Baş Melek Gabriel (Cebrail): Bilinçli Bir Farkındalıkla, Eski Yaşamlarınızın Küllerinden Doğan Bir Anka Kuşu Gibi, Yükseleceksiniz…

sunflower raysArkadaşlar, Yaz Gündönümü etkilerini Gabriel çok güzel bir mesajla bize iletiyor. Bununla birlikte bize Topraklanma ve Kalbini Dinlemenin de önemini hatırlatıyor. Çeviriyi yapan Mor Alev Dostu ve mesajı ileten Shanta Gabriel’e çok teşekkürler.  Mor Alev Dostu bize mesajda geçen ağaç köklerini gözümüzde canlandırabilmemiz için bir ağaç illüstrasyonu yollamış, ben de ona güneşi gün boyu takip eden ayçiçeğinin resmini ekliyorum.  Mesajın orijinal İngilizcesine buradan ulaşabilirsiniz.

Sevgililer,

21 Haziran 2014 Gündönümünde, tüm Dünya’daki Işık işçilerinin özverileri sayesinde Kalbin Yıldız Kapısı açıldığı için, yeni bir “Uyanış” ortaya çıktı. Kalplerinin sesine kulak verecek olan herkesin Bilinç alanında, Kalbin Bilgeliğine erişim imkânı oluşturuldu.

Semavi Âlemler, Işığı onurlandırmak için bu en hayırlı günde kutsal bir törenle bir araya gelen Baş Meleklerin ve özverili Ruhların yıldız mekânlarından gelen Işık Varlıklarının yardımıyla, açıldı.

Törene katılan her Varlık, o güne dek almadıkları kadar güçlü bir İlahi Sevgi ile yüklendiler. Yıldız kapısı kodları aktive olduğu için, Yıldız Âlemlerine de yeni bir geçiş ortaya çıktı.

Fiziksel Dünya’ya bedenlenmeden önce ruhunuza tohumlanmış olan armağanlara, ilk defa serbestçe erişim sunuldu.

O günü deneyimleyen her birey, kendi yıldız mekânından gelen çağrıyı, ruhunda hissetti. Milyonlarca Varlığın katıldığı bu kutsal tören sayesinde, ruhunuzda saklı olan kıymetli hediyeler ve yetenekler, kalbiniz aracılığı ile şimdiki zamana aktarıldı. Tüm Melek Boyutları, Yükselmiş Üstatlar ve Yıldız Âlemlerinden gelen Işık Varlıkları, “Uyanış” Işığının çekirdeğine, doğrudan bir bağlantı oluşturdu.

Ruhsal hediyeleriniz aydınlatıldı ve aktive edildi. Böylece bu değerli yetenekleri ve becerileri, kalbinizin içine yerleştirerek, günlük yaşamınıza taşımanız sağlandı.

22 Aralık 2012’den beri Işığı, bu güne kadar hiç görülmemiş bir oranda, fiziksel bedenlerinize demirlediniz. Yeni uyanış enerjileri, özellikle alt üç çakralarınızı etkiledi. Eski sistemlerin çökmesi, sizlerin “büyük acı” olarak nitelendirebileceğiniz karışıklıkların, yaşamınızda ortaya çıkmasına neden oldu.

Aslında olan şuydu; İlahi Işığın gücünü içinde tutabilen bir Varlık olabilmeniz için, Işık frekansının güçlü dalgalarıyla arındınız. Zaten bu da, (ruhsal olarak) istediğiniz bir şeydi. Geçmişin duygusal travmalarıyla olan her türlü ilişkiniz, ortadan kaldırıldı. Bu travmaları şimdiki yaşamınıza tekrar geri getirecek olan tek şey, sadece eski alışılagelmiş kalıplarınızdır (eski alışkanlıklarınız).

2014 yılının kalan ayları boyunca, belli bir bilgiye sahip olduğunuzu fark edeceksiniz. Çünkü İçsel kaynaklarınız zenginleştirildi. Yaşamınızın daha anlamlı olduğunu hissetmeye başlayacaksınız. Ruhsal hediyelerinizin somutlaşmaları için, onları yaşantınıza davet edin. Artık Kapı açık!

Kalbinizin bilgeliğine erişiminiz başladı. Ve bu erişim, ruhsal hediyelerinizi kullanmanız için, size ilham verecek. Artık kendinizi daha hafiflemiş hissedeceksiniz. İlahi Işık, Gündönümünde hücresel yapınıza ışınlandı. Şimdi daha yüksek frekansta titreşiyorsunuz. Bu yeni frekans, bedeninizle bütünleşmiş ve sıkıca demirlenmiş olana kadar, sanki kendinizi “havadaymış” gibi hissedebilirsiniz.

Bilinçli bir farkındalıkla, eski yaşamlarınızın küllerinden doğan bir Anka kuşu gibi, yükseleceksiniz. Azad edilmiş ama Varlığınızın çekirdeğiyle Kaynağa bağlanmış olarak… Fiziksel bedeniniz artık, uyanan Bilincinizi taşıyan bir araçtır.

Eski kalıplarınız, size yine musallat olmak için ortaya çıkabilir. Onların kurumuş kabuğunu soymak gibi bir hataya düşmeyin. Onlar sadece salıverilmek için yüzeye çıkıyorlar. Hiç dikkatinizi vermeden, bırakın gitsinler. Kalbinizin bilgeliği ile daha uyumlu hale gelin ve en insani Varlığınız ile en ebedi İlahi Özünüzü harmanladığınızın farkına varın. Artık, ruhsal hediyelerinizin ortaya çıkmasına ve Dünya’yı kutsamasına izin verebilirsiniz.

Sizlere birkaç yardımcı dua vermek istiyorum.

İlahi Varlık,

“Ruhuma bahşettiğin lütuf ve armağanlar için teşekkür ederim. Bu hediyelere erişebilmek ve Yeni Yaşama dair algılarımı genişletmek için, farkındalık kazanmamı sağla.”

“Dünya’ya nasıl bir katkıda bulunmak için geldiğimi, kalbimin içinde net bir şekilde bilmeme yardım et ki, bana verilen armağanların değerini algılayabileyim.”    

“Bu armağanları bilgece kullanabilmem için bahşettiğin güç ve cesarete teşekkürler. İlahi Işığın bilinçlerimizi aydınlatarak, kendi Öz Varlığımın ve Gezegende bulunan tüm Varlıkların, şu anda kalplerimizin içinde uyanmamızı diliyorum.”

“Gerçek Sevgi ve işbirliği ile Dünya’nın onurlandırılmasını ve korunmasını sağlayan yolu açtığınız için teşekkürler. Bunlar ve tüm diğer lütuflar için, gerçekten minnettarım. Ve öyle de oldu.”

Gündönümü sırasında meydana gelen “Kalp uyanışı”, içinizdeki keşfedilmemiş Bilgeliğe, yeni bir erişim sağlıyor. Kalbinizin Bilgeliğine erişebilmeniz için,  kanallarınızın açılmasını sağlayan günlük ruhsal bir çalışma bulun ve uygulayın (meditasyon, yoga, nefes çalışması vs.) Bilin ki, Dünya üzerindeki yolculuğunuzun gerçek amacı, kalbinizin içinde gizlidir.

Ruhunuzun kaderine (varoluş yolculuğu) olan bağlantıyı, Kalbiniz sağlar. Bu süreçte uyanan her birey, kendi Varlıkları ile Ruh’un saf uyumu için çabalıyor. Tam anlamıyla uyanmamış olan bireyler ise, içlerindeki Ruh ile bütünleşme özleminin sancılarının epey farkındalar. Bu özlemi gidermenin, birçok yolu bulunmaktadır. Ancak, gerçek bütünlüğün bulunduğu tek yer olan kalbinize geri dönmedikçe, bu yolların hiç birisi tatmin edici değildir.

Kalbin Bilgeliğine erişimi oluşturmak, tam bir macera haline geliyor. Her zaman olduğu gibi Doğa, bu Bilgelik ile doğrudan bağlantı kurmak için “araçlar” ve ilham sunmaktadır. Bir çiçeğin yüzünü Güneşe çevirmesi gibi, hayatınız da Işığa açılan bir çiçek haline dönüşüyor. Kalbinizdeki sert yumruların, yeni uyanış tomurcukları olmalarına izin verilirse, Göksel saf Işık da onların yavaşça açılmalarını ve Işığı almalarını sağlayacaktır.

treeTüm ağaçlar, Gökyüzü ile Yeryüzü arasındaki uyumu kusursuzca sergiliyor ve İnsanoğluna, nasıl güçlü olunduğunu öğretiyorlar.

Onlar, güçlü ve dimdik gövdeleriyle, böyle bir uyum için bedeninizin nasıl durması gerektiğini size gösteriyorlar. Hatta gövdesinde belirgin bir eğrilik olan ağaçlar bile, Işığı nasıl takip ettiklerini size gösteriyor ve bunun, herkes için bilgece bir seçim olduğunu vurguluyorlar.

Şayet köklerinizi epey derinlere salarsanız, her şeyi besleyen Toprak Ana’nın sunduğu besinlerden yararlanabilirsiniz. Toprak Ana’nın kalbinden beslenirseniz, bedeninizin çekirdeğine yeni bir canlılık ve sağlık getirirsiniz.

Böylece, omurganızın kökünde uyuyan tohumlar da canlanacaktır. Merakınızı cezbeden yeni bir yaşama bağlandığınızı hissetmeye başlayacak ve gözlerinizi, çevrenizdeki güzelliklere açacaksınız. Son günlerde Doğa Ana size, pırıltılı ve büyülü bir dans sunuyor (mevsimsel). Yepyeni bir anlayışla, (topraklanarak, meditasyon yaparak) bedeninize yönelmeniz için, sizi cezbediyor.

Ağaçlar size, güçlü olmanın ve Kaynak enerjisiyle uyumlu kalmanın ne demek olduğunu gösteriyorlar. Onlar, Yeryüzünden Gökyüzüne dimdik uzanarak, herkesin sahip olabileceği gücü sergiliyorlar. Güçlü bir meşe ağacı dallarını genişlettiğinde, besin kaynağına dönüşen saf Işığı almak için yeni yapraklar açılır. Sizler de, Tanrı’nın Işığı ile besleyin. Çünkü hiçbir şey, sizi o Işık kadar iyi besleyemez.

Bir ağaca sırtınızı yaslayarak oturduğunuzda, omurganız Gökyüzü ve Yeryüzü arasındaki dikey erişimi hatırlamış olur. Beyinsel omurilik sıvısı, daha fazla farkındalık ile akmaya başlar. Kendinizi daha dik ve güçlü hissedersiniz. Kalbiniz, saf Işığın besinini alır ve yüksek frekanslı bir Enerji, Varlığınızın her hücresinde ve lif dokusuna, kan dolaşımı aracılığı ile yayılır.

Bu yeni “beslenme şekli”, yaratıcılığınızı tetikler. İçinize, yepyeni bir duygu yerleştirir. Bu duygu, bedeninizin içinde kendinizi daha rahat ve yuvada hissetmenizi sağlar. Omurganızın kökünde, kendinizi “iyi hissetme” duygusu uyanmıştır. Çoğu birey, insansı bir formda olduğundan dolayı, yaşamında ilk defa kendisini huzurlu ve güvende hissetmeye başlamıştır.

Herkesin arzuladığı “Güven” olgusu, dışsal dünyadaki herhangi bir durum ya da kişi tarafından sağlanmaz. “İyi hissetme ve güvende olma” durumu sadece, Yeryüzünün besleyici yönlerinden gelir. Ancak bu besinleri, Varlığınızın çekirdeğinin derinliklerine kadar almanız gerekir. Bu frekanslar sizi, kalbinizin Bilgeliğine ulaşmanız için hazırlar.

Doğa, büyük bir “uyandırıcıdır” ve tek bir kalp atışı kadar sürede sizi, “şimdiye” getirebilir. Sadece bu “şimdi” denilen kutsal anda, kalbinizin bilgeliğine ulaşabilirsiniz. Benliğinize yönelme işlemi için (meditasyon, yoga vs), Doğa’da size ilham verecek yerler arayın. Çünkü bu yeni uyanış süreci, hala daha devam etmektedir ve 2012 yılından beri Doğa bu konuda, önemli bir rol oynamaktadır.

Dünya’nın Elemental Varlıkları ve Âlemleri (Doğa Perileri vs.), kendinizi tanımanız için size fırsat sunuyorlar. İlahi Işığın içinizden akmasını sağladığınızda ve bu Işığı Yeryüzünde demirlediğinizde, Bütünlüğün kilidini açmış olacaksınız.Hazır bu şifalanma döneminin içindeyken, hayatın mucizesinin keyfini çıkarmak için kendinize biraz zaman ayırın.  Güzellikleri yudumlayın ve öğrenmenizi sağlayan ağaçlar, ilham almanızı sağlayan çiçekler olduğu için, şükran duyun.

Kalbiniz, kapılarını bu armağanlara açtığında, ruhunuzun ulaşmanızı beklediği ve gerçeğin gani olduğu kalbin bilgeliğine, zengin bir geçiş yapmakla ödüllendirilmiş olacaksınız. İlahi Öz’ünüze dikey erişim, daha önce hiç olmadığı kadar, sizi Bütünlüğe taşıyacaktır.

Doğa’nın Evrensel Varlığı, size yeni bir “esenlik” anlayışı sunuyor. Böylece yaşamınızda daha başarılı olmaya başlayabilirsiniz. Doğa ile uyumlu olmanın, yaratıcılığı tetikleyen sihirli bir etkisi vardır. Sizin Sevginiz de, Bilincinizin yeni niteliklerine dâhil olmak için, büyüyor. Varlığınız aracılığı ile Işığı ortaya çıkardığınızda ve Doğa’dan beslendiğinizde, en İlahi Ebedi Benliğiniz ile en insancıl benliğinizi harmanlamış oluyorsunuz.

İlahi Sevgi artık, Varlığınızın her hücresini nüfuz ediyor. Öyle ki, belki bu hayatınızda kendinizi ilk defa Bütün hissediyorsunuz. Bu değerli armağanın farkında olun ve kendi kalp bilgeliğinize erişiminizi sağlayın. İşte o zaman Sevgi, Dünya’nıza nüfuz edecek ve yeni bir yaşam uyanmış olacak. Ve böyle de oldu.

Baş Melek Gabriel adına Shanta Gabriel

Sevgili Dostlar, yukarıda Gabriel’in verdiği dualara ek olarak Topraklanma ve Kalp Meditasyonu bilgileri için bağlantılara tıklayın. Bu enerjilerden daha etkin şekilde yararlanmak, dönüşümünüzü hızlandırmak ve Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak için randevu almak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

2 comments

Yorumlar kapatıldı.