını yitirmiş gibiydi, dayanılmazdı. İşte 2014’e böyle başladım, evliliğimle ilgili sıkıntım oldu, her ikisi de işime yansıdı ama hiç bir zaman isyan etmedim, sürekli “tez zamanda bu olaylarının hayrını göster Allah’ım” diye dua ettim. Zor da olsa her biri için şükretmeye çalıştım neyse ki yakın zamanda Aysun meleğim çıktı karşıma aldı beni sardı sarmaladı, bildiği her türlü şifa tekniği ile beni ayağa kaldırdı. Arkasından Pınar meleğim girdi devreye onun sayesinde yürümeye başladım, sanki sözleşmiş gibi (tabi ki öyle) bir sürü insan hayatımı kolaylaştırmaya başladı. Çok eminim ki hepsi Allah tarafından gönderildi. İş yerinde Meleklerle Yaşamak kitabını okuyan kişileri görmeye başladım, mesajlar gelmeye başlamıştı daha doğrusu görmeye başlamıştım. Hemen okudum tabi, onu ve diğer kitapları. Zişan’la melek terapisi yaptık, o da kitaplar önerdi hele bir tanesi mesajı tam verdi “bu yola büyük acılarla çekilirsiniz” diyordu. İçim kıpır kıpır olmaya başladı sonra Melek Koçluğu eğitimine gittim, muhteşem melek dostlarım oldu, mor alev enerjisine uyumlandım, uzun zamandır istediğim ama yapamadığım Reiki 3 uyumlaması aldım hatta Master oldum, Bolluk Bereket Reikisine uyumlandım. Melek mesajlarını hiç söylemeyeceğim çünkü zaten hepiniz iyi biliyorsunuz. Her gün Mor Alev’i okuyorum, sizler gibi okuduğum her uygulamayı yapıyorum. Her sabah Mikail’le arınma, akşamları da çakra açma çalışması yapıyorum, fırsat buldukça meditasyon yapmaya çalışıyorum. Hayatla mücadele etmeyi bıraktım, kardeşimi kaybetmiş olmak tabi ki hala canımı çok acıtıyor ancak beni korkularımdan kurtardığı ve beni bu yola soktuğu için şükrediyorum, eşim aynı hızla olmasa da benimle birlikte yürümeye başladı. İşim bana eğitimlerim için fırsat yaratıyor. 11.11’den sonra olmaya başladı, 12.12’den sonra hızlandı, 21.12’den sonra sanki ışık hızıyla oluyor her şey, dün düşünüyorum bugün oluyor yani. Ruhen sanki uçacak gibiyim hep olumlu düşünmeye çalışıyorum aman ha yanlış bir şey çekmeyeyim diye, zaten olumsuz düşünemiyorum ki.

    2015 Ocak ayında tekrar yogaya başlıyorum, katılmak istediğim çok eğitim var inşallah hepsini tamamlayacağım, 2014’de çok isteyip bir türlü zamanlamayı tutturamadığım Mor Alev görüşmesini en kısa zamanda gerçekleştirmeyi ümit ediyorum, eşimle tango derslerine başlıyoruz, işimi tam zamanlıdan yarı zamanlıya dönüştürüp artık bu konulara daha çok zaman ayırmaya ve daha hızlı ilerlemeye niyet ediyorum.

    Bu vesile ile yaşadığım ve yaşayacağım her şey için, karşıma çıkardığı tüm melekler için Yüce Allah’a şükranlarımı sunuyor, siz ve ruh ailemin diğer tüm üyelerine keyifli, muhteşem, hayat derslerimizin kolaylıkla ve neşeyle öğrenileceği bir yıl diliyorum.

    Sevgilerimle…

    Beğen

  25. 2010 yılını hiç unutamam. Adeta uykudan uyanan bir çocuk gibi denebilir. Kendimi İlahi düzen ,meleklerimiz, düşünce gücü, bilinç ve bilinçaltı gibi konulara dair kitaplar okumakla buldum Aman Allahım meğer ben kendimi ne kadarda hırpalamışım. İçimdeki çocuğu ne kadar üzmüşüm ve ertelemişim. Çok değerli olduğumu,sevgi ve ışık olduğumu neden görememişim? Tanrının içimdeki gücü ile çalışmaya başladım. Her anda… her nefesimle…Aynada göz bebeğimin içindeki ışıkla konuşarak…Yaşadığım tüm deneyimlere, olaylara ve insanlara dair tüm geçmişe teşekkür ettim, tüm bağlarımı kestim, affettim. Arınmalarımdaki her gözyaşım gün be gün mutluluğa dönüştü. Ağzımdan her çıkan sözcüğün bir tohum olduğunun bilinci ile, sevgi ve ışıkla bu günlere geldim. Kendi değerimin farkındalığı ile, inancın gücü ile tabii ki. İsteklerim olmuyorsa direnç göstermeden teslimiyetle akışta olmaya özen gösteriyorum. Dengede olabilmek için. Çevremde ise “sana ne oldu, sen çok değiştin” diyenler oldu tabii ki. Eveeet şimdi çok iyiyim… 2015 yılında benim ve bütün en yüksek hayrına olan tüm güzel değişimleri kabul ediyorum. En uygun şekilde ve zamanda almaya niyet ediyorum. Bu hızlı şeritte ilerlerken yeni yılın enerjilerine uyumlanabilmek için tüm antenlerimizi açmamız ve ışığımızı büyütmemiz gerekiyor bence. İlahi plana göre her şey gerektiği gibi oluyor.Yüce yaradanın izniyle ve meleklerimizin rehberliği ile yolumuz açık olsun. Tüm paylaşımlarınız benim için çok değerli. Teşekkür ederim…Sevgi olsun…Işık olsun…

    Beğen

  26. 2014 yili gercekten kim oldugumu kesfetmem icin sayisiz firsatlar yasadim. Bir cesit yogun inziva olarak gecti ve isten ayrilmis olmamin bu doneme katkisi buyuktu oyle ki yasadigim acilimlarla buyulenip cok uzun sure is arayamadim. Icimde ki beni tanidikca sosyal benler birer birer uzaklasmaya basladilar. 2014 benim icin ruhsal sifalanma yiliydi diyebilirim.
    Eskimis bircok seyden kurtulup yeniye yeniliklere yeni deneyimlere ve baslangiclara yer acildi hayatimda. Bu surec elbette cok kolay olmadi ama bana acidan kacmamayi ve yuzlesmeyi ogretti.
    Simdi 2015 yili baslangici dunya guzelliklerine kollarimi kocaman aciyorum.sevgiyle almaya vermeye ve paylasmaya evet diyorum. 2014 te bir cok seyden uzaklastim fakat 2015 te sevgiyle guvenle acilmaya olgunlasmaya ve yasama heyecanla evet diyorum.
    bol sevgi isik kahkahayla…

    Beğen

  27. 2008 yılı ile başladım hayatımda bazı şeyler beni sıkıyor bir yerde tam olmayan eksikler vardı adını koyamıyordum. 2012 yılına kadar sürdü ve2012 ve 2013 benim için çok zorlu geçti . Önce babamı sonra annemi kaybettim . hayatımda çok köklü degişiklikler olurken bunu sindirmeye çalışırken , sizin sitenizle karşılaştım sürekli takip ediyordum .
    bendeki eksik olanı bulmamı sagladınız çünkü bende önemliyim ben istemiyorum ve en önemlisi kendimi sevmeyi ögrenememişim yada unutmuşum . bunu bana bu yazılarınız ögretti. hayır deyince önce kardeşlerim uzaklaştı sonra dost dediklerim .
    2014 de artık kendime deger vermeyi . beni hak etmeyenler arkasından üzülmemeyi ögrendim . uzun zaman ugraştıgım evimi satıp yeni ev aldım maddi sıkıntılarım oluyor ama 2015 yılında hepsi geçecegine inanıyorum
    Bu sitede bize her gün bilgi yazan herkese mutlu yıllar elinize saglık teşekkür ederim.
    kelime hatalarım veya düzgün cümlem olursa kusura bakmayın

    Beğen

  28. sevgili Mor Aleviler
    Herkes
    Tüm evren
    Yüksek benlikler
    Melekler
    Hepinizi sevgiyle selamlıyorum
    Huzurunuzda beni Mor Alev sitesiyle tanıştıran arkadaşıma Can’ı gönülden teşekkür ediyorum.
    Hayatımdaki her Adımda sizlerle biraz daha zenginleşerek devam ettim yoluma. 2014 benim sürprizlerle dolu dolu geçirdiğim bir yıl oldu. 2014 de Yaşadığım ne olduğunu anlayamadığım bir çok olaya ise sizler evrensel fenomenleri anlatarak Açıklık getirdiniz ve bizlerin belki de anlayamacağı ve hatta içinden çıkılmaz bir hale gelip bocalayacağı durumları rahatlıkla anlaşılabilir bir hale getirdiniz.
    Iyi ki varsınız ve bütünü bu derece yakından etkileyen tüm çalışmalarınız için hepimize Can’ı gönülden teşekkür ediyorum.

    Beğen

  29. Hiçbir soyut varlığa inanmazken. 2013 sonlarına doğru o kadar çok Melek adı, ikonları simgeleriyle karşılaştım ki., üstüne bir de arkadaşlarım hadi sana Melek kartı çekelim deyip kartları bana uzatmaları. Ben onlarla dalga geçerken tam içine düştüm… Kartlarda en çok Baş melek Zadkiel mor alev çıkıyordu, sevgili Zadkiel’i öğrenmek için araştırırken Mor Alev sayfasıyla karşılaştım, heyecanla birkaç arkadaşıma linkledim. Sanki bu sayfayı her gün okumazsam birşeyler eksik kalacakmış gibi… Henüz emekliyorum, bir şeyler biliyorum da diyemem. 2013 sonu kararlarımı rahatlıkla aldığım, hayatımı değiştirdiğim, güçlendiğim bir yıl oldu. Bunu sevgili meleklerim sayesinde yaptım. 2014 ortalarında biraz iniş, biraz çıkış yaşadım bu da biraz meditasyon yapamadığım, biraz kopukluk yaşadığımdan kaynaklandı sanırım.. 2015 yılının tüm dünyaya, huzur, barış getirmesini, insanların daha çok duyarlı olup doğaya ve tüm canlılara iyi davranmasını diliyorum.
    Sevgilerimle,
    Melek 🎄❤️🐱🐶👼

    Beğen

  30. Çocukluğumdan bu yana bu dünyada özel bir görevim olduğunu düşünerek yetiştim.Fakat yıllar içinde yaşamımda gelişen olaylar bana şunu söylüyordu sanki ,sen önemsiz ve değersizsin.Ve böylece uzun bir süre karanlık kuyu diye nitelendirdiğim zaman diliminde kendi içime dönmeye başladım.Meditasyon,nefes çalışması,yoga derken 2012 de yaşadığım kenti değiştirmemle o karanlık kuyudan tamamı ile çıktım.Ama değersizlik duygusu gölge gibi bazen beni takip ediyordu.işte bu dönemde sevgili Mor Alevle tanıştık.Çok eski yaşamlarımdan taşıdığım bir suçluluk duygusu kendimi değersiz hissetmeme neden oluyordu.Sevgili Mor Alevle yaptığımız çalışma sonrası karanlık tarafımla yüzleşip onu affettim.Şimdi biliyorum ki yaşadığım O sıkıntılar beni kendim olma arayışına yönlendirmişti..Şu an mucize gibi diyebileceğim güzellikler yaşıyorum.Ve biliyorum ki içimizdeki ışık bir kere yandığında onu hep açık tutmak dahada büyütmek,başkalarınıda aydınlatmak istiyorsunuz.2014 farkındalığımı geliştirmeyi niyet ettiğim bir seneydi.2015 te kendimi Sevgi olmaya niyet ediyorum.Ayrıca köy kadınlarınında dahil olduğu bir platform oluşturmayı niyet ettim.her türlü üretimlerinin satışı ile ilgili.Dünyamızın dişi enerjisinin kendini değerli hissetmesine ihtiyacı var diye düşünüyorum.Eril enerji ile dengelenmesi için.Kendimi korumaya alarak her gün en az bir kere dünya anamız ve üzerinde ihtiyacı olan her canlı için meditasyon yapıyorum.geçen gün 8 kişilik arkadaş grubumu yemeğe çağırıp önce grup olarak dünya meditasyonu yaptırdım.Çok iyi hissettiler kendilerini.2015 te meditasyona devam.Ah birde son olarak bireysel niyetlerimden birisi emekli olabilmek,diğeride artık birlikteliğimden keyif alacağım bir yol arkadaşı.Olmazsa ölmeyiz,olursada hayır demeyiz yani:)Sevgili Mor Alev yeni yılda güzel yazılarını okumaya devam edicem.Bütünlüğün hayrına mutlu bir yıl diliyorum

    Beğen

  31. 2014 Ocak ayında facebook ile tanıştım. Akabinde ise sayfanızla. Küçüklüğümden beri paylaştığınız olumlu düşünme gereğine, gerçekten “iyiniyetle” istenen dileklerin mutlaka zamanı geldiğinde olacağına ve meleklere inanırım. 6. hisse de. Çoğu rüyalarım gerçekleşmektedir. 5 yaşımdan beri yukarıdaki her konuda sayısız yaşadıklarım var. Yazılarınızı okudukça ne kadar doğru bir felsefe ile yaşadığımı anladım. Beni hayalperestlikle ve hayal görmekle suçlayanlara yazılarınızı anlattım ve yaşadıklarımdan örnekler verdim. KISACASI; zaten içsel olarak inandığım konularda yazılarınızla çok çok bilgilendim, uyguladım, paylaştım… Her gün merakla yazılarınızı bekliyorum. İlginç olan, yazılarınızın her gün bana doğru mesajları, ihtiyacım olan mesajları vermesi idi. Daha da ilginci, mesaj için face açar açmaz karşıma mesajınızın çıkması idi… Psikologlara giden arkadaşlara sayfanıza girmelerini öneriyorum…. 2014 benim için güzel bir yıldı. Şu ana kadar yaşadıklarıma şükrediyorum. 2015 yılının daha güzel olacağına inanıyorum. Sevgilerimle…

    Beğen

  32. Teşekkürler 2014: Bu sene en çok zorlandığım süreç bağımlılıkları salıvermek ve bağlı olabilmeyi öğrenmek oldu. Salıvermek, değişime yol açmak ve uygulamak.
    Hoşgeldiniz 2015: Bu yıl en büyük dileğim Dünyamızda Hoşgörü, Ekip çalışmaları, çevremize, doğaya Duyarlılığın artması.

    Her gün yazılarınızı büyük bir heyecanla bekliyorum. Emeklerinize sağlık hizmetinizden dolayı sonsuz teşekkürler.

    Beğen

  33. Zor bir seneydi 2014. Bize zıtlıkları gösterdi. İnişimiz oldu, fakat çıkmak için yolları da gösterdi. Tabi bu yol göstermede tanıştığım size tabi bunu vesile klan varlığımızın bütünlüğüne sonsuz şükranım var. Sizinle olmayı nasip etmesi bence 2014 senesinin en önemli vuruşuydu (titreşim ile düşünürseniz :)) 2015 çalışmanın keyfini ve önemini anladığımız ve karşılığını göreceğimiz bir sene olacak diye düşünüyorum. Tümün hayrına daha yukarılara ulaşacağız ve çoğalıp büyüyeceğiz diye düşünüyorum. İyi ki varsınız varlığınıza hem size hemde dünyamıza (sizi dünyada var etmesi) teşekkür ediyorum. Tabi sadece dünyamıza değil evrendeki yüksek benliğin sizin ışığınızla bize ulaşmasına da sonsuz teşekkürler. Melekler, tanrılar, ve her varlığa …. Yeni yılda sevgiyi diliyorum her birimize aşkla….

    Beğen

    1. Bir ara takvime baktığım her seferde 2013ü 2014ü görmek şaşırtıyordu beni.Yahu 2012 geçtik hani aydınalanacaktı portallar açılacaktı ruhsal savaşlar çıkacaktı geçtimişiz ya diyordum:)Şimdi bir yıl daha uzaklaşıyoruz aklıma geldi. 2014 le beraber zamanla biriktiğidiğim birçok şeyin çözülme aşamasına geldiğimi görmek beni çok mutlu ediyor gerçekten.Bundan önceki yıllarda sorunlara boğulmuş halimi hatırlıyorum.Kendimi affetmediğim kabullenmediğim sıkıntılara tutunmayı seçtiğim mucize beklediğim yıllar.Çok fazla anlatmama gerek yok sanırsam burda çoğu kişinin benzer şeylerle uğraştığını biliyorum ve hepsini tüm kalbimle selamlıyorum:)Gerçeği arayanların önünde eğilmek bir jest olsa gerek.Tek birşey anlatacağım bu yıl en etkili olan.Bundan üç hafta önce inanç denen ve öncedeb bir kenara attığım o değerli hisle tekrardan doldum:) Korkularının kapana sıkıştırdığı ben artık korkularımdan korkmaz oldum.Herşeyin hallolacağına inancım tam.Yalnız olmadığıma inancım tam.Kendime olan inancım tam.Neyi öğrenmek istiyorsam onu öğrenebilirim, neyi yapmak istiyorsam onu yapabilirim istemem yeterli.Ve sonrasında farkettim ki geçtiğim yolları geçmeye çalışan insanlar var aramda.Çamura saplanmış öylece bekleyen bir iki söz duymayı bekleyen insanlar var.Eğer böyle biriyle konuşuyorsam dediğim ilk şey kendilerine bi boşluk yaratmaları, hayatın tadını hissetmek için.Zaten değişim de onun bir parçası.Tek isteğim daha fazla kendimi geliştirip daha fazla yardım edebilmek.Ve bunu yapan bizlere de ışığını saçan Mor Alev de eminim bunun dönütlerini alıyordur.Tekrardan bu yolda ilerleyen adını ister ışık elçisi, büyücü, pagan, reikici, hristiyan, müslüman ne koymuşsa adını tüm yüreğimle seviyorum ve bir kardeşleri olarak selamlıyorum:)

      Beğen

  34. kişisel beklentilerimden ziyade, bütünün en yüce hayrına olacağına inandığım, koşulsuz sevgi sitesinden alıntı, kısa bir paragrafla katkı yapmak isterim.sevgili saffet güler hocamın izniyle;
    “Sevgi/Işık ve Kutsal Kalbinizdeki ve Ruhunuzdaki Ruhsal Ateş haricinde, hayatınızdaki her şeyi geçici olarak görebilirseniz, size aktarmaya çalıştığımız şeyi bilirsiniz. Geçmiş ve gelecek korkunuzu salıverin, başkalarının sizin üzerinizde sahip oldukları duygusal ve zihinsel kontrolleri elimine edin ve olmanız niyet edilen özgür Ruh olun.

    Mor Alevin titreşim kalıpları, hem yukarıdan Taç Çakrası vasıtasıyla ve Kutsal nefes teknikleriyle, hem de Dünyanın içinden erişilebilir olan tek titreşim kalıplarıdır. Bu güzel Alevin ayaklarınızın altından alevlendiğini, bedeninizi sarmaladığını tasavvur edin, bu Kutsal Alevi dünyaya daha büyük eşmerkezli çemberlerle dünyaya yaymadan önce, etrafınızda sahip olabileceğiniz uyumsuz titreşim frekanslarını dönüştürüyor. Hatırlayın, kendi Kutsal Kalbinde ve Kutsal Zihninde merkezlenmiş olan tek bir insan, aura alanının sevgi dolu titreşimleri temasa geçtiği herkesi kutsarken milyonlarca insana kozmik gerçekleri ve ilhamlı düşünceleri iletebilir.”

    Beğen

  35. Iyi geceler
    hayatima degisim donusum 2011kasimdan itibaren girdi
    sukurler olsunRabbime ki yogun cosmic enerjinin surekli talepkari idim
    Gorev imi arama askimla dolu idim bu yoldaki hersey razi idim.
    50yasimdan sonra gorevimi hatirlatacak ortamlarla bulustum
    ozel hayatimda yapilmùasi gereken operasyonlarin bilincine201
    4 de vardim ve Allahin izni ile yolumdaki tum engeller cicek bahcesi ne donustu.
    Bizim en buyuk kazancimiz2014de (sifaciyim=insanlik icin)fransa kanunlarinda :sigortanin saglik kapsamina enerji ile tedavi yontemini kabul ettirdik(yaptiklari testler ile ikna olarak)ve insanligin hakkinda ki hayirli bir zamanda resmen isimize basliyoruz.
    Bu arada bos durmuyoruz an be an temizlik tedavi VE egitimlerimizi yapiyoruz.enerjetik bir yaptirim olmayan gunum olamaz .mutsuzlugum olur.
    2015 E GELINCE
    GONLUM INSANLIGIN BIR AN ONCE UYANIP EN AZ ZAYIAT VERMESINI ISTIYOR.ICIM COK ACIYOR.ALLAH YARDIMCILARI OLSUN

    Beğen

  36. 2013 yılında tanıştığım Mor Alev blogundaki yazılarınız sayesinde 2014 senesini özüme dönmeye çalışarak geçirdim diyebilirim. Geçmişten gelen yüklerden nefes, meditasyon v.s çalışmalarla sürekli bir salıverme ve dönüştürme yılıydı 2014. Ayrıca bir farkındalık yılı oldu benim için. Kendimi değiştirdikçe dünyam değişmeye başladı.
    2015 yılının çok hızlı , dinamik ve mucizelerle dolu gececeğini hissediyorum. 2014 yılında atılan tohumların meyvelerini alacağımız , sevgi dalgalarının daha çok yayılacağı ,birlik ve beraberlik duygularının artacağı bir yıl olacaktır diye düşünüyorum.
    Sevgili Mor Alev güzel yazıların için sonsuz teşekkürler okumaya ve uygulamaya devam edecegim.Sevgilerimle

    Beğen

  37. 2013’ün son aylarından itibaren huzurlu, destekleyici ve özsaygının daha yüksek oranlarda hissedildiği enerjilerle dolu bir yerde çalışmaya başladım. Burada 4 ay kadar önce işe 4 yaşındaki oğlumla gidip geleceğim bir imkan oluştu. Bu, dünyanın en büyük hazinelerinden biriymiş onu anladım.
    Ayrıca kısa sürede hızlı ev değişikleri ile benim için önemli olan bağlılık, düzen vb. konularda ”salıvermeler” yaşadım.
    İçimdeki indigo, ülkemdeki büyük toplumsal dönüşümlerde ( nihayet!) daha sakin ve barışçı kalabildi.
    Vee 7 yıldır elimi sürmediğim araba direksiyonu ile aramızdaki bağları yeniden kuracak bir adımı dün attım.Bu cesaret belki insan için küçük ama benim için büyük bir adım.
    En çok, sezgi ve rehberlikle ilgii gelişmeler yaşadım. Sanki level atlar gibi:)
    2015’te tüm insanlığın ve benim koşulsuz sevgiyi mümkün olan en yüksek oranda yaşamamızı dilyor, illüzyonları geride bırakmayı ve mor alevle tanışmayı seçiyorum.

    Beğen

  38. Sevgili Mor Alev
    Yüce ve Sevgili Allaha şükürler olsun , meleklerine şükürler olsun , yükselmiş üstatlara şükürler olsun , ruhani rehberlerimize ve dünya rehberlerimize şükürler olsun.
    Her ANı olması gerektiği gibi yaşamaya devam ediyoruz,
    Her AN öğrenmeye ve farkındalığımızı arttırmaya .devam ediyoruz,
    Bana bahşedilen güçlerle şifalandırmaya ve yol göstermeye , ışık olmaya devam ediyoruz,
    Bugüne kadar bizlere aktardıkların ve yaptığın rehberliklerin için sonsuz sevgiyle teşekkürler ❤ Varlığına şükürler olsun

    Beğen

  39. Sevgili Mor Alev,

    Öncelikle bizlere burada yer verdiğin için, sana çok teşekkür ediyorum. Çünkü tüm değerli blog okuyucularının yazılarını okudukça, moralim yükseldi ve çok mutlu oldum. Meğer ülkemde ne kadar çok kişinin yolu sevgiden geçiyormuş. Belki çoğumuz, kendi başımıza bir şeyler yaşıyoruz sanıyorduk. Oysa bu blog sayesinde ne kadar çok kişi arasında gönül bağı oluşmuş, bunu gördüm. Bu muhteşem güzelliği, senin sayende yaşıyoruz.

    Benim de serüvenim 2009 senesinde başladı. Sanki bir el tüm yaşamımı tepetaklak getirdi. Bugün anlıyorum ki, benim de bu farkındalık yoluna sapmam gerekiyormuş. 2013 senesinin son aylarına kadar alaca karanlık olan yolumda, el yordamıyla ilerlemeye çalışıyordum. Sonra senin blogun ile tanıştım. İşte o zaman sanki bir spot lambasının şalteri indirildi ve tüm yolumu ışıl ışıl aydınlattı.

    2014 ise senin sayende, yüzlerce yeni bilgi edindiğim bir sene oldu. Sanki bir gece önce kendime sorduğum soruyu duyuyor ve ertesi gün bana cevabı veriyordun. Yıllardır affetmeye çalıştığım kişileri, salıvermem gereken olumsuz enerjileri 2014 senesinde çok büyük ölçüde başardım. Önceleri çok şaşırdığım, korktuğum ve birilerine anlatmaktan çekindiğim sayısız spiritüel deneyimler yaşadım. Senin yazıların sayesinde, bunları normal karşılamaya başladım.

    Seneler boyunca üstüme yapışan “kurban yeleğini” çıkardım ve hakkımı arayabildim. Meğer ne kadar hafifletici bir eylemmiş. Sonuç olarak, hakkımı aradığım kişiler ile aramızda yeniden sevgi bağı oluştu. Kendime acımayı bıraktım. Birilerine suç yükleyerek, EGO’mu beslemekten vazgeçtim. Yeryüzünde yaşayan her canlının benim bir parçam olduğunu idrak ederek, çok daha duyarlı oldum. Eski yaşamlarımda halledemeyip, bu yaşamıma getirdiğime inandığım karmalarıma isyan etmeyi bıraktım. İnadına yaşamak için, kendimi daha çok spiritüel bilgilere adadım. Beni çok mutlu eden bir NLP kursuna katıldım. Eğitimim bitince, elimden geldiğince insanlara faydalı olmaya niyetlendim.

    Zor durumda olan kişilere acıma enerjisi göndererek yardım etmek yerine, sevgi enerjisi ile birlikte elimden geleni yapmamın daha hayırlı olduğunu öğrendim. 2012 senesinden sonra daha bariz bir şekilde oluşan sevgi ırmağının, 2014 senesinde güçlü bir nehir haline geldiğini fark ettim.

    Birçok farklı kaynaktan gelmesine rağmen, aynı bilgilerin, aynı gün, aynı mesajı taşıdığını, hayretle gördüm ve yalnız olmadığımıza, yardım edildiğimize dair güvenim arttı. Spiritüel Alemler benimle konuşur oldu. Birçok vizyonlar görmeye devam ettim. En önemlisi de, bunları olağan kabul etmeye başladım.

    Evet, yazamadığım daha bir sürü farkındalıklarım oldu ama, yapmam gereken de çok fazla ödevlerim var. Bunlar 2015 senesinde de devam edecek. Fakat kalbimde olumlu açıdan güzel kıpırtılar var. Çok farklı bir başlangıç yapacakmışız gibi geliyor bana. Bu kadar çok kişi bu güzelliklere uyandıysa, umutlarımın yükselmesi de kaçınılmaz tabii ki. Çünkü 2015 yılında sevgi yolumuzun, epey kalabalıklaşacağına inanıyorum. Ama biz ne kadar kalabalık olursak olalım, o yol da o kadar fazla genişleyecek. Kişilerin kalbine sevgi tohumu ekilince de, o tohumu kimse söküp atamayacak. Sevgi ile o kadar güçleneceğiz ki, bu konulardan bihaber olan toplulukları şaşırtacağız. Negatif enerjilere tutunanlar, bizim saçtığımız ışık sayesinde o enerjilerinin işlevsiz olduğunu idrak edecekler.

    Birkaç saat sonra, sanal takvim sayacımızı yeniden sıfırlayacağız. Tüm zamanlarınızın, bu günün enerjileri gibi sevgi, umut ve muhabbet ile geçmesini temenni ediyorum. Ve sevgili Mor Alev, sana olan şükranlarımı anlatacak kelime dağarcığım yok. Bunun için sana sadece “gir kalbime, gör kendini” diyebilirim.

    Her şey, hepinizin en yüksek hayrına olsun…

    Beğen

  40. Her gun mailime bakip yeni yazi gelmis mi diye bekliyorum… Bazilarini geri donup yeniden okuyorum. O anki ihtiyacim olan ne ise bana cevap oluyor.
    Seninle de yine kafamda sorular varken karsilastim. Mor Alev hos geldin hayatima.
    Ben 2014 ile bir sey demiyecegim. Sadece hayatimin son 4-5 yilda bambaska bir yola girip beni darmadagin edip, degistirdigini soyliyebilirim. Asla kotu yillardi diyemem. Kendimi tanidim. Kafamda ki bir suru soru cevaplandi. Degistim, secimler yaptim sorumlulugunu almayi ogrendim. Kimi zaman oyle secimler yaptim ki… Sonuclari pek tatli olmasa da pismanlik yasamadim. Kalbimi dinlemeyi ogrendim. Yaptigim bazi seyler birilerini kirdiysa da , bunun onlarin gelisim surecinde yasamalari gereken deneyim oldugunu ogrendim. Gerceklerden sasmadim. Endiselerim, korkularim var. Ama onlari yok saymayi yada hayatimin merkezi yapmayi biraktim. Kabullenmeyi ogrendim. Iyi insan olmayi sectim. Kimi zaman gercekler hos karsilanmadi. Ve ben bazen susmam gerektigini ogrendim. Gercekleri paylasmak ve paylasmamak konusunda kalbime ic sesime guvenmeyi ogrendim.
    2015 de kenim icin umutlarim, mutluklarim ve hayallerim cok guzel. Mor Alev, daha guzel gunlere dogru, yasam beni bekliyor.
    Sana da tesekkur ederim.

    Beğen

  41. Ahh.. 2014.. 9 yıldır çalıştığım ortamı değiştirdim. Bazı görüştüğüm insanlara hoşçakal dedim. Bazı eski defterleri kapattım. Affetmem gerekenler varmış, onlarla ilgili dersler yaşadım. Somut olmasa da soyut öyle çok şey olmuş gibi hissediyorum ki.. Anlatması zor.

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.