Üç boyutlu dünya için çok büyüksünüz

Green house goddess in newsprintArkadaşlar, sabah düşündüklerimi aynı günün akşamı yükseklerden gelen bir kolektif ışık bilincin mesajında görünce, ne diyeyim, mest oluyorum! Brenda Hoffman bu kolektif bilincin kanallığını 1980lerden beri yapıyor ve kendisi son derece yetkin, olağanüstü bir öğretmen. (www.lifetapestrycreations.com)

Bu mesajı okuyunca içinde bir yerlerde kendinizi bulacağınızdan eminim. O yüzden derhal çevirip yayınlıyorum. Bu yazıyı bir süre en tepede tutacağım, çünkü hepimize faydalı olacağını düşünüyorum.

Sevgililer,

Son bir kaç günde, pek çoğunuz sinirinizi en çok bozacak alanları tekrar ziyaret ettiniz. Belki yöneticilerinizden biri size işyerinizin ne kadar rahatsız olduğunu hatırlatan bir şeyler söyledi ya da yaptı. Belki birisi özel yaşamınızla ilgili acılı bir konuyu yeniden karşınıza getirdi. Pek çoklarınız için, son bir kaç gün sizi sevgi ve coşkunun tam tersi gibi hissettirdi.

Bu acınız kaybolana kadar sürdü. Neredeyse, bu sizin en son üç boyutlu savaşınızdı ve zafer ilan ettiniz.

Çoğunluk, üç boyutlu korkularını hala daha yaşamınızın parçası olup olmadığını belirlemek için yeniden hatırladılar. Öyle bir korku ki, dakikalar, saatler ve hatta günler boyu aşırı derecede gerçek göründü. Korkunun tam olarak ifade edilemeyecek şekilde arkada bir yerde tik-tak çalıştığı hissini deneyimlediniz. Bu sanki çok kötü bir soğuk algınlığının nekahet zamanı gibi bir his. Ne kadar rahatsız olduğunu hatırlıyorsunuz, ama o sıkıntı ve ağrıları yeniden yaşamak istemiyorsunuz.

İşte böyle tamamen sevgiye geçtiniz, özellikle öz-sevgiye. Çünkü kendinize şunu ilan ettiniz: Başkalarıyla birlikte ya da belli ortamlarda hissettiğiniz korku artık sizi çağırmıyor! En son hissettiğiniz acının bir yerlerinde birdenbire bir şeyler tık etti ve şunu anladınız; o acı, her ne idiyse, yeni dünyadaki hayatınız için önemli değil, ya da etrafınızdakiler asla sona ermeyen acı içinde kıvranıp dursalar da, böyle bir şey yaşamak sizin ilginizi çekmiyor.

Bir ihtimal, artık yolunuza devam etmenin zamanı geldiğini; böyle bir korkunun aslında acıya tutunmaktan çok, geleceğinizden korkmanızla ilgili olduğunu bildiren bir işaret de gördünüz. Çünkü, eğer siz üç boyutlu korkunuzla rahat hissetseydiniz, kozanızı terk etmez, bu mesaj ya da yeni dünya ile ilgili herhangi bir yazı ilginizi çekmezdi.

Pek çoklarınız, bu birkaç gün, yeni dünya ile ilgili, genelde üç boyutlu dünyanızda ender hissedilen ve doğaüstü, mucize kabilinden duyguları durdurmak ve kendinizi sağlama almak için belirli bir üç boyutlu korkuyu yeniden ziyaret ettiniz. Yeni hayatınızdan yalnızca biraz ürktünüz ve tam olarak yeni dünyaya giriş sürecinizi yavaşlatmaya kalkıştınız – ama olmadı. Çünkü siz artık üç boyutlu değilsiniz. Üçüncü boyut artık sizin “rahat” bölgeniz değil.

Şimdi ya da çok yakında, öyle yapmak zorunda olduğunuzu hissettiğiniz için değil, tam farkında ve isteyerek bazı yeni dünya maceralarını deneyeceksiniz. Aradaki farkı anlıyorsunuz, değil mi? Pek çoğunuz, kendinizi yeni dünyaya doğru ittiriyordunuz çünkü bu size doğru bir şey gibi geliyordu, ve yine de büyük bir parçanız bildiğiniz üç boyutlu çevrenizde ne kadar acılı olursa olsun kalmak istiyordu.

Belki bu kavramın fiziksel varlığınızda tam olarak idrak edilmesi zor gelebilir, ama iç-varlığınız sizi yeni dünyaya doğru bir sonraki harikulade adımı atmanız için cesaretlendiriyor, size tezahürat ediyor. Bu biraz da, bir önceki yılın sınıfına ve öğretmenine dönmeyi istemeyi, ama oraya gidince de artık sıralara sığmadığınızı, zeka olarak da uymadığınızı görmek gibidir. Bu örnekte, fiziksel olarak büyümekten bahsetsek de, siz artık yeni dünya terimiyle bir üç boyutlu dünyaya sığmak için çok fazla genişlediniz, büyüdünüz.

Peki, bu sizin işinizi bırakmanız ya da son günlerde sizi incitenleri görmezden gelmeniz anlamına mı geliyor? Üç boyutlu parametreler içerisinde nasıl yaşamak istediğiniz konusunda karar vermek sizin seçiminiz, çünkü siz yeni dünya kavramıyla yeterince büyüdünüz. Belki, o işyeri yöneticiniz size şimdi kötü kalpli Gulyabani yerine daha çok Oz Büyücüsü gibi görünüyor. Belki de değil. Belki sizin en rahat edeceğiniz çözüm, o üç boyutlu kişiyi arkada bırakmak olacaktır. Hiç önemli değil ve hiçbir zaman da önemli olmadı. Şu an ve birkaç gün öncesinin arasındaki tek fark, Yeni Sizi ve Yeni Dünyayı tam olarak kucaklamadan kendinizi son bir defa testten geçirmeyi arzu ettiniz.

İşte yapmış olduğunuz budur.

Bazılarınız gizlenmiş korkunuzun ötesine ve yeni dünyaya, içinden geçtiğiniz çok önemli parçayı tam olarak anlamadan geçtiniz. Belki bazılarınız yeni bir iş buldu, ya da aşık oldu. Dışarıdan baktığınızda neşeli durumlar, ama içten korku dolu. Ya beni sevmezse? Ya yeni işim eskisinden de acı doluysa? İçinden bir parça acıyla geçtiğiniz üç boyutlu korkular…

Sonbahar ekinoksu ve son zamanlardaki diğer enerji patlamalarından önce, göreviniz, oynayacağınız rol ya da yönünüz konusunda emin değildiniz. O mu, bu mu? Ya da hiçbiri mi? Şimdi biliyorsunuz; doğrudan seçeceğiniz yol hakkında olmayabilir ama kesinlikle özdeğeriniz ve özsevginiz konusunda. Hiçbir şüpheye yer bırakmadan biliyorsunuz ki, birisinden ya da bir şeyden korkmaya ihtiyacınız yok; ve biliyorsunuz ki sevgiye ait muhteşem güçlü bir varlıksınız ve kimse gücünüzü sizden alamaz.

Sanki siz acı/korku düğmesini kapatmış gibisiniz. Meseleyi hatırlıyorsunuz, ama kokusunu hissetmiyorsunuz. Duygusal, fiziksel ve ruhsal olarak başka bir yerdesiniz. Ve bir yer ya da kişi sizi o korkuyu yeniden ziyaret etmeye teşvik etse bile , onları sadece bir kaç gün önce hissettiğiniz gibi derinden hissetmeyeceksiniz. Yeni dünyaya ve yeni öz-sevgiye geçiş yaptınız – dolu dolu ve tamamen.

İşte böylece, dünün korkuları hakkında endişe etmesine gerek olmayan kişi sizsiniz. Bugün yeni dünyanızda yeni bir gün. Öz-sevgi ve coşkuyla ateş aldınız. Korkunuzu kabul edip acının içine girmek yerine, içinden geçip diğer taraftan çıktığınız için, kendi sırtınızı sıvazlayıp tebrik ediyorsunuz (ve buna hakkınız var). İşte böyle, biz de eksiksiz öz-sevgiye ve bütünüyle girdiğiniz yeni dünyaya hoş geldiniz diyoruz. Amin.

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

 

 

4 comments

  1. İnannılmaz,son birkaç gündür yaşadıklarımı birebir anlatan bir yazı ve şu anda nasıl bir ferahlık yaşadım,tüm sorularımın cevabı geldi.Teşekkürler…

    Beğen

  2. Üç gündür dayanılmaz ağrıların, krampların sebebi buymuş çok teşekkür ederim. Bende üşüttüm herhalde diye düşünüyordum, şittetli karın ve bacak ağrılarının nedeni çok şükür bir kez daha teşekkür ederim. Sizi seviyorum.

    Beğen

  3. Yaşadığım olumsuzluklardan ve problemlerden bunaldığım günlerde senden gelen yazıları okuyunca, bende inanılmaz mest oluyorum sevgili Mor Alev. O kolektif ışık buraya kadar geliyor ve nasıl güzel aydınlatıyor beni, huzurla dolmamı sağlıyor. İhtiyacım olan mesajlar hep tam zamanında geliyor. Sevgiler.

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.