Günün Enerjisi – Hani, nerede benim değişimim, benim işaretim?

Bjorn RichterArkadaşlar, hepinizden gelen sabırsızlık işaretlerini görüyorum. Bir şeyler artık değişsin istiyorsunuz. Haklısınız!

İşte onun için sizi biraz gerilere göz gezdirmeye davet ediyorum. Biraz sessizlikte kalın ve derin bir nefes alın. Elinize kağıt kalem alıp, not da alabilirsiniz isterseniz.

Bundan tam iki yıl önceye gidelim beraber, Aralık 2012’ye… O zaman neler yapıyordunuz? Hayatınızda kimler vardı?  Ne işle meşguldünüz? Nasıl bir düşünce yapısına sahiptiniz? En çok neleri, hangi olayları, duyguları, kişileri, hangi projeleri düşünüyordunuz? Biraz vakit geçirin 2012’de. Ne kadar başka birisi değil mi?

Şimdi, altı ay ilerleyelim, Haziran 2013’ü kim unutabilir? Aynı soruları sorun… Sadece altı ayda nasıl değişmiş olduğunuzu görün. Düşünce şablonlarınızdaki farklılıklara bakın. Öğrendikleriniz nelerdi?

Ve bir sene önceye, Aralık 2013’e gidelim, bugünkü bizle karşılaştıralım. Nasıl hızlı olgunlaştığımızı görüyor musunuz? Artık olaylara ne kadar farklı gözlerle baktığımızı, sevmeye ne kadar hazır olduğumuzu?

Baskının yoğun olduğu böyle günlerde (gerçekten çok tuhaf günler yaşıyoruz ve yaşayacağız, genel olarak enerjiler değişmedi), biraz geri çekilip bu yolculukta attığımız kimi çok zor, kimi hafif adımlar için kendimizi kutlamalı ve kendi yanağımıza kocaman bir öpücük kondurmalıyız! Günlük koşturmacanızın arasında farkında değilsiniz ama devasa bir değişimden geçtiniz. İçinizdeki ışığın ne kadar parlak bir şekilde etrafı aydınlattığını görün. Kendi kendinize teşekkür edin.

Şimdi, o zamandan beri tekrarlanan sorunlara bakalım. Onlar mutlaka salıvermeniz gereken şeylerdir. Ama biz bugünü salıvermeye değil, kutlamaya ve kendimizi takdir etmeye ayırmalıyız. Bugün, kendinizdeki ve etrafınızdaki güzel şeyleri görmeye niyet edin. Başlangıçta size eğri büğrü, eksik, hatta yanlış gelen şeylerde bile bir mükemmellik olduğunu keşfedin. Kendinizle beraber o varlıkları da sevin.

Hepinizin üç boyutlu dünyanızda görmeyi istediği işaretlere gelince, bu sabah bu yazıyı aklımda yazarken, birden bire karşıma Jennifer Farley’den gelen aşağıdaki çok anlamlı Yaratan Mesajı çıktı.

Belki bekliyorsun….. İleriye adım atmadan gelecek büyük bir işareti, havai fişekleri, diğer boyutlardan gelecek gürleyen bir sesi ya da gerçekliğini kökünden sarsan aydınlanmayı. O şeyler sadece sen etrafında her bir gün ortaya çıkan minik ve güzeller güzeli işaretleri kaçırdığında ya da onları görmeyi reddettiğinde olur. Sadece bir dakika ayırıp, farkındalığını biraz hareket ettirsen, onları oldukları gibi göreceksin: Onlar, sadece senin için tasarlanmış ve yaratılmış, Evrenden gelen Koşulsuz Sevgi ve Destek içeren mesajlardır. – Yaratan

Mor Alev

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

8 comments

  1. Gerçekten de çok değişmişim. Salıverme için önerdiğiniz bir yöntem var mı?

    Beğen

    1. Sevgili Simge, salıvermek konusunda sayısız yazı yayınladım. Sol sütundaki anahtar kelimeler arasında “salıvermek” kelimesine basın ya da sağ üst köşedeki arama kutusuna yazın. Bu konudaki bütün yazılar gelecektir.

      Liked by 1 kişi

  2. Sevgili Mor Alev, facebook ta paylaşmak yasakmı ,değilmi? cezalı duruma düşmeyelim:)

    Beğen

    1. Sevgili Nuray, paylaşmak tabii ki serbest, ama kopyalamak, kendi adını yazmak, kesip yapıştırmak değil. Çünkü bloğun ve verilen mesajların bütünlüğü bozuluyor. Sevgilerimle

      Beğen

  3. Yazilarinizla 1ay önce tanıstim cok motive oldum beni cok etkiliyor ve ben çok inanıyorum düşüncelerin hayatimızı etkilediğine çok sağol sizin sayende istediğim her sey gercekleşeğenine inaniyorum

    Beğen

  4. Çok doğru gerçekten de. Bayağı bir değişim farkettim ben de yazınızı okuyunca. Kutlayalım o zaman 🙂 Teşekkürler…

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.