Herkese Önerilir: Enerji Akışını Yönetmek ve Negatif Enerjiden Korunmak için Yıldız Bilgelerden bir Yöntem

energy fieldArkadaşlar, aşağıda vereceğim yöntemi Aluna Joy isimli pek de tanımadığım bir kanaldan öğrendim. Bunu okuduğumda çok ilgimi çekti ve bir haftadır deniyorum, çok olumlu sonuçlar alıyorum. Şu anda herkes kendi “Büyük Temizlik” sürecini yaşadığı için ortalık enerji açısından biraz toz-duman. İşte o yüzden bu yöntemi her gün uygulamanızı hepinize tavsiye ederim. Ben her sabah ve her akşam bu enerji kalkanının varlığını ilan ediyorum.

Bu yöntem size şu şekillerde yardımcı olacaktır:

  1. Daha temiz, berrak ve saf enerjilerle insanlığın hizmetinde olacaksınız
  2. Kendi enerjinizi kendiniz yöneteceksiniz
  3. Günlük hayat sırasında istemeden de olsa ve çoğu zaman da farkında olmadan ego bazlı düşünceler ve negatif enerjiler yayabiliriz, bu yöntemle onun önüne geçmiş olacaksınız
  4. Kendinizi bilinçli ya da bilinçsiz gönderilen negatif enerjilerden koruyacaksınız
  5. Sizden enerji emilmesine karşı korunacaksınız. (Özellikle alışveriş merkezlerinde, kalabalık ortamlarda bu durumla çok karşılaşıyoruz)
  6. Enerjilerin yanlış kullanılmasına engel olacaksınız.
  7. Aldığınız karşılıksız sevgi enerjisine karşı şükran enerjisini otomatikman göndereceksiniz.

Özetle, kendinize Tanrı (Kaynak, Evren)’den ve sizi sevenlerden gelen sınırsız saf enerjiyi alırken tamamen destekleneceğiniz kutsal bir enerji alanı yaratarak ilahi amacınızı daha rahat ve mutlu bir şekilde yerine getirebileceksiniz.

Aluna Joy şu notu ekliyor; Bütün bir gün boyunca farkında olmadan enerji göndeririz. Sadece bir şey ya da kişi konusundaki bir izlenimimiz bile onlara geri enerji yollar. Eğer birisine ona yardımcı olmak için şifa ya da enerji yollamak istiyorsanız, önce mutlaka izinlerini istemelisiniz. Yoksa evrensel yasaları çiğnemiş olursunuz. İzin istemeden bir başkasının enerji alanına dalmak, yardım amacıyla bile olsa onun özel hayatına karışmak ve özgür iradesini kısıtlamak anlamına gelir. Bu konuda kesinlikle Aluna Joy’a katılıyorum. Ancak, her zaman her yerde ve izin istemeden kullanabileceğimiz tek bir enerji var: O da Mor Alev. Çünkü Mor Alev değiştirmiyor, dönüştürüyor. Bu konuda Zadkiel, St. Germain, Michael ve Kutsal Anne hemfikir ve hatta sürekli olarak Mor Alev enerjisiyle gezmemizi sevgiye dahil olmayan özellikler gösteren her konuda onu kullanmamızı istiyorlar.

Yükselten, arındıran, güçlendiren ve proaktif bir enerji kapsülü yaratmak için deklarasyon:

Bu çalışmada Baş Melek Michael (Mikail)’in enerjilerini çağırmanızdan bahsedilmiyor ama ben her seferinde enerji kapsülü yaratılması sırasında “Michael senin de yardımınla beraber …” diye başlıyorum. Dostumuz Michael aslında kendi enerjimizi kendimizin yönetmesinden memnun ve bunu yapacak gücümüzün de olduğunu söylüyor, ancak ben herhalde onun enerjilerini çok sevdiğim için onu da çağırıyorum. Bu konuda seçimi sizlere bırakıyorum. Şimdi aşağıda bu enerji ilanını veriyorum:

Muazzam Tanrı Özümün sınırsız gücü ile şunları ilan ediyorum:

  1. Bana tüm dış kaynaklardan gönderilen bütün destekleyici sevgi dolu enerjiler büyük bir şükranla kabul edilecektir.
  2. Bana tüm dış kaynaklardan gönderilen bütün toksik ve negatif enerjiler derhal gönderene temizlenmiş, arınmış ve hiçbir kötü niyet taşımadan iade edilecektir.
  3. Benden dışarıya gönderilen bütün pozitif enerjiler memnuniyetle ve %100 kayıtsız şartsız sevgiyle gönderilecektir.
  4. Benden dışarıya gönderilen ve yukarıdaki enerjileri onurlandırmayan ya da saygı duymayan enerjiler derhal temizlenmiş ve arındırılmış şekilde geri gelecektir. (İyi niyetle de olsa bazen diğer kişilere acıyarak ya da onları yargılayarak sevgi enerjisi göndeririz, ne de olsa insanız. Bu enerjilerin ne size, ne de gönderdiğiniz kişiye bir faydası olur, sadece enerji karışıklığı yaratır. Bu madde onu engelliyor.)
  5. Benden dışarıya herhangi birine bilerek ya da bilmeyerek gönderilen bütün toksik ve negatif enerjiler derhal bana temizlenmiş ve arınmış şekilde geri dönecektir.

Bu deklarasyon tüm zamanlarda, mekanlarda ve boyutlarda, geçmiş, şimdiki zaman ve gelecekte, fiziksel, duygusal, ruhani ve enerji vücutlarımın hepsinde gerçekleşmektedir. Bu kapsül ben rica edene ya da evrimleşme sürecini bitirip artık ihtiyacım kalmayana kadar beni çevreleyecektir. Bu gerçeği bana olan destekleri ve rehberlikleri için Tanrı’ma ve tüm ruh rehberlerime (bu noktada melek ve rehberlerinizin isimlerini sayabilirsiniz) büyük bir şükranla ilan ediyorum.

İlanım ve duam şu anda gerçekleşti! Teşekkürler.

Arkadaşlar, umarım siz de bu yöntemi benim gibi faydalı bulursunuz. Yıldız Bilgeler ve Aluna Joy’a çok teşekkürler.

Mor Alev


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile çalışmak istiyorsanız buraya tıklayınız.


Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

8 comments

  1. İyi günler yazılarınızı hergün okuyorum bizi çok bilgilendiriyorsunuz yukarıdaki yazdığınız ilanı sabah ve akşam hergünmü okuyacağız teşekkür ederim

    Beğen

    1. Sevgili Havva, ben sabah akşam bu ilanı okuyorum. Siz size nasıl daha uygun geliyorsa öyle yapın. Sevgilerimle…

      Beğen

  2. Her yazınız ayrı bir cennet ama bu yazınız ötesi bir şey oldu benim için, mükemmel apayrı bir huzur verdi, bu kadar mutluluk duymamıştım.
    Siz insan ötesi, insan değil birebir Başmeleklerimizsiniz.,, onların saf enerjisi ve masumluğusunuz.
    Nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum çünkü tarif edecek kelime bulamıyorum… İnanın ki O kadar mutluyum.
    Sizlere sonsuz teşekkürler, saygılar ve sevgiler sunuyorum. İyiki varsınız iyiki tanıyoruz sizleri… Sizleri çok seviyorum ❤

    Beğen

    1. Sevgili Nurten, çok teşekkür ederim. Ne diyeceğimi bilemediğim bir sevgi ile karşılaştım. Tekrar teşekkürler ve sevgiler…

      Beğen

      1. Sevgili mor alev , onculuk etseniz hep berabg gazze için sevgi seli meditasyonu yapsak? Nasıl olur?

        Beğen

        1. Sevgili Gülce, Zaten hep beraber her akşam saat 10.00 da sevgi seli meditasyonu yapıyoruz ve bu sevgi bütün dünyayı kapsıyor. Filistin, Nijerya, Ukrayna, Suriye, Honduras, … yani şu anda yeryüzünde süregelen 62 savaş da buna dahil. Yalnız mesajınız bana “merkezde kalmanın” ve yaşanan kaosun anlamıyla ilgili yeni bir yazı için ilham verdi. Onun sonuna yine sevgi seli meditasyonunu ekleyeceğim. Çok teşekkürler.

          Beğen

  3. Merhabalar..5.maddesi -benden çıkan toksin ve negatif enerji bana temizlenip dönmesi-eylem ve istenci çok samimi gelmedi!Her me olursa olsun ekilen biçilir ve eylemlerin sonucuna katlanmalıyız..sevgilerimle..

    Beğen

    1. Sevgili Kalender, siz nasıl isterseniz öyle yapın. Yalnız bu platform yargılamaktan uzak durur ve affetmeye açıktır. Yani, bu durumda siz kendinizi de yargılıyorsunuz. Bunu size açıklamak istiyorum. Diyelim ki trafikte hiç olmayacak şekilde birisi önünüzü kesti ve neredeyse size kaza yaptıracaktı. O anda içinizden öfke, yargılama, karşı tarafı suçlayıcı her türlü negatif duygu yükselir. Bunu engellemeniz ve sakin kalmanız oldukça zordur. Ve o anda büyük bir negatif enerji çıkışı yaşarsınız. Ama kendinize kurduğunuz kapsül daha o enerji sizin alanınızı terk etmeden onu arındırır ve size geri döndürür. Negatif enerjinin ne karşınızdakine ne de size bir yararı vardır. Çünkü içinizde ne varsa dışınıza yansır ve negatif de katlanarak geri dönebilir. Siz trafikte hayatınızı tehlikeye atan kişiye negatif enerji göndermediniz ve zinciri kırdınız. Hem o kişiyi hem de kendinizi rahatlattınız. O kişiyi cezalandırmak istiyorsanız bu sizin bileceğiniz iş, ama bu blog cezalandırmaya da karşıdır. Yaptığı yanında mı kalacak derseniz, hayır kalmayacak. Biz o kişinin dalgın, hasta ya da kurallar hakkında cahil olup olmadığını bilmiyoruz. O kişi zaten kendini şu anda ders almadıysa başka olaylar sayesinde er ya da geç yargılayacak. Önemli olan sizin kendi enerjinizi yönetmeniz. Umarım bu örnek sizi aydınlatmıştır.

      Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.