Günün Melek Kartı – Kendinize Karşı Dürüst Olun

TAKING OFF THE MASKS

Kalbinize bakın ve şu anda aklınızı meşgul eden durumla ilgili gerçeği göreceksiniz. Gerçekleri kendinize itiraf etmekte korkulacak hiçbir şey yok, yapmanız gereken değişikliklerde biz yardımcı olacağız.

Bu kart sizin gerçek duygularınızdan saklandığınızı bilen melekler tarafından sevecen bir uyarı olarak geliyor. Büyük ihtimalle dürüstçe nasıl hissettiğinizi kendinize itiraf ettiğinizde bir duygu selinde boğulacağınızdan ve şu anda yapmaya hazır olmadığınız değişikliklere zorlanacağınızdan korkuyorsunuz. Ancak, melekler sadece durumun gözlerinin içine doğrudan bakarak sağlıklı bir çözüme ulaşabileceğinizi söylüyor. Melekler gereken olumlu değişiklikleri yapmanız ve bu sırada sağlığınız, duygularınız, ilişkileriniz ve tüm diğer ihtiyaçlarınıza destek olmak için yanınızdalar.

Sadece “gerçek” arzularınıza ve isteklerinize odaklanın, onlar da size meleklerin kanatlarında gelecekler. Korkularınızı arkada bırakın.

  • Siz daha iyisine layıksınız
  • Başkaları sizinle hemfikir olmasa bile kendi hislerinize güvenin
  • Gücünüzü başkalarına vermeyin
  • “Bu hayat hep böyle”, “Bu işler hiçbir zaman değişmez”, “Böyle gelmiş böyle gider” gibi klişelere değer vermeyin, bunların hepsi birer illüzyondur.
  • Değişiklik yapmaktan korkmayın

Arkadaşlar, bu kart dün yayınladığım Michael mesajı ile birlikte göz önüne alınırsa son derece faydalı olacaktır. O mesajdaki kendini affetme egzersizini mutlaka yapın. Melek enerjisi olarak da bugün size Uriel’in Gümüş Alevini öneriyorum.

Teşekkürler Michael ve Gabriel!

Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.wordpress.com/
 

4 comments

  1. Benim açımdan çok anlamlı bir kart çıktı. Kafamdaki düşünceden eminim ama bazı mesajlar kafamı karıştırıyor. Ben yapmak istediğimden eminim. Sadece meleklerin yardımına ihtiyacım var. O yardımın olumlu olacağına yürekten inanıyorum. Sevgiler sizlere…

    Beğen

  2. Sizi takip etmekten çok memnunum.bizlere çok faydalı olan degerli bilgilerinize çok teşekkürler eder sevgiler sunarım.özkan koç

    Beğen

  3. cok guzel. durumuma bu kadar uyan baska bır kart olamazdı. nasıl oluyor bu. hergun her kart bu kadarmıbenlıge hıtab eder ve benımı destekler. bır oldugumu yanlız olmadıgımı bukadar acık gormek mutluluk verıcı.

    tesekkur ederım.

    benım, benı yuzeysel gerceklıkten hakıkı gercege cekmeyı gorev edınmıs durumda. sankı bedenım ve benlıgım,ben ve benım ve o kodlanmısız muhurlenmısız bırbırımıze. artık ıstesekde ayrılamayacak bır noktaya gelmısız bır olma yolunda. ve daha ogrenecek pek cok sey var. en onemlısıde onun gozlerıyle kendımı goebılmek benı ve bulundugum yerı once bır hıstı. sımdı yuzeysel bıldıklıge ardındanda yuzeysellıgın altını gorebılmeye bır yolculuk arıfesı ufukta.

    sevgıyle kalın
    EFLATUN

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.