Baş Melek Metatron: Bırakın Tüm Korkularınız Aşağı Dökülsün. Sizler, Yaratan’ın Sevgi “Otağında” Dinlenin…

sculptureArkadaşlar, bu mesajda Metatron yine tüm suretlerimizden bahsediyor ve bunlar karanlık yönlerimiz ve korkularımızı da içeriyor. Bugün korkularından şikayet eden en az 5 okuyucu mesajına cevap yazdım. Yaz Gündönümü temizliği ile birlikte salıverilmesi gereken tüm korkular da bence dikkatimizi çekmeye çalışıyor ve şiddetleniyorlar. Metatron korkularımızı çok güzel anlatıyor. Aslında korkularımızın ve gölge benliklerimizin “korkulacak” şeyler değil, kalbimizi açmak için birer fırsat olduklarını da söylüyor.  Mesajın orijinal İngilizcesine buradan ulaşabilirsiniz. Bu güzel çeviriyi yapan Mor Alev Dostu ve ileten Natalie Glasson’a çok teşekkürler.

En büyük Koşulsuz Sevgi ile Bilincimi ve Enerjimi sizlere sunuyorum ve Yaratan’ın İlahi titreşimleriyle sizleri sarmalayıp, kucaklıyorum.

Bu dönemde Dünya’da harika şeyler meydana geliyor. Ve daha da önemlisi, bu harika şeyler insanlığın ruhlarında ve enerjilerinde meydana geliyor.

İnsanlar, içsel benliklerinde tuttukları karanlık yönlerini kabul etmeleri, onlara kulak vermeleri ve onları dikkate almaları için teşvik edilmekteler.

Karanlık yönleriniz ortaya çıktığında, düşüncelerinizi, bakış açınızı, görüşlerinizi ve hatta eylemlerinizi etkilemeye ve kontrol etmeye çalıştığı için, tam bir kargaşa yaratabilir. İlahi ve Yaratanla uyumlu olarak tanınan yönünüzü, adeta tepe taklak eder ve korku, stres, kayıp, öfke ve kafa karışıklığı gibi duyguları ortaya çıkarır.

Gerçek şu ki, içinizdeki Sevgi alanı aynı zamanda sizin güç alanınızdır. Ve artık Sevgi alanında varlığınızı sürdürdüğünüz için, çok güçlendiniz. Sizler ve de tüm insanlık, karanlık yönleriniz ile yüzleşmek ve onlarla başa çıkmak için hazırsınız. Sonsuza dek salıverilmeleri için, artık yüzeye çıkabilirler.

Aslında karanlık yönleriniz hep göz ardı edildiler. Şimdi de kabul edilmek istiyorlar. Dikkatinizi çekmek için, sizi etkilemek ya da sizi denetim altına almak için, çabalıyorlar. Sadece önemsenmek ve varlığınızda mevcut olmayı diliyorlar.

Karanlık yönleriniz, Sevgi’yi kabul etmeyen suretlerinizdir. O suretleriniz Sevgi’den korkarlar. Ne sizin tarafınızdan, ne başkaları, ne de Yaratan tarafından sevilmek istemezler. Onlar sizin Varlığınızın, Tanrı Sevgi’sinden ürken parçalarıdır. Bu korku, çeşitli nedenlerle ortaya çıkabilir. Ama en önemli neden; Ruhun, Yaratan’dan ayrılmasıyla ortaya çıkan “ayrılık acısından” kaynaklanmaktadır.

Karanlık yönleriniz, ayrılık ve Yaratan bilinci olmadan varoluşu deneyimlemeye ve bunun gerçekliğiniz olarak kabullenilmesine alışıktırlar. Dünya’daki ruhsal yolculuğunuz sadece bir an sürse bile, böyle olmasını isterler. Fiziksel gerçekliğinizde ve kişiliğinizde bulunan “tutaçlar” karanlık yönleriniz olarak kabul edilebilir. Çünkü sizi geriye çekip, Yaratan ile Birlik ve beraberlik içinde olduğunuzu fark etmenizden alıkoyarlar.

Değişimin ve Yaratan’ın kesintisiz enerji akışından korktuklarından dolayı, sevilmekten de korkan karanlık yönleriniz, bunun tam aksine sınırsız, istisnasız ve sonsuza dek çok sevilmeyi arzu eden Benliğinizin parçalarıdır.

Dolayısıyla, sevilmeyi ve kabul edilmeyi umutsuzca arzulayan parçanız da, karanlık yönlerinizden bir tanesi olarak görülebilir. Çünkü sevilmek ve kabul görmek ihtiyacı duymanız, zaten sevilen ve kabul edilen bir Varlık olduğunuzu algılamanızı engeller.

Varlığın içindeki Işığın, Ruhun ve Sevgi’nin büyümesini engellediğinden dolayı, insanlığın karanlık yönlerinden – olumsuzluk, acı, zararlı enerjiler, vs.-  hep korkulmuştur.

Artık Sevgi Çağı’na adım attınız ve varlığınızı bu Çağ’da sürdürüyorsunuz. Dolayısıyla Sevgi ile desteklendiğinizi ve Sevgi olarak var olduğunuzu artık kabul ediyorsunuz ve Sevgi’ye inanıyorsunuz. Bu nedenle korkmadan, her türlü karanlık yönlerinizle yüzleşebilirsiniz. Ancak, tüm Varlığınızı güçlendiren, size yüksek irade ve Sevgi gücü veren, Sevgi’yle dolup taşan bir kalple tabii ki…

Böylece, karanlık yönlerinize ya da suretlerinize yer açabilir ve onlara tepki ya da kaygı yüklemeden, sadece izleyebilirsiniz. Şu an sizlerin ve tüm insanlığın bulunduğu alan, gerçek şifalanmanın artık bilinçli bir düzeyde gerçekleştiğini belirten, Varlığınızın içinde Tanrı’yı algılamanız için tüm suretlerinizi arındırma olanağı sağlayan, çok güçlü bir alandır.

Birçoğunuzun, karanlık yönlerinin neler olduğuna dair çok sayıda anlatımları ve açıklamaları olacaktır. Onlar sizin korkularınız, EGO’nuz, kızgınlıklarınız, acılarınız, şüpheleriniz, yoksa tüm geçmiş yaşamlarınız mıdır?

Karanlık yönlerinizin, siz hangi yönünüzü biliyorsanız, tek bir nedenden dolayı varlığınızda mevcut olduklarını kabul etmeniz çok önemlidir. Çünkü aslında onlar, Varlığınızdaki saf Sevgi’den daha kutsal ve özeldirler. Zira karanlık yönleriniz, Yaratan’ı daha derinden tanımanız için güçlü bir katalizör görevini yaparlar. (Katalizör reaksiyonun hızını arttırır ama burada, Tanrı’yı bulmamızı hızlandırır anlamında kullanılmıştır.)

Şayet karanlık yönlerinize tepki vermeden, onların üzerinde çalışabilirseniz, o zaman sizi daha derin bir gerçekliğe ve Sevgiye, yani içinizdeki Tanrı’ya, ulaştıran bir kapı açılacaktır.

Kendi Işığına, Sevgi ve İlahi Öz’üne odaklanmış olanların çoğu, karanlık yönlerinin de olduğunu kabul etmeye yanaşmayacaklardır. Elbette bu doğrudur. Çünkü Varlığınızın karanlık ya da olumsuz suretleri, sadece bir yanılsamadır. Ama onlar aynı zamanda,  ruhsal evrim ve gelişim araçlarıdır.

Dolayısıyla karanlık yönlerinizin, kötü ya da şeytani suretleriniz olmadıklarını, sadece Yaratan’ı algılamanızı engelleyen kısıtlamalar olduklarını kabul etmenin zamanı gelmiştir.

Aslında Sevgi’den korkan karanlık tarafınız, şimdi de umutsuzca ve yana yakıla Sevgi’yi arıyor. Bu da,  o yönünüzün gerçekten negatif hatta karanlık olmadığını gösteriyor. O sizin sadece, ilgi, hassasiyet, nezaket ve elbette Koşulsuz Sevgi talep eden bir suretinizdir.

Sevgi’den korkan, ama aynı zamanda Yaratan’ın Sevgisine özlem duyan Suretlerinizi kabul etmeye hazır mısınız?

Bu sorunun cevabı; “Hazırsınız!” Aslında tüm insanlık buna hazır. Çünkü Varlığınızın bu yönleri, tüm canlılığıyla size gösteriliyor. (Son zamanlarda yüzeye çıkan olumsuz duygular ve davranışlar). Birçok yanılsamaların mevcut olduğunu fark edebilecek kadar bilinç ve farkındalık seviyesinde ilerlemeniz için, artık gerekli “araçlara” sahipsiniz. (Üst paragrafta karanlık yönlerimiz, evrimleşmemiz ve gelişmemiz için “araç” diye tanımlanmıştı) Tek gerekli olan, onları şifalandırmak, yeni bir bakış açısı, gönül zenginliği ve Sevgi dolu bağışlayıcı bir Kalptir.

Asıl soru, içinizde kabaran bu negatif enerjilerin olmadığı bir gerçeklikte, var olmaya hazır mısınız? Bu olumsuz duyguları, ya da düşünceleri kendiniz yaratmış, yansıtmış ve benimsemiş olduğunuz halde, size ait olduğunu kabul etmenize izin vermeyen düşük enerjilerden, arınabilir misiniz?

Dünya üzerindeki bu dönem, çok güçlü bir şifalanma dönemidir. Çünkü hepiniz mezun olup, ruhsal evrimleşmenin yeni seviyelerine geçtiniz. Korkularınızla ve karanlık olarak etiketlendirebileceğiniz yönlerinizle yüzleşmeniz, Varlığınızda ve gerçekliğinizde sadece büyük bir özgürlük, mutluluk ve huzur yaratacaktır.

Bu dönemde odaklanmanız gereken en önemli alanlar, Sevgi’ye duyduğunuz korkuyu ve Yaratan tarafından sevilme özleminizi, şifalandırmaktır. Her ikisi de, yumuşak ve barışçıl bir şekilde size yansıtılan Koşulsuz Sevgi’yi kabul etmekle ve bu korkuların ortadan kalkması için gerekli olan titreşimleri ve inançları, içinizde uyandırmakla şifalanır. Böylece, Varlığınızın içindeki Sevgi’nin kilidini açacak ve onu tam olarak deneyimleyeceksiniz.

Hem Yaratan’ın Sevgisinden korkan, hem de Yaratan’ın Sevgisine özlem duyan yönünüz, aslında sizin kendinizi Sevgi Varlığı olarak hissetmenizi ve kabul etmenizi istemeyen suretinizdir. Sizin ruhsal olarak evrimleşme ve yükseliş süreciniz, Sevgi’nin bütünlüğünü deneyimlemenize olanak sağlayan bir yolculuktur. Her küçük bir adım, ebedi varlığınızı ortaya çıkarır ve daha derin bir farkındalık ve kabullenme duygusu için, kendinizi sevmenizi teşvik eder.

Şimdi sizlere, paylaştığım şeyleri deneyimlemenize yardımcı olacağını hissettiğim bir kaç “telkin” veriyorum.

“Artık kendimi, bütünüyle ve kesinlikle, özellikle karanlık yönlerim olarak kabul ettiğim tüm suretlerimle seviyorum”.  

“Sevgi ile ilgili tüm korkularımı, sevilme korkumu ve Yaratan’ın Sevgi akışına olan korkumu çözüyorum ve Varlığımın içindeki Sevgi’nin bütününü kabul ediyorum.”

“Yaratan’ın Sevgi’sini kucaklamak için, şimdi kendime izin veriyorum.”

 “Her türlü Sevgi’ye duyduğum özlemi çözüyorum. Çünkü Yaratan’ın eksiksiz Sevgi’sinin benim içimde var olduğunu ve bu Sevgi’nin, Varlığımı sonsuza dek besleyip doyurabileceğim bir kaynak olduğunu biliyorum.”

Belki bir de, şöyle bir Olumlama söylemek istersiniz;

“Yaratan’ın Sevgi’sine duyduğum korkumu ve yine o Sevgi’ye duyduğum özlemi tamamen kabul ediyorum. Ben Yaratan’ın eksiksiz Sevgi’siyim ve bu benim gerçekliğimdir.”

Birçok insan, kendi karanlık yönleriyle yüzleştikçe – belki de birden fazla yüzleşme olabilir – yüksek titreşimleri, Işığı, özgürlüğü Ve Yaratan’ın Sevgi’sini, daha derin bir manada deneyimleyecek. Bu dönem, Sevgi Çağ’ını tam anlamıyla oluşturmanız ve yansıtmanız için, onu önce Varlığınızın içinde ortaya çıkarmanızı gerektiren bir süreçtir.

Bırakın tüm korkularınız aşağı dökülsün. Sizler, Yaratan’ın Sevgi “Otağında” dinlenin. Bu anlayışı benimseyin ve size derin bir huzur getirmesine izin verin.

Koşulsuz Sevgi ile…

Baş Melek Metatron


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile çalışmak istiyorsanız buraya tıklayınız.


Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

4 comments

  1. Merhaba benim de hep derin korkularım var gelecek korkusu ve yalnızlık korkusu.yazılarınızı hep takip etmeye çalışıyorum.benim hislerim çok kuvvetli ancak kendime uygulayamıyorum

    Windows Phone’umdan gönderildi ________________________________

    Beğen

    1. Sevgili Esin, bu konuda yapılacak pek çok egzersiz var. Öncelikle bu mesajdaki çalışmaları yapın ve her gün Michael ile bağ kesin. Korku en büyük yalancıdır, sizi bugünü yaşamaktan alıkoyar. Dün yazdığım arınma yazısındaki gibi bu duygulara teşekkür edin ve sizi artık istemiyorum deyin. Arşivde daha pek çok bilgi var, lütfen onlara da bakın. Sevgilerimle…

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.