Evren Bankasındaki Tasarruf Hesabınız – Bob Fickes aracılığı ile Merlin

Sylvie DaigneaultArkadaşlar, St. Germaine’nin pek çok yaşamından biri de ünlü Merlin’dir. Hayır, Avalon ve Merlin birer efsane değil, gerçek tarihi kişi ve yerler. Her ne kadar kolektif hafızamız ve eğlence endüstrisi onları birer yapma karakter haline getirdiyse de, zamanla gerçek tarihimizi tüm derinliği ile hatırlayacağımıza inanıyorum. Bu mesajı çevirdiği için Mor Alev Dostuna, bize ilettiği için Bob Fickes’a ve elbette Merlin benliğindeki St. Germaine’e çok teşekkürler. Mesajın İngilizce orijinaline bob-fickes.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Hayırlar ve Selamlar Dostlarım,

Hepinizin bu hayatta yapmak istediği, birçok şey var! Arzularınızın çeşitliliği bile beni etkiliyor. Hepsini elde etmek istiyorsunuz. Bu harika bir şey! Ama hayatınızda da çok büyük bir baskı oluşturuyor, değil mi?

Peki, ne yapmalı? İstediğiniz her şeye nasıl sahip olabilirsiniz? Bu çok önemli bir soru, öyle değil mi?

Tanrıya şükür ki, iki tane hayatınız var. Birinci hayatınız buradaki. Yani, günlük yaşantınız olarak bildiğiniz hayat. Yapabildikleriniz ve yapamadıklarınızla, ders çıkarabildiğiniz veya takılıp düştüğünüz hatalarla dolu olan, hayatınız.  Ancak sadece bu hayatınız yok.

Bu Dünya’nın ötesinde de, bir hayatınız var. Belki bu hayatı “Ruhunuzun” hayatı olarak adlandırırsınız. Bu sizin gerçek hayatınızdır ve sonsuza kadar sürer. Dünya’ya bedenlenen her fiziksel yaşamı Ruh seçer ve bu yaşamı ayrıntısıyla hazırlar. Yapmak istediğiniz, öğrenmek istediğiniz ve sizi zorlayacak, başınızı ağrıtacak olan her şeye, yeni bir bedene girmeden önce Ruhunuz, yani Siz karar verdiniz.

Evet, Sevgili Dostlarım, “baş ağrılarınızı” da siz seçtiniz!  Tüm bunların hepsi, siz daha doğmadan önce seçildi. Baş ağrılarınız, Ruhunuzun öğrenmesi ve evrim merdivenini yukarı çıkması için oluşturduğunuz programın bir parçası. Bu baş ağrılarını seçmeniz için, hiç kimse sizi zorlamadı. Seçim tamamen size bırakıldı.

Sanırım bunların hepsini zaten biliyorsunuz. Ama hala daha şikâyet ettiğinizi duyuyorum!

“Neden bu kadar çok başım ağrıyor, Merlin? Sanki dostlarımın sayısından daha fazla Baş ağrılarım var.”

Saçma! Hiç kimsenin Karması, bir diğerinden daha fazla değildir. Her dönemde, sadece belli sayıda kursa katılabilirsiniz.  Ne çok, ne de az! Hangi kursa katılacağınız sizin seçiminizdir. Bazılarınız kendisine fazla güvendi ve zor olan bir sürü kursu, aynı anda seçti. Ben size bunun zor olacağını söylemiştim.  Ama siz, bunu yapabileceğinizden pek emindiniz. Şimdi buradasınız ve seçiminizin, düşündüğünüzden daha zor olduğunu anladınız!

Verdiğiniz sözü unuttunuz! Sanırım, “Evren Bankasını” da unuttunuz!

İyi bir şey yaptığınız zaman, her seferinde kazanç elde edersiniz. Bu kazanç, Evren Bankasında birikir. Her Ruhun, Evren Bankasında bir hesabı vardır. Şayet bu Dünya’da şansınız yaver gidiyorsa, bunun sebebi, “iyilik hesabınızdaki” kazancınızdan bir miktar çektiğiniz içindir.

Şimdi bu, tasarruf hesabınızın daha öncekine göre azaldığı anlamına mı geliyor? Evet! Kesinlikle bu anlama geliyor. Dolayısıyla hesabınızdan yapacağınız “çekimleri” dikkatli seçin.

Bu hesap, bir gün tamamen boşalır mı? Evet. Şayet dikkatli olmazsanız, bu başınıza gelebilir. Ama çoğunuz bu kadar “batmış” durumda değilsiniz. Hayatınızla ilgili çok dikkatlisiniz ve her gün elinizden geleni yapıyorsunuz.

Şimdi bu hesabın, sizin “tasarruf hesabınız” olduğunu, tekrar hatırlatmak zorundayım Sevgili Dostlarım.  Hesaptan çektiğiniz kadarını, tekrar yerine koymalısınız.

“Peki, bunu nasıl yaparım, Merlin?

Sadece mutlu olun ve hayatın tadını çıkarın. İyilik uğruna, iyilik yapın. Hiçbir beklentiniz olmadan. Karşılığında bir şey istediğiniz için, yapmayın. O şeyi yaptığınızda, kendinizi iyi hissettiğiniz için yapın. Şayet kendinizi iyi hissederseniz, tasarruf hesabınız da dolacaktır. Ancak, iyi bir şey yapıyor ama yine de bundan mutlu olmuyorsanız, bu da hesabınıza hiçbir şey yatmayacak demektir. Karşılığını beklemeden iyi bir şey yaparsanız, tasarrufunuz çoğalacaktır ve ihtiyacınız olduğunda, hesabınızda hazır bekleyecektir.

Mutluluk, her zaman çok cömerttir. Siz de Mutluluk ve Sevgi dağıtırken, cömert olun. Birini mutlu ederseniz, her seferinde kazanç elde edersiniz. Birine Sevgi gösterirseniz, her seferinde yeni kazanç elde edersiniz. Günün birinde, tam da en çok ihtiyacınız olduğu bir anda, hesabınızda biriken bütün Sevgi ve Mutluluk, size geri gelecektir.

Bu, yaşam şeklidir. Evren Bankasında sahip olduğunuz tasarrufunuz, mutlu ve başarılı bir yaşamın anahtarıdır. Bugün, yeniden tasarruf etmeye başlayın! İyi şeyler yapın ve yaptığınız her şeyden mutlu olun. Zorluklarınızla, gülümseyerek yüzleşin. Şayet bunu yapmayı unutursanız, size tekrar hatırlatmak için elimden geleni yapacağım. Her şeyden önce, sizler benim Dostlarımsınız. Ve ben sizi her gün, mutlu ve başarılı bir şekilde görmek isterim. Hepinize Hayırlar gönderiyorum, Dostlarım. Size iyi günler.

Merlin

Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

2 comments

  1. Tesekkur ederim cok guzel bir yaziydi.

    Sevda Basarir Early Childhood Educator Music and Art Instructor

    ________________________________

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.