Günün Melek Kartı – Kişisel Güç, Sorumluluk ve Harekete Geçmek

Sorun sorun değil; sorun senin sorunla ilgili tavrın.
Sorun sorun değil; sorun senin sorunla ilgili tavrın.

Bu durumu siz yarattınız ve değiştirecek güce de siz sahipsiniz.

Arkadaşlar, bir hafta aradan sonra ilk kartımız bir uyandırma zili gibi geliyor ve dün yayınladığım Michael mesajı ile de çok uyumlu. Bizi harekete çağıran bu kart aslında dün gece giriş yaptığımız astrolojik yılın ilk burcu olan Koç burcu ile de bağdaşıyor. Kova ve Balık burçları süresince düşündük, ölçtük, tarttık. Kova burcunda olasılıklar, çözümler ve büyük resme bakarken, özellikle Balık’ta derinlere daldık, ruhumuzun pek de iyi tanımadığımız köşelerinde yeni şeyler öğrendik; Salıverilmesi gerekenler, arkada kalması istenenler ve gelecek planları… Şimdi bütün o düşüncelerin, bilgilerin bilinçaltından yukarıya çıkarak kendilerini gösterme vakti geldi. Koç cesaret, hareket, çözüm ve en sonunda arzularını gerçekleştirme zamanı. Uyarayım, zaman zaman harekete geçtiğinizi bile anlamayabilirsiniz ve düşünme safhasını atlayabilir, tamamen dürtüsel davranabilirsiniz. 30 Mart’taki Koç Burcundaki yeni aya kadar mutlaka bir hareket planınız olsun ve yeni başlangıçlar peşindeyseniz bebek adımlarıyla da olsa ilerlemeye başlayın çünkü 30 Mart’tan sonra kimse sizi tutamayacak. Bu yeni astrolojik yılın enerjilerini doğru şekilde kullanmanız için harika bir fırsat.

Bugün daha önce de paylaşmış olduğum bir Captain Jack Sparrow  alıntısını günün resmi olarak seçtim, çünkü aslında çoğumuzun yaşadıkları tamamen bundan ibaret! Bugünkü kart bize tavır ve inanç değişimi önerirken kendi gücümüzü elimize almamızı söylüyor.

İçinde bulunduğunuz ve hoşunuza gitmeyen durum ne ise onu düşünün. Bu kart sizin güçlü bir yaratıcı olduğunuzu hatırlatmak için geldi. Siz İlahi Yaratan’ın resminde yaratıldınız. Siz pasif bir kurban değilsiniz! Bu durum ve bu ilişkideki her şeyin üstesinden gelecek ve her şeyi değiştirecek beceriye ve hakka sahipsiniz! Bununla birlikte diğerlerini suçlamaya ya da kontrolünüzün onların elinde olduğuna inanmaya devam ederseniz olduğunuz yerde saplanmış kalırsınız. Tanrıyı ve Michael’ı yardıma çağırırsanız ve size verilen işaretleri, gösterilen yolu takip ederek  olayları elinize alırsanız, her şeyi mucizevi bir şekilde değiştirebilirsiniz.

Günlük hayatımızda bu kart şu kısa mesajları veriyor:

  • Kendinizi ve/veya başkalarını suçlamaya bir son verin
  • Canınızı sıkan durumla ilgili kişi ile açık ve dürüst bir konuşma yapın
  • Adım adım bir yapılacaklar listesi yapın ve bunu günde bir ya da iki adımı hayata geçirerek takip edin
  • Bugün hayallerinizi gerçekleştirmek için bir ya da daha fazla adım atın

Bugün Michael bize bir dua veriyor:

“Senin gücüne güvenmeme izin verdiğin için ve bana benim kişisel gücümü hatırlattığın için teşekkür ederim. Lütfen yaratmak ve şifa vermek istediğim şeyleri bu konuyla ilgili herkese huzur ve iyilikler getirecek şekilde gerçekleştirmem için bana yol göster. Teşekkürler Tanrım”

Teşekkürler Michael!

Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/
 

2 comments

  1. Oncelikle Merhaba,
    Cok gecmis olsun.Herseyin arzu ettiginiz sekilde ve zamanda olmasini diliyorum.Paylastiklariniza sonsuz tesekkurler.
    Sevgiler

    Beğen

  2. sukurler olsun ısteyıpde yasayamadıklarım ıcın ve sukurler olsun ıstemeyıpde yasadıklarım ıcın. her ıkı durumdada sonuna kadar elımden gelenın en ıyısını yapabılme ongorusunu bana bahsettıgın ıcın sukurler olsun. bu gun sahıp olduklarım ve olmadıklarım ıcın hayrıma oldugu ıcın sukurler olsun. benı benden ıyı bılıp hayrı anlamamı sagladıgın ıcın sukurler olsun.

    ve

    “Senin gücüne güvenmeme izin verdiğin için ve bana benim kişisel gücümü hatırlattığın için teşekkür ederim. Lütfen yaratmak ve şifa vermek istediğim şeyleri bu konuyla ilgili herkese huzur ve iyilikler getirecek şekilde gerçekleştirmem için bana yol göster. Teşekkürler Tanrım”

    EFLATUN

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.