Yolunuzu tamamlamaya, sadece birkaç adımınız kaldı! – Meryem Ana

where will it lead meBu mesajı çeviren Mor Alev Dostuna, ileten Bob Fickes’e ve elbette Meryem Ana’ya ve Kutsal Anne’ye kucaklara sığmayan teşekkürler…. (bob-fickes.com).

Yeryüzündeki Sevgili Ruhlar! Bugün sizlere, en büyük Sevgi ve Şefkat duygumu sunmak için huzurunuza geldim. Ne kadar çok değiştiğinizi ve İlahi Işığa doğru yükselerek ne kadar aydınlandığınızı görüyorum. Bu yaşamınızda, sandığınızdan daha da başarılısınız. Hepiniz, bütün aileniz, atalarınız ve Dünya’nız için çok şey yaptınız. Bu sizin, hep beklediğiniz bir yaşamdı! Size göre ne kadar sıradan gibi görünse de, bu yaşamınızda Işığa yükseleceksiniz ve sonsuz Kozmik Sevgi’yi deneyimleyeceksiniz. Bu Işık ve Sevgi ile ailenize hayırlar getireceksiniz ve sizinle birlikte sonsuzluğa erişmeleri için, onları özgürleştireceksiniz. Sizler, seçilmiş kişilersiniz! Çünkü sizden önceki nesillerin çözmekte başarısız oldukları sorunlarla karşı karşıya gelen, Sizlersiniz. Bizler de sizin için buradayız. Size her gün hayır dualarımızı gönderiyoruz ve en zor durumlarınızda sizlere destek oluyoruz. Sizleri çok seviyoruz. Hatta ailenizin tüm geçmiş kuşaklarının sizi sevebileceğinden çok daha fazla seviyoruz.

Bu Sevgimizi size Işık aracılığı ile gönderdiğimiz için, artık bizim tarafımızdan ne kadar çok sevildiğinizi kalbinizde hissedebilirsiniz. Kozmik Sevgi enerjisinin sizi nasıl sarmaladığını ve yolunuza devam edebilmeniz için size nasıl güç verdiğini hissedin. Yolunuzu tamamlamaya, sadece birkaç adımınız kaldı!

Çözülmesi gereken en zor problemlerin, daima en sona kaldığını biliyor muydunuz? Şayet bu sorunları neşe ve sevinçle karşılarsanız, en son sınavınızdan da geçmiş olacaksınız.

Peki, en son sınav nedir? Size, “Bunun üstesinden gelemem” dedirten türde bir zorluk, son sınavdır. Ve “üstesinden gelemem” dediğiniz sorunların her birinde, biz de size; “Devam et,  neredeyse başardın!” diye fısıldıyoruz. Sizleri o kadar çok seviyoruz ki, başarıyla geçtiğiniz her sınavın sonunda yüzünüzü kaplayan mutlu gülümsemeyi hep görmek istiyoruz.

Bu son sınavı geçebilmeniz için, kendinizi tüm yüreğinizle sevin ve yolunuza öyle devam edin! Kalbiniz Sevgi dolu olduğunda, yalnız olmadığınızı hatırlayacaksınız. Çünkü daha önce buraya kadar gelmeyi başaramamış olan Atalarınız, bir sonraki adımı atmanız ve başarmanız için size tezahürat yapıyorlar. En sona kalan bu zorlu problemin çözüm kapısı açıldıktan sonra, Atalarınız da bu kapıdan geçecek ve Cennette giden yolculuğunuzda sevinçle size eşlik edeceklerdir.

Artık Cennetin kapıları açıldı! Biz de sizin son adımlarınızı atmanızı, kendinizi ve tüm ailenizi özgürlüğe kavuşturmanızı bekliyoruz.

Bu mesajımı sizlere, Sevgi ile iletiyorum. Ve yaşamınızdaki her şeyin doğru ve yerli yerinde olduğundan emin olmanız için, tüm Sevgi’mi kalplerinize yerleştiriyorum. Sevgili evlatlarım, ne kadar çok sevildiğinizi sakın unutmayın! Sınav sonunda kazanacağınız ödül öyle büyük olacak ki, şimdiye kadar hiçbir Ruh böyle bir ödülü beraberinde Cennete getirmemiştir. Tüm Sevgimle sizlere sonsuz Hayırlar diliyorum. Siz benim bütün evlatlarımın içinde, en harika olanlardan birisiniz. Sizi seviyorum.

BEN Meryem Ana! (Kutsal Anne Enerjileri)

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

5 comments

  1. sevgili mor alev. her mesajınız gerçekten içimde yankı buluyor, kimi zaman gözlerim doluyor kimi zaman coşkuyla dolduruyor beni kimi zamansa hüngür hüngür ağlatıyor. yine içimde büyük yankı buldu ve ağladım. neden? neden böyle bir tepki veriyorum, ne hatırlıyorum ne hissediyorum da böyle oluyor? şimdiden teşekkür ederim çok sağolun

    Beğen

    1. Sevgili Ceyda, demek ki bu mesaj taşıdığı frekansla size şifa vermiş, onda kendinizi bulmuşsunuz. Gözyaşları aynı zamanda arınma göstergesidir. Bunu aslında üç güce borçluyuz. Birincisi Meryem Ana aracılığıyla konuşan Kutsal Anne enerjisi ve onun sevgi seli. İkincisi mükemmel bir kanal olan Bob Fickes ve onun bu frekansı taşıma gücü. Üçüncüsü ise adanmışlığı, kendi enerjisinin temizliği ve güzelliği ile bu mükemmel çeviriyi yapan Mor Alev Dostu. Mor Alev Dostu çevirileri yaparken adeta kendi bir kanal haline geliyor ve hiç eksiksiz yüksek enerjileri bize taşıyor. Bunu orijinal mesajları da okuyan bir kişi olarak söylüyorum. Ona çok şey borçluyuz. Sevgilerimle…

      Beğen

      1. Evet gercekten de kendimi buldum, yasadiklarim gozumun onune geldi. Peki ayni seyi sanat eserleri icin de soyleyebilir miyiz? Kimi sarkilarda siirlerde kitaplarda vesaire de ayni seyleri yasayabiliyoruz, bunlar da yuksek bir gucten geldigi icin mi boyle oluyor? Aslinda her an yasayabiliyoruz bunu, bazen tanimadigimiz bir insanin sozu bile icimizde bir yanki uyandiriyor. Yorumunuz icin de sonsuz tesekkurler ayrica, sevgiyle kalin

        Beğen

        1. Tabii. Çoğu sanat eseri yüksek frekansla ve yüksek benliğe bağlanarak ortaya çıkar. O yüzden bizi birleştirir. Sevgilerimle

          Beğen

  2. Sevgiyi öyle derin hissettim ki kelimeler yetmez! Şu an harika hissediyorum ama hissettiklerimi anlatamıyorum sadece iyi olduğunu biliyorum. Çok sağ olun.

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.