Yeni Yazı Dizisi – Baş Melek Gabriel (Cebrail)’den SEVGİNİN YÜZLERİ

Create from loveSevgili Okuyucularım, bu platformda çok boyutlu kavramları 3 boyutlu dünyamızın kelimeleriyle anlatmaya çalışıyorum. Enerjiler, hisler, sezgiler, duygular ve hayaller zaman zaman kelimelere dökülmesi zor kavramlar. Peki ya sevgi? Size “sevgide kalın”, “sevgi tek gerçektir”, “sevgi bu evrende herşeyi bir arada tutan tutkaldır” dediğimde aklınızda ne canlanıyor? Sevgiyi anlatıp açıklayabiliyor muyuz? Sevgi nedir? Bir şeyin sevgi olup olmadığını nasıl anlarız?

Ben sevgiyi bir şeyin içimizde uyandırdığı coşku, rahatlama, umut, özgürlük, kendine güven ve merhamet duygularıyla anlatmaya çalışıyorum. Bu sene 14 Şubat günü St. Germaine bize sevginin bir tarifini vermişti.Bu tarifin içinde kabullenme, teslimiyet, saygı, özgürlük, bağımsızlık ve özellikle “kayıtsız şartsız” sevmek vardı.

Bu konuda düşündüğümde, aslında sevgiyi tam olarak tanımadığımıza inanmaya başladım. Sevgi kıskanç bir eşin neresinde var? Kaybetme korkusunda mı? Korkular egoyla ilgilidir ve olumsuz duygulara yol açar, o zaman kıskançlıkta sevginin barınması çok zor. Yetişkin çocuğunun her adımına karışan bir ebeveyn için sevgi nasıl bir şeydir? Saygı olmadan sevgiyi yaşatabilir miyiz? Bu tarz sorular aklımda gidip gelirken bu yazı dizisinin bir kaç mesajına rast geldim. Sanırım onları bu bloga davet etmiş oldum. Baş Melek Gabriel (Cebrail) sevginin niteliklerini tek tek anlattığı bu mesajlarla beni adeta büyüledi.

Toplam kaç mesaj olduğunu bilmeden Marlene Swetlishoff’la yazıştım ve aslında bunun 2011 den beri Gabiel’in Marlene’e verdiği mesajlar serisi olduğunu öğrendim. Bu yazılar toplanıp en sonunda bir kitap haline gelecek. Halihazırda Kanada’da bu mesajlar bir kursun konusu. (Alberta bölgesinde oturan okuyucularım bu kursa katılabilirler, detaylar http://www.therainbowscribe.com sitesinde). Marlene son derece cömert davranıp bana bunları blogda Türk okuyucular için bedava yayınlama izni verdi. Elbette bunu Mor Alev Dostu ile de konuştuk; Bu uzun serinin altından kalkabilir miyiz? Okuyucular bu mesajlara nasıl tepki verecek? Şunu söylemeliyim, eğer Mor Alev Dostu olmasa bu seriyi yayınlayamazdım. Kendisi çevirilerde yardımcı olmayı kabul etti. Hepimiz ona büyük şükran borçluyuz.

Gabriel sevginin 144 niteliği olduğunu söylüyor (sihirli 144 rakamına dikkatinizi çekerim!). Şu ana kadar 85 nitelik üzerine mesajlarını Marlene’e vermiş. Niteliklerden bazıları sizi şaşırtabilir, örneğin, tutarlılık, simya, dönüşüm, cesaret, yaratıcılık… Marlene bu seri için bize kendi görüşünü anlatan kısa bir önyazı da verdi. Ama önce size bu çok sevecen, yumuşak ve bir o kadar da güçlü kanalı tanıtmak istiyorum.

Marlene SwetlishoffMarlene Swetlishoff Kanada doğumlu, pek çok zorluk, yokluk ve hastalıklarla mücadele ettiği bir hayat hikayesi var. Özellikle birisi doğuştan hasta üç küçük çocuğuna tek başına bakmak zorunda kaldığı gençlik yılları onu yıldırmamış ve her şeye rağmen çok güçlü bir ruhani hayatı olmuş. Onyıllar süren ruhani çalışmalar, meditasyon ve eğitimlerden sonra 2008 yılında St. Germaine, Astara, Quan Yin ve Ashtar gibi varlıklar onunla iletişim kurmaya başladığında kanallık yapmaya başlamış. Sizler onu büyük ihtimalle popüler haftalık Hilarion mesajlarından tanıyorsunuz. Bazıları bu platformda bazıları da diğer bloglarda yayınlanan bu mesajlar hepimize yardımcı oluyor. Hilarion dışında Yükselmiş Usta Melchiezedek ve Gariel’den de mesajları onun web sitesinde bulabilirsiniz. Marlene’e ruhumuzu eğiten, bildiklerimizi hatırlatan, mutluluk ve umut veren bütün bu mesajlar ve bize bu yazı dizinin yayınlanmasına izin verdiği için çok teşekkür ediyorum. Marlene bize “Sevginin Yüzleri” yazı dizisi hakkında şu aşağıdaki mesajı veriyor:

Sevginin 144 niteliğini (yüzünü) maddeleyen bir listeyi keşfettiğimde, bütün bu niteliklerin kayıtssız şartsız sevginin sahip olduğu gücün anlamını kapsadığını öğrendiğimde şaşırdım. Bu niteliklerin değerini tam bilememiş olduğumu, bütün bunların günlük hayatımıza uygulandığında sevginin harekete geçmiş halleri olduğunu anlayamamış olduğumu gördüm.

Bu konuda daha çok şey öğrenebileceğimizi hissederek, Baş Melek Gabriel’den bana bu niteliklerin her biri hakkında kısa eğitimler vermesini istedim. Böylece hep beraber insan kalbinde taşıdığımız muazzam gücü anlayabilecek, ve her bir niteliği günlük yaşamda hayatımızda olumlu değişiklikler yapmak için nasıl kullanabileceğimizin farkına varacaktık.

Düşündüğümüz, söylediğimiz ve yaptığımız her bir şey hiç şaşmadan etrafımızdaki dünyayı ve benliğimizi etkiliyor, iz bırakıyor. Sevginin niteliklerini farkında olarak uygulamaya koyduğumuzda, kendi benliğimizde var olan Tanrı niteliklerinin vücut almış haline dönüşüyoruz ve içimizdeki Tanrı özelliklerinin ve iyiliğin yaşayan örnekleri haline geliyoruz.

Sevgi, ışık ve birlikle,

Marlene Swetlishoff

http://www.therainbowscribe.com

Sevginin Yüzleri dizisi haftada 1-2 yazıyla karşınıza gelecek. Sadece bu mesajların taşıdığı enerjinin bile bizi yükselteceğine ve şifa vereceğine inanıyorum. Umarım siz de Gabriel’in bilgeliğinden faydalanmayı ve kalbinizi onun ışığı ile açmayı tercih edersiniz.

Mor Alev

Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

3 comments

  1. sevgilerimi emekleriniz için de minnetlerimi sunuyorum

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.