Sevgi Seli Meditasyon ve Dua Çağrısı – Türkiye, Ukrayna, Tayland, Suriye, Fukushima, Orta Afrika Cumhuriyeti, Sudan, Nijerya, Venezuela ve şu anda ihtiyacı olan tüm bölgeler için…

Agua Azul - Palenque, MexicoArkadaşlar, gazeteler dehşet haberleri ile dolup taşıyor. Yukarıda saydığım yerlerden sadece birinde insan yapımı şiddet yok, o da Fukushima reaktöründen yeniden radyoaktivite sızmaya başlaması. Bizler bu şiddetin, haksızlıkların ve sevgiden uzak gelişmelerin sebebini biliyoruz: Devasa bir karma temizliği! Ancak bunu bilmek yetmiyor, sizleri yardıma davet ediyorum. Gaia’nın ve insanlığın her birimize ihtiyacı var.

Bu geceden itibaren bir hafta boyunca her akşam saat 10.00 da hepinizi toplu meditasyona davet ediyorum. Bu saat sizin için uygun değilse lütfen toplu meditasyona katılmayı niyet ederek sizin için uygun olan saatte katılın. Önemli olan katılımınız.

Şu anda yapılabilecek en iyi şey Kutsal Anne’nin Sevgi Selini sorunlu bölgelere yönlendirmek. Niyetiniz sevgi selini deneyimlemek ve sevgiyi öncelikle başlıkta saydığım bölgelerle ve bütün dünya ile paylaşmak olsun. Bunun dışında aklınıza gelen diğer şeyleri de niyetinize ekleyebilirsiniz, örneğin ülkemizdeki kuraklık sorunu, seçimlerin adil bir şekilde yapılması gibi. Aşağıda bir-iki eklemeyle meditasyonu yeniden veriyorum:

Sevgi Seli Meditasyonu:

Bacaklarınız hafif aralık sağlamca yere basmış şekilde ayakta durun. Mümkünse baş dönmesine karşı yanınızda tutunacak masa ya da sandalye gibi bir yer olsun. Bu meditasyonun başlangıcı da biraz değişik. Ellerinizi bir araya getirin ve parmak uçlarınız birbirine değsin, avuçlarınız değil. Bunun şeklini videoda görebilirsiniz. Derin ve yavaş nefeslerle kendinizi sakinleştirin ve aklınıza gelen düşüncelerin akmasına izin verin. Kendinizi hazır hissettiğinizde aşağıdaki çalışmaya başlayın.

  1. Dilinizi damağınıza vurarak bir klik sesi çıkarın. Bu ilk sesle kutsal kalbinize gidiyorsunuz. Kalbinizin içine yerleşin ve güzelliğini görün.
  2. Hazır hissettiğinizde ikinci bir klik sesi çıkarın. Baş melek Gabriel (Cebrail) gelecek ve onunla birlikte kalbinizin içindeki altın spiral merdivenden yukarı uçmaya başlayın. Gabriel sizi sarmalayacak ve kendinizi bir sevgi kapsülündeymiş gibi hissedeceksiniz.
  3. Üçüncü ve son defa klik sesi çıkardığınızda 13. Oktava, Yaratan’ın hem dişi hem detriflame zoom erkek yönlerinin bir arada olduğu kata varmış olacaksınız. Kendinizi Kutsal Anne’nin, Kutsal Baba’nın ya da her ikisinin birden kucağına ulaşmış hissedeceksiniz. Burası Tanrı’nın kalbi. Şimdiye kadar hiç hissetmediğiniz bir sevgi, rahatlama ve derin bir mutluluk hissedeceksiniz.
  4. Kalbinizdeki üçlü alevin parlak ve canlı bir şekilde yandığını görün. Bu üçlü alev (resmini yanda veriyorum) pembe, mavi ve altın rengidir.
  5. Şimdi kendinizi bir kumsalda düşünün. Denize karşı duruyorsunuz ve denizin muhteşem mavisini ve hafif dalgalarını görün. O güzel güneşli kumsalda denize doğru ilerleyin. Parmaklarınızın arasında kumu hissedin. Yüzünüzde ılık güneşi hissedin. Parmak uçlarınız suya değdiğinde ılık-serin denizi hissedin. Biraz daha ilerleyin.
  6. Nerede durmak istiyorsanız orada durun. Belki tamamen denize girersiniz, belki de su dizlerinize geldiğinde durmak istersiniz. Belki de okyanusun en derinlerine girmek istersiniz. Suyun içinde durduğunuz yer bu meditasyonu her yaptığınızda farklı olabilir. Ne kadar derine gittiğinizin de bir önemi yok. Sadece size o anda doğru gelen yerde durun yeter.
  7. Etrafınızda yosunlar, yunuslar ya da rengarenk balıklar, mercanlar görebilirsiniz. Kendinize burada olduğunuz ve bu vakti ayırdığınız için teşekkür edin. Yanınızda Michael olabilir, ya da diğer baş melekler. Etrafınıza bakın, belki bu sevgi selini özümsemeye gelen diğer insanları da görebilirsiniz. Onlarla ya da meleklerle el tutuşabilirsiniz.
  8. Vücudunuzu ışık vücut ya da büyük bir enerji balonu olarak düşünün. Bu enerji alanı son derece geniş, yarı şeffaf ve geçirgen.
  9. Şimdi denizin içinde dalgaların size doğru geldiğini ve sizi yıkadığını      hissedin.the dead sea, Israel İçinizdeki bütün tortuları, kumları, olumsuzlukları, hastalıkları, kötü alışkanlıkları, sevgiye dair olmayan her şeyi yıkıyor. Akıntının gel-gitini hissedin. Sevgi seli yumuşak dalgalar halinde önden girip arkadan çıkıyor. Ve her geldiğinde şifa veriyor, olumsuzu süpürüp gidiyor. Bütün hücrelerinizi temizliyor. Bütün varlığınızı saflaştırıyor.
  10. Siz bu enerjiyi kabul ettikçe onu dünyaya da demirliyorsunuz. Huzur ve barış geliyor. Bu pozisyonda istediğiniz kadar durabilirsiniz. Hazır hissettiğinizde emdiğiniz bütün sevgiyi kalbinizden doğru bir sel gibi Türkiye’den başlayarak bütün sorunlu bölgelere gönderin. Bunu yaparken Kutsal Anne’nin ve meleklerin yardımını isteyin. Bu bölgelerdeki yangının sevgi selinin etkisiyle yatıştığını, insanların kalplerindeki ve fiziksel vücutlarındaki yaraların şifa bulduğunu görün, toprağın bereketlendiğini, deniz ve akarsuların temizlendiğini ve inatla tutunulan şiddet, kin, intikam gibi yanlış inanışların zayıfladığını ve dağıldığını görün.
  11. Bu günlük yeterince enerji aldığınızı ve verdiğinizi hissettiğinizde yavaş yavaş meditasyondan çıkın. Kendinize, meleklere, Kutsal Anne’ye, Gaia’ya ve sizinle beraber bu meditasyonu yapan kişilere teşekkür edin.

Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum!

Mor Alev

Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.wordpress.com/

10 comments

  1. Sevgili Mor Alev, daha önce yaptığınız gibi sizin sesinizden bu meditasyonu dinleyerek yapabilmeyi çok isterim. Sizin için de uygun ise tabii ki. Sevgiler…

    Beğen

    1. Sevgili Esma, zamanım olursa bunun üzerinde çalışırım. Ancak son derece yoğun günlerden geçiyorum. Sevgilerimle..

      Beğen

  2. Bende buradaydım.:)Bütün dünyaya sevgi ,mutluluk ,bolluk ,bereket ,sevgi ve şifa gönderdim.

    Beğen

  3. Rica Ederim Mor Alev 🙂 İlk gün çok fazla öksrdüm ,apşurdum, esnedim. Bugün sadece esnedim olumlu işaretmidir bunlar. Kucak dolusu sevgiler Ankara ‘dan tüm dünyaya iyi akşamlar.:)

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.