Cennetten Mektuplar #4954 – Bazen (şişkin EGO’lu) birilerini yumruklamak ve bulundukları yerden bir iki basamak aşağı indirmek isteyebilirsiniz

Jack Monroe by Dean ChalkleySevgili Dostlar, bu mektup gerçekten cennetten çıkma! Hepimize ilişkilerimiz hakkında harika öneriler veriyor. Bu mesaj Mor Alev Dostu tarafından çevrilmiştir, benim gözümden kaçan bu önemli mektubu yakaladığı ve çevirdiği için kendisine çok teşekkürler. Orijinal İngilizcesine bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Tanrı dedi ki;

Gördüğünüz gibi, ne kadar çok insan hayatınızı zorlaştırıyor. Açıkça söylemek gerekirse, başkalarının ne derece zor olup olmadıkları önemli değildir. Önemli olan, sizin içinizde aksayan bir şey vardır.  Elinizde ne kadar kanıt olursa olsun, yine de içinizde dikkatinizi vermeniz gereken bir şey vardır. Birileri, dışınızdaki bam teline bastığında, içinizdeki bam teli de, titrer.

Kendinizi “hata bulucu” olarak adlandırmaktan, pek hoşlanmıyorsunuz. Ancak, hayatınızda sizi memnun eden, kaç tane ‘hatasız’ kişi var? Ve siz, kaç ‘hataya’ takılıp düştünüz?

Siz hayatta ne kadar çabalıyorsanız, başkaları da çabalıyor. Bazen kendinizi, çıkmaz bir sokağa girmiş gibi hissediyorsunuz. Tüm duvarları yıkmak istiyorsunuz. O duvarlar sizin içinize, Sevgililer! Çoktan yıkılması gereken duvarlar, sizin içinizde.

Evet, o sevdiğiniz dostlarınızın da, düşmanlarınızın da, kendi içlerinde aksayan bir şeyler var. Aynı sizin gibi…  Şunu anlamalısınız. Biz burada hatanın kendisini tartışmıyoruz. Biz, sorumluluktan bahsediyoruz. Haydi, sorumluluk olgusuna yeni bir açıdan bakalım. Sadece şu soruya verilecek cevapta yatan sorumluluğu düşünmeye çalışın.

(Sizi üzen ya da zorlayan kişilere karşı) “Yapabileceğim bir şey var mı?” hatta daha da iyisi; “Ne yapabilirim?”

Ben size tüm samimiyetimle, yapabileceğiniz bir şey olduğunu söylüyorum. Ama size göre elbette ki diğerleri, yani şu ‘diğerleri’ dediğiniz diğerleri, davranışlarında ya da anlayışlarında bazı değişiklikler yapabilirler. Öyle değil mi? Kesinlikle yapabilirler ve Siz de yapabilirsiniz. Yapmalısınız! Şu an bizi ilgilendiren sizlersiniz, Sevgililer (diğerleri değil). Değişmek zorunda olan sizlersiniz. Siz, içinizde bir şeyleri değiştirdiğinizde, zorluk dediğiniz tüm yapılandırmalar da değişecektir. Evet, Sevgililer! Karşılaştığınız zorluk her ne olursa olsun, onu nasıl karşıladığınıza dair tavrınızı değiştirin.

Ben size, iddialı bir değişimden söz etmiyorum. Sadece (olaylara) farklı bakmanızdan bahsediyorum. Ben sizin kendinizi, “sadece sahnede yürüyen biri” gibi görmemeniz gerektiğinden bahsediyorum. (olaylarda herhangi bir etkimiz yokmuş gibi; biz hiçbir şey yapmamışız gibi; sadece karşı tarafın hatalı olduğunu düşünmemiz gibi…)  Öyle veya böyle, bu sahnede siz de bir etkendiniz. Dolayısıyla, şayet tahammül sınırlarınızın dışına çıkmışsanız, farklı bakmak zorunda olduğunuz bir şeyler var demektir.

Birisinde çok fazla EGO var ise, o zaman siz EGO’nuzdan bir miktar eksiltmelisiniz. Çünkü EGO’nun haricinde, neyle sinirleneceksiniz? EGO’yu bir kenara çektiğinizde, geriye ne kalıyor? Sadece kemikler. Sadece gerçek. EGO olmazsa, daha doğrusu EGO şişkinliği olmazsa, darılma duygusu da olmaz. Hiç kimse size kendinizi, önemsiz ya da değersiz hissettiremez. Bunu ancak kendi EGO’nuz yapar. EGO’nuz sizi, gücenmiş hissettirmekte, oldukça hızlıdır. Ancak Ruhunuz, kesinlikle gücenme duygunu hissetmez.

Önce kendinize itiraf etmeniz gereken bir şeyler var. Böylece olaylara daha farklı bakacak, daha iyi anlayacaksınız. Siz sakin olursanız, diğerleri de sakin olacaktır. Kime ve neye karşı mücadele ediyorsanız, kendinizle mücadele ediyorsunuz demektir.

Bazen (şişkin EGO’lu) birilerini yumruklamak ve bulundukları yerden bir iki basamak aşağı indirmek isteyebilirsiniz. Bu düşüncenizde haklı olabilirsiniz. Ancak haklı olsanız bile Sevgililer, o zaman sizin içinizde de bir iki basamak aşağı indirilmesi gereken bir şey var demektir. Önce kendi ocağınızın küllerini temizleyin.

Ben size bir aziz olun demiyorum. Ben sizin “silik” birisi olmanızı söylemiyorum. Ben sizin, kendinizi anlamanızı istiyorum. Kendinizi ne kadar fazla anlarsanız, başkalarının hataları da gözünüze o kadar az batacaktır.

Karşınızdakilere bir şans verirseniz, kendinize de bir şans vermiş olursunuz. İşte size bir şans! Tam da şimdi!  Kendinize şimdi bir şans verin. Unutmayın, hayat size ne kadar ihtiyacınız olursa, o kadar çok şans verir.

Başa çıkmakta zorlandığınız birisi, uzaklara gitmişse bile, yine de öfkeniz kursağınızda kalıyor. Belki de o kişi Dünya’yı terk etmiştir ama yine de öfkeniz kursağınızda kalmıştır. Mesele şu ki, bu kez sahneye bir başkası çıkacaktır ve giden kişinin yerini alacaktır.  Çünkü siz hala burada, olduğunuz yerdesiniz. Bu zorlukla henüz baş edemediyseniz, o zaman hala görmeniz ve salıvermeniz gereken çok şey var demektir.


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

4 comments

  1. Merhaba mor alev tamda yaziniza uygun durumdayim ve ne yapacagimi bilmiyorum egosu cok yuksek bir dostumun yaninda calisiyorum ve bazi hareketleri tolere edemedigim icin patladim oda 30 sey soyledi bir kelime soyledim sonuc cartik birliktecalisamayiz oldu oysa benim bu ise ihtiyacim var uzun yillardir enerji calismalari yapiyorum baskalarina faydam var ama kendimde tikandim veneyapacagimi bilmiyorum :(( sevgiler

    Beğen

    1. Sevgili Çiğdem, ilk olarak Michael’la bağları kesin ve Mor Alev le bu konuyu dönüştürün. O zaman bir rahatlama olacaktır. Yeshua’nın ilişkiler için önerdiği yöntemleri de deneyebilirsiniz. Hepsi melek enerjileri sayfasında var. Ama öncelikle hem kendinizi hem de karşınızdaki kişiyi affedin ve teslimiyete geçin. Belki de sizin için başka kapılar açılacak. Bunu henüz bilmiyoruz. Sevgilerimle…

      Beğen

  2. Üstat bir kara büyü mağduru olarak bu konudaki fikriniz nedir merak ediyorum… Yani kara büyünün insan üzerindeki, özellikle de bilinçaltı kodlamaları ve temizliği konusunda çalışma yaptınız mı? Onca bilinçaltı temizliği yapıyorum, sefalet ve iş-para konusundaki negatif durumlar hep aynı, sonuç sıfır… Kara büyü bilinçaltı temizliğimi mi engelliyor? Bu beladan kurtulamadan ölüp gideceğim bu gidişle…

    Beğen

    1. Sevgili Yılmaz, hepimiz kendi gerçekliğimizi yaratıyoruz. yani, eğer bir şeye inanıyorsanız ona güç verirsiniz ve hayatınızda da o şeye yer açmış olursunuz. Örneğin, benim hayatımda kara büyü diye bir şey yok, çünkü inanmıyorum. Oysa siz inanıyorsunuz. benim size tavsiyem o inançtan kurtulmanız. Biraz direnç yaşayabilirsiniz, belli ki içinize işlemiş. Ama melek enerjileri sayfasındaki Michael’la bağ kesimi, Mor Alevle dönüştürmek metotlarını uygulayın. Bu inanç eminim bir şekilde gelişiminize hizmet etmiştir. Ona teşekkür edin ve bu yanlış inancı salıveriyorum deyin. Bu çalışmayı bence birkaç hafta tekrarlayın. Enerjiniz temizlensin. Zıtlıklar dünyasında yaşadığımız için bir tarafta karanlık varsa mutlaka diğer tarafta göz kamaştırıcı bir aydınlık vardır. O aydınlığı kabul edin ve teslim olun.Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sevgiler

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.