İlahi Yücelmiş Varlık Halinizi Geliştirmek… – Fran Zepeda aracılığıyla Lady Nada

namasteBu mesaj Mor Alev Dostu tarafından çevrilmiştir. Fran Zepeda, Mor Alev Dostu ve Lady Nada’ya (yani Yükselmiş Usta Mary Magdelene’nin üst benliği) çok teşekkürler. Mesajın orijinal İngilizcesine buradan ulaşabilirsiniz.

Sevgililer; Bugün karşınıza, her birinizin kendi yöntemlerinizle ulaşacağınız varolma biçimi olan “Yücelmiş-lik hali” hakkında konuşmak için geldim. Aslında bu duruma, kademe kademe ulaşılır. Ama yine de her kademesi, çok güçlüdür. Sizlerin “Yücelmişlik” haliniz, İlahi çekirdeğinizin içinde bulunan, düşük titreşimlerden kurtularak daha yüce bir hale dönüşmeyi isteyen ve bu niyetle sürekli araştıran ve gelişen Varlığınızın, derinliğidir.

Ve Sevgililer bu işlem, sandığınız gibi her zaman zahmetli ve zor değildir. Ruhunuzun ya da titreşimlerinizin yükselmesi için, bazen sadece salıvermek ve karşı koymadan kabullenmek bile, sizi derhal Yüksek Âlemlere çıkarabilir. Esas önemli olan, Yüksek Âlemlerde kalabilmektir. Ve sizler bu konuda, gitgide daha da ustalaşıyorsunuz.

Yüksek Âlemlere çıkma konusunda, kesinlikle çok çabalamanıza veya endişelenmenize gerek yoktur. Ne kadar çok Sevgi enerjisini arındırır ve özümserseniz, bu işlem de o kadar doğal gerçekleşecektir. Aslında aşama aşama gerçekleşen bu işlem, bazı durumlarda hızlı ve aniden de olabilir. Alışık olduğunuz şeylerin mevcut olmadığı yepyeni Âlemlere, aniden geçiş yaptığınızı hissedeceğiniz zamanlar da gelecektir. Deyim yerindeyse, bir anlık bile olsa “boşlukta” kalarak, ya bilinmeyen bölgeye yükseleceksiniz,  ya da rahatlığınız (alışkanlığınız) uğruna, aşağıya geri döneceksiniz.

Bu “Yeni Yer” size ilk başlarda, biraz rahatsız ve yabancı gelebilir. Ancak orada biraz oyalanırsanız Sevgililer, burası size yücelmiş olmanın rahatlığını da sunabilir. Heyecanlı ama aynı zamanda huzurlu bir şekilde ve enerjinizin kaldırabildiğince, olasılıklar bolluğuna adım atabilirsiniz. Sanki sizi hafifliğe, sakinliğe yani huzura yönlendiren “uyanışın derin tünelinde”, odadan odaya süzülüyormuş gibi hissedebilirsiniz.

Meditasyon sırasında, bu yerlere gidin ve oraları keşfedin. Çünkü siz geçen yılların cürufunu ortadan kaldırdıkça, yeni yerlere ulaşma imkânınız da o kadar artacaktır. Bu yeni yerleri deneyimlemek, belki sizde “gerçek dışı” hissi uyandırabilir. Ama bunun tek nedeni, daha önce bilinmeyen, sınanmamış, denenmemiş ve yaşanmamış oldukları içindir. Bırakın bu “gerçek dışı” duygusu ortaya çıksın ve sizi sarmalasın. Çünkü bu yeni “Yücelmişlik” duygusuna ve “Yeni Yerlere” yükselişiniz, bilinmeyene karşı olan tüm tedirginliğinize değecektir.

Salıvermek ve teslimiyette olmak, özellikle bu kadar uzun süre üçüncü Boyutta yaşadıktan sonra, insanlar için yapması en zor olan şeydir. Kendinizi “güvende” tutmak için engeller, sınırlar, etiketler,  ölçümler ve sınıflandırmalar gibi önlemler alarak yaşadınız. İçinde oynadığınız ve öğrendiğiniz “deneyim kutusunda”, üçüncü Boyuta yaptığınız yolculuk sırasında edindiğiniz tüm inançları ve kuralları sürdürerek büyüdünüz.

Gerçi artık “Yüksek Âlemlerde bulunan Yücelmiş Varlık haline” dönüşmeniz için, gitgide eski halinizden silkeleniyorsunuz. Böyle bir Varlığa dönüşmek, sizin için çok yeni olmasına rağmen, yine de gerçekleştirmeniz kolayca mümkündür.  Çünkü Yüksek Âlemlerde gezinebilme konusunda, doğal bir yatkınlığınız ve doğal bir yeteneğiniz var. Dolayısıyla, kendinizi serbest bıraktığınızda ve yüksek enerjilerin içinde yüzdüğünüzde, bu Âlemleri keşfedebilir, onları yaşayabilir ve onların sizi gitgide zenginleştirdiğini hissedebilirsiniz.

Bazen alışkanlıklarınızdan, korkularınızdan ya da güvende olma arzunuzdan dolayı, kendinizi geri çekiyor olabilirsiniz. Ancak meditasyonlarınız sırasında, ki bu çok özel bir meditasyon bile olmayabilir, yüksek enerjilerin içinde ne kadar sıklıkla yüzerseniz, ortaya çıkmaya başlayan “Yücelmişlik” halinizin içinde kendinizi o kadar huzurlu hissedersiniz. Enerjilerin sizi yükseltmesine müsaade ettikçe, bütün beceriniz ve ustalığınızla o “halde” kalmayı sürdürürsünüz.

Evet, Sevgililer. Gerçekten sizin İlahi doğanız, Kaynak ile bağlantılı içsel İlahi Ateşiniz olan “Yücelmişlik halinizi” tam anlamıyla keşfetmenizi, sizden rica ediyorum ve sizi bunu yapmaya davet ediyorum.  Böylece, Kaynak ile olan bağlantınızın kopmasına artık hiç gerek kalmadığını, tam aksine, İlahi Merkezinizde her zaman ve sürekli Kaynağa bağlı kalmak istediğinizi keşfedeceksiniz.  “Yücelmişlik” halinizi hatırladıkça, gitgide daha akışkan ve istikrarlı bir yükselişle geri döndüğünüz “ilahi mutluluk ve huzur” düzeyinde kalmanın, ne kadar doğal bir durum olduğunu idrak edeceksiniz.

Şayet sözlerim size biraz kafa karıştırıcı gibi geldiyse, sadece onların içinizde dalgalanmasına izin verin.  Anlatmaya çalıştığım bu durumun, varolmanızın doğal hali ya da seçmiş olduğunuz varolma şekli olduğunu, çok geçmeden anlayacaksınız.  Ve de bunun, yıllarca zıtlık/ayrımcılık Boyutunda etrafından dolandığınız, doğuştan gelen “ilahi hakkınız” olduğunu kavrayacaksınız.

Ama bu “eski tarz varolma” haliniz, artık kayboluyor. Ve artık, Barış, Uyum, Neşe, Bolluk ve Bereket gibi Tanrısal niteliklerinizin güzel özleri ile çiçek açan “Yeni Varlığınızın” dizginlerini, hakkıyla elinize alıyorsunuz. Artık çoğunuz SEVİYORSUNUZ. Tabii ki burada, tüm Varlığınızın yanı sıra, tüm Yerküreye,  Evrene ve Evrenlere hızla nüfuz eden, “Koşulsuz Sevgi”den bahsediyoruz.

Bu SEVGİ’yi solumaya ve yaymaya devam edin. Bu “Sevgi Özü” ve Siz, sadece kendinizde değil, bütün Dünya’da da tam bir dönüşümün gerçekleşmesini garantiliyorsunuz.

Ancak sadece bunu yapmakla, işinizin burada bittiğini söylemek mümkün değildir. Yine de tüm çabalarınızın sonucu, algılayabildiğiniz ölçüde, çok daha gözle görülür bir hale gelecektir. Kendinizi ne kadar uzun süre “Yücelmiş İlahi Varlık Halinde” tutarsanız, oluşturduğunuz bu Yeni Dünya’yı da, o kadar çok görüp deneyimlersiniz.  Ve şimdi de Sevgililer, eskilerin dediği gibi, “En büyük ödül sorusu” geliyor;

“Yücelmiş İlahi Varlık Halinde kalmayı ve gelişmeyi seçip, eski Dünya’nızı ardınızda bırakma işlemine devam edecek misiniz?”

Bu sorunun cevabını, sadece siz biliyorsunuz, Sevgililer. Ama ben çoğunuzun, güçlü bir EVET ile cevap verdiğini söyleme cüretinde bulunuyorum.

Sizleri Koşulsuz SEVİYORUM, Sevgililer. Ve bu Yükseliş yolculuğunuz sürecinde, bazen karşılaştığınız zorlu yollarda gösterdiğiniz cesaret ve azminizden dolayı, sizlere saygı duyuyorum. Ama siz zaten bunun için donatıldınız, bunun için tasarlandınız ve kaderiniz bunun için yazıldı, benim sevgili “Beşinci ve daha yüksek Boyutlara yükselen Öncülerim”…

Şimdi sizleri, sözlerimi tekrar düşünmeniz, enerjimi ve konuştuğumuz sürece sizlere ilahi yoldan aktarılan kod’ları özümsemeniz için, yalnız bırakıyorum ve yanınızdan ayrılıyorum.  Barış ve Sevgi ile yürüyün, Sevgililer. “Koşulsuz Sevgi Battaniyemi” hepinizin üzerinize örtüyorum. Ve aynısını sizin de, Aydınlanma yolunda olduğunu düşündüğünüz, sandığınız ya da hissettiğiniz herkes için yapmanızı rica ediyorum.

Sizlere çok değer veriyorum. Ve bağlantı kurduğumuz her an, daha da tamamlanan “Muhteşem Parlaklıkta Aydınlanmış Ruhlar” olarak sizlere, saygılarımı ve hürmetlerimi sunuyorum.

Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

6 comments

    1. Sevgili Günay, Lady Nada nasıl yapılacağını detaylı bir şekilde anlatmış. Daha üstüne ne söyleyebilirim bilmiyorum… Meditasyon, teslimiyet, salıvermek, affetmek, kalbini açmak, sevginin her şeyin kaynağı, başı ve sonu olduğunu bilmek. Zaten bütün bir blog bu konuya adanmış vaziyette. Lütfen arşivlere de bir göz atın.Sevgilerimle

      Beğen

  1. siden gelen bilgileri anladım kadar yapmaya çalışıyorum reşekkürler

    Beğen

  2. son haftalarda çok fazla hastalık haberi alıyoruz, kanser gibi ciddi hastalıklar ve ölümcül aşamaya gelmişler. Bu dönemle bir bağlantısı var mı sizce? Bu ruhlar neden seçmiş olabilirler bunu?

    Beğen

    1. Sevgili Aylin, dikkatinizi neye verirseniz o şeyi daha fazla görürsünüz. Bu tipik kuantum fizik teorisidir ve kanıtlanmıştır. “Bunda bir mesaj var mı sizin için” sorusunun cevabını bilmiyorum. Bunu meditasyon yaparak öğrenebilirsiniz. Ruhların neden kanseri seçtiğini ancak o kişiler bilebilir, hepimizin tamamen kendine has hayat planları var, almamız gereken dersler, başkalarının alması gereken derslere katkı, karma, arınma… Bunların hepsi sebep olabilir. Siz kendi iyi sağlığınıza ve mutluluğunuza odaklanın, böylece çevrenizdeki herkese güzel enerjinizle katkıda bulunabilirsiniz. Sevgilerimle..

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.