Günün Melek Kartı – Masumiyet

Pumkins Bucks County in the FallKendinizi affedin, pişmanlıkları salıverin ve gerçek masumiyetinizi kucaklayın

Michael sizi kucaklıyor ve size masum olduğunuzu söylüyor. Ondan kendinizi affetmek ve iç huzurunuzu yaşamanıza engel olan ağır suçluluk duygularını geride bırakmak için yardım isteyin. Ona şöyle söyleyin: “Sevgili Michael (Mikail), kendimi [durumu tarif edin] için ve kendimi suçladığım diğer her şey için affetmeme yardım ettiğin için teşekkürler. Lütfen tüm pişmanlık ve suçluluk duygularını vücudumdan, zihnimden ve duygularımdan uzaklaştırıp geride bırakmama yardım et.”

Gerçek masumiyetinize dönerken derinden salıverme duygusunu hissedin. Geçmiş davranışlarınız asla Tanrı’nın mükemmel yarattığını bozamaz. O sizi güçlü, sevecen ve çok ihtiyaç duyulan bir ışık ve sevgi varlığı olarak yarattı.

Bu kartın günlük hayatımızdaki olası anlamları şunlar:

  • Aklınızda hakkında sorular sorduğunuz kişi masum.
  • Kendinizi arındırın ve detoks yapın
  • Hakkında sorularınız olan duruma güvenebilirsiniz
  • Diğer kişilerin “hataları” yerine iyi yönlerine odaklanın.

Michael bize bugün için şu kısa duayı veriyor:

“Sevgili Tanrım ve Melekleri, saf sevgi ve ışığı yansıtan tüm özelliklerinizi kendimde ve diğer bütün insanlarda görebilmem için verdiğiniz yardıma teşekkür ederim. Tanrının bana verdiği masumiyetimi kucaklamama yardım edin ki böylece gerçek huzuru yaşayabileyim. Teşekkürler Tanrım”

Arkadaşlar, Halloween ya da Türkçesi (bence film çevirmenleri tarafından uydurulmuş) Cadılar Bayramı olan 31 Ekim gecesi ve 1 Kasım günü özellikle başarılı meditasyonlar ve Yüksek Benliğinizle iletişim için idealdir. Halloween eğlence endüstrisi tarafından ele geçirilmeden binlerce yıl önceden beri var olan bir bayramdır ve “All Hallows Eve” yani “Bütün Azizler Gecesi” olarak şükranlarımızı sunmak üzere kutlanmaktaydı. Hıristiyanlık bu bayramı bir gün sonraya taşıyarak yine azizlerin kutlandığı bir güne çevirdi. Bu gece  3 boyutlu dünyada yaşayan bizlerle, diğer boyutlardaki varlıkların (yani melekler, artık yaşamayan sevdiklerimiz, yükselmiş ustalar vs.) arasındaki perdenin inceldiği ve iki tarafın birbirine çok yakın olduğu kutsal bir gece olarak görülür, o yüzden meditasyon yapmanızı tavsiye ederim.

Teşekkürler Michael!

Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.wordpress.com/

2 comments

  1. yaklasik bir yildan uzun bir suredir yazilarnizi takip ediyorum,hergun aksatmamaksizin okuyorum,cok aciklayici ve aydinlatici,cok tessekurler saygilar

    Beğen

  2. Her gün sizin yazılarınızı okuyorum, Melekkartlarınızı takip ediyorum.Ben meleklerimden yardım istiyorum fakat daha onların varlıklarını hissedemedim bu konuda ne yapmalıyım.Yardımlarınıza şimdiden teşekkürler.

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.