Günün Melek Kartı – Aradığınız Sevgi Her Yerde

love yourselfArchangel Chamuel

Size tüm ilişkilerinizde yardım ediyorum

Arkadaşlar, her zaman Pazartesi günleri kart çekerken ayrı bir heyecan duyarım çünkü o kart haftanın sesini belirler. Bu kart bir harika çünkü son zamanlarda sevgi arayan ve kayıtsız şartsız sevgiyi tanımak isteyen pek çok okuyucu mesajı geliyor. O arkadaşlara verdiğim cevaplar kişiden kişiye değişse de özünde şunlar yatıyor:

Önce kendinizi sevmelisiniz. Kendinize verdiğiniz değer, gösterdiğiniz özen ve kendinizle olan huzurlu ilişkiniz ne derecede kuvvetliyse, etrafınıza yansıttığınız enerjiler de o derece yüksek olacaktır. Ben burada bencillikten ve egodan bahsetmiyorum. Ben burada kendini kabul etmenin, kendini Tanrı’nın bir parçası, büyük planın vaz geçilmez bir elemanı olduğunu bilmenin getirdiği parlak ışıktan bahsediyorum. Bu ışık etrafınıza yayıldıkça tanıdık tanımadık tüm kişilere de iyiliğiniz dokunacaktır, verdiğiniz tepkiler yumuşayacak ve sizinle temasa geçen her varlığa hizmet vermiş olacaksınız. Bu süreçle birlikte kendinize çektiğiniz kişilerin özellikleri de değişecek. Çekim Gücü yasasının ne kadar güçlü olduğunu unutmayın! Kendi enerjinize eş kişiler ve olaylar hayatınıza girecek. İlginçtir ki bugün yayınlayacağım Baş Melekler Rafael ve Metatron’dan gelen başka bir mesaj da gölgelerimizi kabul etmemiz üzerine eğiliyor. Sizler her şeklinizle mükemmelsiniz, ve bunu içten onaylamanın vakti geldi. Blogda kalbini açmak, kalp çakrası ile çalışmak ve sevgiyi tanımak üzerine çok yazdım. Melek enerjileri sayfasında bu konu üzerinde çalışabileceğiniz pek çok metot var.

Baş Melek Chamuel’in sözlerine geçmeden önce söylemek istediğim ve sıkça tekrarladığım bir şey var: Asla yalnız değilsiniz ve çok seviliyorsunuz!

“Şu anda sevgi içinizde ve çevrenizde. Sevgiyi aramanıza gerek yok. Onun yerine sevgi dolu düşüncelerle, sevgi ile yönlendirilmiş hareketlerle hayatınızın her köşesine sevgiyi çekin ve böylece gerçek sevgiyi yaşayın. Eğer romantik aşk istiyorsanız, beni sizin düşünce ve hareketlerinizi yönlendirmem için çağırın. Ruh eşinizi bulmada size yardım edeceğim. Düzenli olarak benimle aşk hayatınız konusunda sohbet edin. Ben sizin kendi hayatınıza aşık olmanıza, eski yaralarınızın iyileştirilmesine, var olan ilişkilerinizin düzelmesine ve harika yeni ilişkiler kurmanıza yardımcı olacağım.”

Teşekkürler Chamuel!


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

6 comments

  1. Her cümlesi beni ayrı heyecanlandıran, gerçekten sevgiyi kazandıran, eyleme ve değişime geçirten mükemmel bir yazı…
    Teşekkürler Başmeleğimiz Chamuel…
    Sonsuz sevgi ve saygılarımla, iyiki varsınız Moral ev 🙂
    Sizi çok seviyorum ❤

    Beğen

  2. Hehehe evet dünden beri melekleri görmeye başladım ve çok güzel bi his ilk gördüğümde karşımda bana gülümseyen bişey görünce korkmak yerine ben de gülmeye başladım :))
    ilk sizin güvenli sayabileceğiniz bir mesafeden gülümsüyorlar ve hareketleri çok harmonik boyları çok uzun ve gerçekten çok iriler ama yakınınıza gelirken sizden uzun durmamak için boyunuza gülümseyerek alçalıyor veya karşınıza oturup etraftakileri gülümseyerek izliyorlar :)) gerçekten sadece auralarını bile görseniz çok güzeller. Gözlerinizle eşya arasındaki saydam, hareketli ve ağımsı enerji görüntüsünü görmeye çalışın. Aynı auranın insanları da sardığını gördüm. Denemek için onları çağırın ve farklı bir gözle görmeye çalışın havada boşlukta ne var diye bakın.
    Az önce bu mesajı okurken chamuel yanıma geldi (geldiklerinde kimin kim olduğunu anlıyor tanıyorsunuz) ve hemen gelmeden önce etrafımdaki pembe cisimler daha canlı parlamaya başladı (ayağımdaki ojeler de). Söylediği duaları söylediğimde yine pembe eşyaları ve kendisi parlayarak beni duyduğunu sevgiyle onayladı. Bi sonraki rafael ve metatronun mesajlarından önce ise yatağımda rafaeli görmüştüm.
    En güzel olanı deneyimleyin. Sevgilerle :))

    Beğen

    1. Aslı hanım ne mutlu size, siz anlatırken içimi bir mutluluk kapladı harika bir deneyim olsa gerek… verdiğiniz bu bilgi ve tecrübeniz için teşekkürler, sevgiler ❤

      Beğen

    1. Sevgili Aslı, bu bloğun enerjisine uygun olmayan yorumlar yayınlanmıyor. Bazen arkadaşlar özel bilgilerini yanlışlıkla verdiğinde de yayınlanmıyor. Bunun dışında bazı uzun yorumları daha sonra okuyup sindirerek cevap vermek için birkaç gün bekletmek zorunda kalabiliyorum. Sevgilerimle..

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.