Kalbiniz Çok Bilge: Kalp Meditasyonu (2) – Mor Alev Seans Notları

 Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanununa uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi hareketlerde kanuni işlem yapılır.
https://moralev.com/

b953e4f4ce69ca21407a5b221a9f7f46Bu makaleden önce eğer okumadıysanız lütfen birinci bölümü okuyun:Kalbiniz Çok Bilge: Kalp Meditasyonuna Giriş (1)

Sevgili Okuyucularım, söz verdiğim gibi kalbini dinleme meditasyonu ile ilgili bilgileri vermeye devam ediyorum. Meditasyonu vermeden önce sizinle son bir nokta paylaşmak istiyorum: Bu konu ben meditasyonu aklınızda kolayca canlandırabilmeniz için resim seçerken karşıma çıktı. Elbette, benim bakış açım çok uzun süre önce değiştiği için unutmuşum. Genel algı eğer kalbinizi dinlerseniz geri dönüşü çok zor hatalar yapacağınızı öneriyor. Bunu tamamen unutun. Kalbiniz kesinlikle size saçmalamanızı önermez. Bir karikatür gördüm, rejim yapan tombul bir adam kalbini dinleyerek kocaman bir pizzaya saldırıyordu. Bu örneği aşk, meslek seçimi, vs. ile de genişletebiliriz. “Çok kalbim kırıldı, bir daha kalbimi dinlemeyeceğim!” gibi oksimoron bir açıklama bu platformun bütün inanışlarının aksidir. Çünkü kalbin sesi kocaman pizzayı yutturacak kadar yüksek ve “olmazsa olmaz” tonunda değildir. O hata olarak gördüğümüz davranışları bize yaptıran yine egodur.

  1. Kalbimiz sevgi doludur
  2. Bize olasılıkları gösterir
  3. Onun sayesinde aydınlanmalar yaşarız, “ben bunu biliyordum ama nedense hiç önem vermemiştim” deriz, ya da benzeri şeyler düşünürüz.
  4. Kalbimizle olan iletişim bizi rahatlatır, bize gideceğimiz yön hakkında güvence verir.

Kalp Meditasyonu:

Aşağıdaki meditasyon tarifi kişiye göre değişebilir. Başlangıç adımları herkes için aynı ama bu meditasyonu çalıştığım arkadaşların her biri kendine özel deneyimler yaşadılar. O yüzden önce bu yazıyı okuyun, sonra ilk adımları uygulayın ve sonrasında kendinizi bırakın, bakın kalbiniz size neler gösterecek!

  1. Öncelikle 15-20 dakika yalnız kalabileceğiniz bir ortam seçin.
  2. Her zamanki gibi nefesinize odaklanın. Dörde kadar sayıp burnunuzdan nefes alın ve yavaş yavaş dörde kadar sayarak yine burnunuzdan nefesinizi verin. Aklınızdan geçen düşünceleri bırakın geçsinler. Onlara önem vermeyin.
  3. Belli bir rahatlığa ulaştığınızda önce Michael (Mikail)’i çağırın. Şunu ya da ona yakın bir ricada bulunun: “Sevgili Michael (Mikail), lütfen beni bütün düşük enerjilere karşı koru, bu yolculuk sırasında sadece en yüksek ışık varlıklarıyla ve kendi kalbimle iletişime girmemi sağla. Şu anda enerji alanımda bulunması mümkün olan bütün düşük enerjileri temizle, bulunduğum ortamı, benliğimi ve bütün sevdiklerimi koru. Meditasyonum sırasında yanımda ol ve beni güvende hissettir”
  4. Bütün vücudunuzu rahatlatın, oturduğunuz koltuğa, yattığınız yatağa ya da mindere iyice gömülüp rahatlayın. Öncelikle kendinize bu zamanı ayırdığınız için teşekkür edin.
  5. Kutsal Anne’yi çağırın. Yine şu yazdıklarıma benzer bir şeyi kalbinizden geçtiği gibi söyleyebilirsiniz: “Kutsal Anne, lütfen şeffaf mavi ışığın ve sevginle bütün fiziksel vücudumu, hücrelerimi ve atomlarımı, ruhumu, zihnimi ve ışık vücudumu tüm boyutlarda ve zaman dilimlerinde yıka, anlayışımı artır, beni arındır ve yükselt.”4e15def42fb8dbd220fdb2171536c3a0
  6. Kutsal Anne’nin ışığının tepe çakranızdan girip bütün vücudunuzu yıkadığında büyük bir rahatlama hissedeceksiniz. Sonra yavaş yavaş zihninizden aşağıya inin ve kalbinize doğru gömülün.
  7. Kalbinizin kapısı pek çok kişi gibi hafif kapalı olabilir. O kapıyı tamamen açın. Eğer pencereleri de varsa, onları da açın, içeriyi havalandırın. Tam kapının eşiğinde oturup ayaklarınızı aşağıya bile sallandırabilirsiniz.
  8. İçeriye girin ve kalbinizin odalarında gezinmeye başlayın. Bu noktadan itibaren deneyimler çeşitleniyor:
    1. Kalbiniz bir eve benzeyebilir. İçi rahat koltuklar, bir şömine, kitaplık, vs. gibi son derece tanıdık nesnelerle döşenmiş olabilir. Bütün hepsine dikkat edin. Ama aslında dikkatiniz bir şeylere çekilecektir. Örneğin, kitaplıktan bir kitap seçip okuyabilir ve sorularınızın cevabını orada bulabilirsiniz. Belki de bir sehpanın üzerinde bırakılmış bir dergi dikkatinizi çekecek ve siz yine oradan bir takım bilgiler alacaksınız.
    2. Kalbiniz yumuşak bir ışıkla aydınlatılmış bir galeri gibi olabilir. Duvarlarda geçmiş deneyimlerinizi temsil eden resimler görebilirsiniz. Bazı çerçeveler ise boş olabilir. Bunlara yaşamak istediğiniz deneyimlerin temsili resimlerini yerleştirebilirsiniz. Yine bazı resimler sorularınızın cevaplarını verecektir.
    3. Kalbinizin içinde sevdiklerinizi görebilirsiniz. Bu kişiler şu anda yaşıyor, ya da diğer tarafa geçmiş olabilir. Onlarla konuşun. İlk seferde konuşmak mümkün değilse onlara sarılın ve enerji değişiminde bulunun, sonradan benliğinizin derinlerinden gelen bilgilerle karşılaşacaksınız.
    4. Kalbinizde çeşitli duvar yazıları görebilirsiniz ki benim ilk deneyimim buydu. Hiçbir ekstra bilgi alamamıştım ama duvarda kocaman “SEVGİ” yazıyordu. Sonraki denemelerimde duvar yazıları çoğalmıştı ve hayat amacım da dâhil olmak üzere her defasında birbirinden değerli bilgiler aldım. Yani, benim kalbim grafitti seviyor, belki sizin ki de öyledir!
    5. Kalbinizde Yüksek Benliğiniz de olmak üzere çeşitli ışık varlıklarıyla karşılaşabilirsiniz. Belki St. Germaine, Quan Yin, ya da Yeshua gibi yükselmiş ustalar, Michael, Rafael (İsrafil), Zadkiel, Gaia gibi Baş Melekler ya da Arkturuslular gibi galaktiklerle. Onlarla oturup sohbet edin.3f9f0b07904a2cc703504a09a4db3910
  9. Her halükarda anlayamadığınız sembol ya da kelimeler görürseniz, ilave bilgi isteyin. O bilgi derhal gelecektir.
  10. Yeterince vakit geçirdiğinizi, olabilecek bütün bilgileri aldığınızı hissettiğinizde önce kalbinize, sonra Kutsal Anne Ve Michael’a ve kalbinizde eğer karşılaştıysanız sevdiklerinize ve bütün ışık varlıklarına teşekkür edin. Kalbinizin kapısını açık bırakmayı unutmayın. Yavaş yavaş meditasyondan çıkın.

Bu meditasyon ilk denediğinizde hemen sonuç vermeyebilir, çünkü kalbiniz dinlenmeye ve değer verilmeye çok alışık değil. Siz de kalbinizi dinlemeye alışık değilsiniz. Ancak sizi temin ederim bir-iki denemeden sonra muhteşem deneyimler yaşamaya başlayacaksınız.

Mor Alev


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile çalışmak istiyorsanız buraya tıklayınız.


 Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanununa uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi hareketlerde kanuni işlem yapılır.
https://moralev.com/

7 comments

  1. hep kalbinizle bağlantıda olun derlerdi de nasıl emin olabilirim diye düşünmüşümdür. çok teşekkür ederim 🙂

    Beğen

    1. Ben teşekkür ederim. Lütfen deneyimlerinizi eğer çok özel değilse bizimle paylaşın. Sevgilerimle

      Beğen

  2. Merhaba bir kaç gün önce bu yazınızı okudum ve denemek istedim. Önce biraz zorlandım fakat bir kaç dakika sonra bir kapı belirdi ve beyaz bir odaya girdim odada hiçbir şey yoktu fakat bir anda sol tarafimda krem renkli bir çerçeve belirdi içinde kalp resmi vardı sonra biraz yürüdüm ve 2 kişilik siyah deri bir koltuk ve televizyon gördüm kendi kendime kalbimde televizyonda varmış diye dalga geçerken ağlama sesi duydum ve kapşonlu bir kızı ağlarken gördüm kayboldu üstünde fazla durmadım ve odayı gezmeye başladım kırmızı güller ve mor çiçekler gördüm yanında. siyah bir piyano bile vardı sonra yüzünü görmediğim bir erkek tarafından kalbimin üstünden silahla vuruldum ve oda kayboldu. Size yazmak istedim ama şuanda yaza biliyorum . meditasyonu bir daha denediğimde başaramadım yorumunuzu bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

    Beğen

    1. Sevgili Melisa, bundan sonraki meditasyonunuzda Kutsal Anne’nin açıklık, netlik getiren şeffaf mavi enerjisini kullanın ve bu gördükleriniz hakkında bir açıklama isteyin. Bu arada yine Kutsal Anne’nin beyaz saflık enerjisi ile kalbinizi şifalandırın. Bakalım, ne açıklama gelecek. Sevgilerimle…

      Liked by 1 kişi

  3. Merhaba. Ben bi kaç defa meditasyon yaptım ama kalp meditasyonunu ilk defa bugün yaptım. İçeriye girdiğimde simsiyah bi oda vardı. Ben ellerimle kapıyı ittiğimi hissettim. Sanırım bunu içerinin ışıklanması için yaptım. Daha sonra konsantrasyonum bozuldu ve devam edemedim. Sizce sebep nedir?

    Beğen

    1. Sevgili Seriyye, Bu meditasyonun en son paragrafına aynen şunu yazmışım: “Bu meditasyon ilk denediğinizde hemen sonuç vermeyebilir, çünkü kalbiniz dinlenmeye ve değer verilmeye çok alışık değil. Siz de kalbinizi dinlemeye alışık değilsiniz. Ancak sizi temin ederim bir-iki denemeden sonra muhteşem deneyimler yaşamaya başlayacaksınız.”
      Bence olan şey budur. Bir defada vaz geçmeyin. Devam edin. Sevgiler

      Beğen

      1. Tamam. Cevabınız için teşekkür ederim. Kesinlikle yeniden deneyeceğim. Sevgi ve ışıkla kalın.

        Beğen

Yorumlar kapatıldı.