Siz Artık, “Dört Yol Ağzı” Denilen Noktaya Ulaştınız – Konsey (Mesaj 1)

Alegion of angelsrkadaşlar, uzun süredir takip edenler bilirler, Ron Head aracılığı ile gelen Michael (Baş Melek Mikail) mesajları bir yıldan fazla bize rehberlik etti. 2014 yılbaşından beri Michael mesajları Yüksek Benliklerimiz Konseyi ile vermeye başladı. Şimdi Michael geri çekiliyor ve sözü tamamen Yüksek Benliklerimize bırakıyor. Aşağıda okuyacaksınız, aslında bu terim bile bizi tanımlamaya yetmiyor diyorlar.

Bu mesajlar hala Michael’ın enerji imzasının bir kısmını taşısa da Konseyin sesi çok daha belirgin çıkıyor. Michael’ın neden böyle yaptığını anlıyorum. Bu yaz ortasından beri bize kim olduğumuzu sadece hatırlatmak değil, aynı zamanda içimizdeki ilahi benliğimizle buluşturabilmek için Michael seanslarımda da sözü çok rahat bir şekilde ve hatta bazen ısrarla Yüksek Benliklere bırakıyor. Çünkü biz, BİZle tanışmaya ve yeryüzündeki Yüksek Benliklerimiz olmaya hazırız. Bunu içinden peş peşe geçtiğimiz enerji dalgalarına (portallar ya da kapılara) ve Sevgi Seli ile gelen attığımız büyük arınma ve salıverme adımlarına borçluyuz.

Bu mesaj geçen hafta ardı ardına gelen 4 mesajdan ilki. Bugün ilk iki mesajı bir arada yayınlayacağım çünkü hepsi bir seri halinde bize kendimizle ilgili çok önemli bilgiler veriyor. Bütün mesajları Mor Alev Dostu çevirdi, buradan ona kucak dolusu sevgiler gönderiyorum.

Ron Head ve Konseye çok teşekkürler ve Michael, seni seviyoruz! Bu mesajın orijinal İngilizcesine buradan ulaşabilirsiniz.

Şimdi, yeni bir başlangıç zamanıdır. Kanal’ımızın (mesajı alan ve ileten kişi, yani Ron Head) hayatında yeni bir dönem başladı. Ve biz de, “artık anlamanızın zamanı geldi” diye düşündüğümüz bir dizi Bilgileri, daha gelişmiş bir şekilde vermeye başlayacağız.

Aylar önce bu mesajları, “Michael ve Konseyler” adı altında vermeye başlamıştık. O zamanlar, bir Baş Meleğin ismi eklenmeden verilen mesajlar, pek az kişinin ilgisini çekiyordu. Ancak size şimdi tüm mesajların, Melekler, Öğretmenler, Işık Varlıkları veya Kutsal Varlıklar olarak adlandırdığınız, Rehberlerinizin ve Ustalarınızın bilinç düzeyinden geldiği söylendiğinde, bunu çok daha rahat anlıyorsunuz. Bu konuda epey ilerlediğinize inanıyoruz.  Dolayısıyla artık kendimize sadece, “Konsey” diyeceğiz.

Hepinizin bir “Konsey grubu” olduğunu, bilin lütfen. Hepiniz, bir Konsey toplantısında oturuyorsunuz. Daha önce de söylediğimiz gibi, sizin Konsey grubunuz her zaman “oturum halinde” ve tüm kararlar, oybirliği ile alınıyor. Sizi olumsuz etkileyecek olan ya da sizin kabul etmediğiniz bir şey, asla karara bağlanmıyor. Gördüğümüz kadarıyla insanlık cephesinde, böyle bir karar alma şekli yok. Yaşamında belli şeyleri deneyimlemeyi kabul eden gerçek SİZ in zihninde, (aslında bunları deneyimlemek için, muhtemelen ricada bile bulunmuşsunuzdur) şu anki mevcut bilinç seviyenizle kavrayabileceğinizden çok daha büyük bir anlayış ve hedef var. Gerçi bu durum artık, değişmek üzere. Daha doğrusu, yine daha önce söylediğimiz gibi, bu durum şu anda değişme aşamasında. İnsanlığın çoğunun geçtiği bu Büyüme/Yükselme periyodu, her ne kadar sizin algılarınıza göre adım adım ilerlese ve görünürde somut bir şey olmasa da, artık oldukça belirgin bir hal alıyor.

Bu mesajların amacı, Büyüme/Yükselme işleminizde sizlere destek olmak ve hepinizin içinde barındırdığınız, ama nasıl erişileceğini unuttuğunuz Bilgileri, hatırlamanıza yardımcı olmaktır. Ve hep de böyle olmuştur. Bu konu (diğer konular gibi), ileriki mesajlarımızda pek çok şekilde ele alınacaktır. Şifacılarınızın birçoğu, (kişilere spiritüel olarak yardım eden kişiler) yaralarınızı iyileştirmeniz ve içsel duvarlarınızı gözyaşlarınız ile yıkmanız için, sizi geçmiş blokajlarınıza götürmeyi öğreniyorlar. Problemlerin çoğu, kendinizi ve etrafınızda gördüğünüz kişileri yargılamayı bırakma konusunda “yetersizlik” sorunudur. Tabii ki yolunuzu bloke eden, başka şeyler de var. Sırası gelince, hepsine değineceğiz.

Zaman, bu zamandır! Siz artık, “Dört Yol Ağzı” denilen noktaya ulaştınız. Artık açık ve net konuşmanın ve en önemli şeylere odaklanmanın zamanı, gelmiştir. Üzgünüz ama bugüne kadar “edindiğiniz” (davranış ve inanç biçimleri, dünyevi beklentiler, istekler vs. vs) şeylerin çoğu, Büyük Resim içinde hiçbir öncelik taşımıyor. Şimdilik, bazı şeylerin önemli gibi göründüğü yerlerde yaşamanızı anlıyoruz. Ama daha sonra bunların hiç de önemli olmadıkları anlaşılacaktır. Karnı aç ya da tehlikede olan bir kişinin, böyle “ulvi” konulara odaklanmasının mümkün olamayacağını da anlıyoruz. Ancak çoğunuz, gerçekten de böyle zor bir durumun içinde değilsiniz. Aslında bu gibi durumlarda olanlardan kaç kişinin, sizden daha sık bizimle bağlantı kurduğunu bilseniz, şaşardınız.

Evet, bugünkü mesajımızın esas konusu şudur; Bizler Konsey olarak bundan böyle, kendi yüksek bilincinize daha fazla erişmek için gösterdiğiniz çabanıza yardımcı olacak konuları, ağırlıklı olarak ele almaya başlayacağız. Hepinize Meditasyon yapmanızı ısrarla tavsiye etmemize rağmen, bu mesajlarımızda meditasyonun nasıl yapıldığını anlatmayacağız. Herhangi bir inanç sistemini savunmayacağız. Aslında sizlerin de o inançları yakından incelemenizi, ısrarla rica ediyoruz. Bizler sadece sizin kendinizin, kim ve ne olduğunu bulmanızı istiyoruz. Ve bunu yapmanızın şimdi tam zamanı olduğunu da biliyoruz.

Şayet (size yardım etmemiz için) bizi düşünmenize yardımcı olacaksa, ister bizi Evrensel Zihin olarak, ister Buddha Zihin, ister Üst Ruh olarak, ya da nasıl adlandırmak istiyorsanız o isimlerle çağırmaktan, lütfen çekinmeyin. Bizim için hangi adlandırmayı kullandığınız, hiç fark etmez. Çünkü insan beyni tarafından icat edilmiş olan tüm bu terimler, anlayışınız ile sınırlı terimlerdir ve bundan dolayı da kesin bir adlandırma değildir. Hatta “Konsey” adlandırması bile kısıtlı bir terimdir, ama bazı “isimlendirmeleri” seçmek zorunda olduğumuzu, anlıyoruz. Bugün için almanız gereken en önemli bilgi, mesaj boyunca bahsettiğimiz bilincin, her birinizin içindeki mevcut bilinç olduğudur. Her biriniz bizlere ulaşabilirsiniz. Aslında hepiniz bunu yapabilseydiniz, biz de aracı kanallara ihtiyaç duymazdık. Ancak Uyanışın birçok aşaması vardır ve her bir aşama, siz şu anda nerede duruyorsanız, oradan başlamak zorundadır.

Şimdilik sizlere iyi günler. Pek yakında mesajlarımıza devam edeceğiz. Hem de eskisinden daha sıkça buluşacağız. Çünkü üzerinde konuşulacak, daha çok konu var.

Bu dönemde salıverme, arınma ve hayatınıza yeniden yön vermek konularında dönüşümünüzü hızlandırmak, Yüksek Benliğinizle daha aktif bir ilişki kurmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

7 comments

  1. Merhabalar, benim problemim meditasyon yapamamak. Bir kaç kez denedim ancak konsantre olamadım. Bunun nedeni de evimdeki kedi ve köpekler. 🙂 Onlardan vazgeçemeyeceğime göre… Kısacık yapılabilecek meditasyonlar veya gürültü patırtı içinde yapılabilecek meditasyonlar var mı? Umarım saçmalamıyorumdur. Sevgiyle kalın. Melek

    Beğen

    1. Lütfen meditasyon kategorisindeki yazılara bir bakın. Farkındalık meditasyonu size uygun gibi geliyor bana. Sevgilerimle

      Beğen

  2. bir şey sorabilir miyim? mesajlar nereden, kimden ve ya nasıl geliyor?

    Beğen

    1. Sevgili Belma, bu konuyu Konsey altına yorum bıraktığınız yazıda açıklıyor. Arşivlere girip enerji nedir yazısını da okumanızda fayda var. Sevgilerimle…

      Beğen

  3. Merhaba Mor Alev,

    Bugün kurşun döktürdüm. Özüme ait olmayan tüm enerjilerin auramdan taç çakramın üstünden dökülen kurşun elementi tarafından açılıp sonsuz sevgi kaynağıyla direkt enerji almak niyetiyle yaptırdım. Bunun için bir tepsinin içine pasaportumu, evlilikle ilgili iki öpüşen kumruyu, dolar paraları, kimliğimi, uğur böceği, küp şeker, ekmek, çiçek koydum. annemin hiç kullanmadığı çelik bir tas buldum etiketinin üzerinde IŞIK yazıyordu 🙂 tasın içine su, 1 küp şeker ve büyük bir dilim ekmek ve demir para koydum. anneme rica ettim. tesisatçıdan aldığım kurşunu evdeki cezvede eritip, başımın üstü hizasından bu tasın içindeki suya döktü. bunu 3 kez yaptık ard arda.. şu an ekinoks döneminden başlayan baş ağrılarımın tamamı geçti. kuş gibi oldum. kurşun döktürmeden evvelde güzel bir duş almıştım tamamen rahattım.
    tasın içindeki suyu, demir parayı, ekmeği de olduğu gibi tasın içinden denize döktüm şifalanması niyetiyle. çok şükürler olsun. bu ritüeli 2014 yılına dek getirmiş olan şamanik bilgilere sonsuz teşekkür ederim.

    Yaradanın özü olan Ruhuma ait olmayan tüm parçalar benden dağılıp çözülüp gitti.
    Tüm geçmiş yaşamlarımdan şu an’a kadar benimle birlikte gelmiş olan Özüme ait olmayan tüm enerjiler de benden ebediyen dağılıp gitti.

    Yaratılışın ilk anından şu an’a kadar benimle gelmiş olan tüm negatif enerjiler ve Özüme ait olmayan tüm enerjilerde tüm boyutlarda tüm zamanlarda tüm mekanlarda tüm bedenlerimde şimdiki hayatımda şimdiki bedenimde EBEDİYEN SEVGİYLE ŞİFALANDI. SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN ❤ ❤ ❤

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.