Meleklerle ilk defa çalışmaya başlamak

 

You are an Angel of LoveArkadaşlar, bu mesaj benim Kasım 2013 de yayınlamış olduğum yazının tekrarı. Ancak yeni okuyucularım bu soruları sıklıkla tekrar soruyor. Onun için ben de yeniden yayınlıyorum.

Meleklerle çalışmak ve iletişime girmek isteyen arkadaşlar için en kolay yöntemi vermek istiyorum. Hangi melekle başlamalı, nasıl başlamalı diye pek çok soru geliyor. Herkesin kendini yakın hissettiği bir melek enerjisi vardır. Bu zaman zaman değişir ancak tarih boyunca insanların enerjisini çok iyi tanıyan bize çok yakın ve pek çok kişiye bu yolda ilk adımlarını atarken rehberlik eden üç melek ve bir yükselmiş ustayı tavsiye edeceğim size. Onlar yolu açacaklar ve sonra siz daha da geliştikçe kendinize yeni enerjiler, melekler, rehberler ve ustalar bulacaksınız.

  • Baş Melek Michael yani Mikail
  • Baş Melek Rafael yani İsrafil
  • Baş Melek Gabriel yani Cebrail
  • Yükselmiş Usta St. Germaine

Önce şöyle bir niyet tutun: “Tanrım, ben senin armağanın meleklerle çalışmaya ve onlarla iletişime girmeye hazırım, lütfen bu yolda bana yardım et, ışığınla yol göster.”

Sırasıyla yavaş yavaş ve hissederek, tüm vücudunuzdan ve enerji alanınızdan geçirerek

  • Michael’ı ve mavi enerjisini korunma ve huzur için,
  • Negatif olan her şeyi pozitife dönüştürmek için St. Germaine ve Mor Alev enerjisini,
  • Şifa, sağlık ve sevgi için Rafael’i ve yeşil enerjisini,
  • Neşe, keyif, bolluk ve iyi haberler için Gabriel ve altın enerjisini çağırın.

Bu sırada her meleğin ve enerjinin sizde uyandırdığı hislere dikkat edin. İlk seferinde pek bir şey hissetmeyebilirsiniz ama manen rahatlayabilirsiniz. Bazen somut şekilde vücudunuz ısı ve enerji değişikliğini fark eder, bazen aklınıza blok fikirler gelir, bazı şanslı insanlar derhal meleklerin fısıltılarını duyar. Bunu hemen bırakmayın. Birkaç hafta ısrarla devam edin, sonuç almaya başlayacaksınız. Ve sonra şu yazıdaki gibi çalışmanızı bir üst düzeye çıkarın, melek enerjileri sayfasından yeni çalışmalar ve meditasyonlar da seçebilirsiniz. Bu basit ve sade çalışmayla melekleri hayatınıza davet etmiş ve hayatınızda yeni bir sayfa açmış olacaksınız. İsterseniz bu meleklerden herhangi birini sizinle yaşamaya davet edebilirsiniz. Ben Michael’ı sanırım 2006 da davet etmiştim, gördüğünüz gibi sonuç beraber çalışmamız oldu.

Bu platformda meleklerle iletişim hakkında sayısız yazı var. Lütfen daha fazla bilgi için sağ üst köşedeki arama kutusunu kullanın, sol sütundaki arşivlere ve kategorilere bakın ya da yine sol taraftaki anahtar kelimelere tıklayarak ilgili konulardaki yazılara bakın.

Mor Alev

Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

6 comments

  1. bende bugun bir melek çalışmasına katıldım yazınızın bu konuda üzerinde olması beni etkiledi..

    Beğen

  2. merhabalar ben melek çalışması yapıyorum ama sanırım henüz hala iletişime net geçemedim msj net algılayamıyorum bunu nasıl yapmalıyım yanıtlarsanız sevinirim tşk

    Beğen

  3. aboneliğinizi onayladım fakat başka bir internet sitasine üye olmam isteniyo oda Türkçe deyil o yüzden olamadım

    Beğen

    1. O sayfada karşınıza çıkan Approve ya da subscribe yazan butona basın lütfen. Çok teşekkürler ve sevgiler

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.