Günün Melek Kartı – Kesin Karar ve Sorumluluğu Üstlenmek

where to goİstediğiniz sonuç için kesin bir karar verin ve ondan vazgeçmeyin

Bugün bu kart bize geldi çünkü bir durumu nasıl düzelteceğimiz konusunda sorular soruyoruz. Baş Melek Michael (Mikail) diyor ki, “istediğiniz sonuca tam bağlılık göstermelisiniz”. Eğer bu sonuca layık olup olmadığınız konusunda kendinizden emin değilseniz, kararsız ya da değişebilir bir tavrınız varsa, sonuç sizi tatmin etmeyecektir. Buna karşın, sadece kesin kararlılık ve bağlılık hayatınızda bir hareketlenmeyi tetikleyecektir. Bu kartın günlük hayatımızda uygulanabileceği durumlar şunlar olabilir:

  • Şu anki ilişkinizde daha tatminkar sonuçlar ve yakınlık için onun hakkında kesin karar verin ve kararınıza bağlanın.
  • Yaşadığınız anın keyfini çıkarmak için kendinize  izin verin. Kendinizi şu ana adayın.
  • Eğer bir proje üzerinde çalışıyorsanız kendinizi tamamen ona verin.
  • Hayatınızda attığınız her adıma tam bağlılık gösterin. Zaman kararsızlık zamanı değil.

Michael bugün bize kısa bir dua veriyor:

“Baş Melek Michael, cesaret ve kendine güven meleği olarak bana gücünü vermen için seni çağırıyorum.  Kendimi kendi hayatıma, kendi varlığıma ve ilahi amacıma adamam için bana yardım et. Lütfen her deneyime kalbimi tam olarak açabilmem için bana yol göster. Teşekkürler Michael. Teşekkürler Tanrım.”

Arkadaşlar, bu kart ilk bakışta ortada ve garip bir kart gibi geliyor ama öyle değil. Çok önemli bir şeye parmak basıyor: Kendimizi istediğimiz şeylere, yaşam tarzına ya da bir ilişkiye adamak.

Bir düşünün, en son ne zaman tam karar veremediniz, bir şeyi istediniz ama onu gerçekleştirmek için gerekli adımları atmadınız, bir şey istediniz ama o güzel şeyin asla sizin başınıza gelemeyeceğini ya da asla o kadar başarılı olamayacağınızı düşündünüz veya en basitinden çekingen davrandınız? Ve sonra sonuç ne oldu? Pek bir şey olmamıştır eminim. Yarım yamalak istenilen ya da istenilen ama yarım yamalak sorumluluğunu aldığımız şeylerin sönüp boşlukta kaybolma gibi bir huyu vardır. Arkalarından bakakalırız. Arzular ve dilekler de başka bahara kalır, bazen de ömür boyu gelmeyecek bir fırsatı kaçırmış oluruz. Uzun lafın kısası Michael şunu söylemek istiyor:

Kesin karar verin ve gereği neyse onu yapın! 

Harekete geçin! Kendinize inanın ve güvenin! Bu arada bu seçtiğiniz yolun her anının keyfini çıkarın. Sonuç kadar süreç de önemlidir ve coşkuyla yaşanırsa elde edeceğiniz kazanımlar da o kadar muhteşem olur!

Evet, kısa aradan geri döndüğümü görüyorsunuz. Sadece dinlendim ve beynimin yeniden çalışmasını bekledim. Buna “dinlenmeye kesin karar vermek zorundaydım” da denebilir. Sizleri özlemişim. Mutlu bir Cuma günü dilerim.

Teşekkürler Michael!

Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

14 comments

  1. Gunaydin, Hosgeldin , bugun maili gorunce cok sevindim. İyi ki cabuk dondun.Sevgi selam

    Beğen

  2. hoşgeldiniz Mor Alev, mailimi açarken sizden bir haber alacağımı hissetmiştim 🙂
    yine harika bir konuya dikkatimi yönelttiniz, teşekkür ederim, sevgiler .

    Beğen

  3. Hoşgeldiniz. Güne sizinle başlamayı özlemişim. Kartların zamanlaması muhteşem ,tam da kararsızlık içinde kıvranırken …

    Beğen

  4. Hoşgeldiniz,birsüre dinleneceğinizi bildiğim halde belki dönmüştür ümidiyle baktım ve günün melek kartını görünce sevindim:)

    Beğen

  5. Sevgili Mor alev hosgeldiniz size oyle alismisizki yoklugunuzda boslukta gibiydim Hep boyle bizimle olun cok tesekkurler bize yol gosterfiginiz icin sevgilerimle

    Beğen

  6. Sevincle doldum.Bir bakayim dedim ve iste yine buradasiniz.Hosgeldiniz.Sevgiler…

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.