Kutsal Anne: Benim Sevgi Sel’im sizi tamamen ve kalıcı olarak değiştirecektir.

Mor Alev Dostuna iyi niyeti, bizim için harcadığı zamanı ve emekleri için sonsuz teşekkürler!

cbb56baef31c0a28c9c54421af21350dBu çeviri, 30 Ocak 2014 tarihli radyo yayınında Kutsal Anne’nın “Sevgi Seli” ile ilgili verdiği mesajın bir bölümdür. Bu program, genelde soru cevap şeklinde gerçekleşiyor. Buradaki sorular, bizlerin şu anda aklından geçen sorulara benzediği için, Kutsal Anne’nın verdiği cevaplardan epey yararlanabileceğimizi düşündüm. Böylece, her ne kadar sevgili Mor Alev’in yayınladığı stilde bir yazı olmasa da, onun izniyle bu yazıyı sizlerle paylaşmak istedim. – Mor Alev Dostu

Mesajı ileten kanal: Linda Dillon

Soruları soran: Steve Beckow

Sizler de hoş geldiniz. Evet, ben Kutsal Anne’yım. Ben değişimin kendisiyim. Ben ezeliyim. Ben ebediyim. Ben sevgiyim. Benim tatlı çocuklarım, tatlı meleklerim ve kalbimin tatlı insan varlıkları. Sizleri çağırdım ve en önemlisi de, sizler beni çağırdınız.

“Yükseliş sürecine” ithafta bulunarak isimlendirdiğiniz,  değişim zamanı veya geçiş dönemi, gerçekte ne anlama geliyor?

Bu sadece boyutlar arası bir geçiş değildir. Bu sizin Sevgiyi fark etme, kabul etme, deneyimleme ve sahip çıkma olayınızdır. Bu sizin teslimiyetinizdir ve bu teslimiyet içerisindeki eylemleriniz ve oluşturduklarınız sadece Sevgi’dir.

Hepiniz biliyorsunuz ki, benim tatlı meleklerim, doğrudan kendim veya Baş melekler, Yükselmiş Üstatlar ve birçok başka varlılar aracılığı ile sizlere netlik, saflık ve şifa enerjilerimi gönderdim. Ve hepinizin benliğini, özünüzdeki “pembe elması” uyandırdım.

Ancak bu uyanış orada başlayıp bitmedi. Daha öncede söylediğim gibi bu bir hazırlık dönemidir. Peki, bu yükselişe hazırlık dönemi muhteşem bir şey değil mi? Tabii ki öyle, zira gerçek yaratılışın doğası budur. Ve bu uyanışı sürekli deneyimlemeye devam edecek ve hiç bitmeyecek gibi hissedeceksiniz. Bu doğrudur, zira gerçek budur.

Sizlere gönderdiğim enerjiyi bir kere gönderip sonra arkasını getirmemek gibi bir eğilimim olmadı.  Dolayısı ile size “Sevgi Seli”nden bahsettim. Sevgi Seli sizi kucaklayacak ve sarmalayacak. Sizi yok etmeyecek. Tam tersi, yeteneklerinizi ve kendi gerçeğinizi ortaya çıkaracak ve güçlendirecek. Sadece göreve veya amaca hizmet etmek için akmayacak. Zira siz zaten görevinizi yerine getirmeye devam ediyorsunuz. Ama size gönderdiğim Sevgi Seli ile bu görevlerinizi hiç görülmemiş bir coşku, koşulsuz Sevgi ve kendinizi muhteşem hissederek yapacaksınız.

Çoğunuzun tespit etmiş olduğu gibi, Sevgi’nin birçok yüzü var. Sadece evlilik veya birlikteliklerde yaşadığınız değil, aile, arkadaşlar, akrabalar, ülke, hayvanlar, otlar, ağaçlar, çiçekler, periler ve hatta yıldız kardeşlerinize karşı da hissedilen şey, Sevgidir.

Sevgililer, bu Sevgi Seli sizi sadece yıkayıp geçmeyecek, içinize de işleyecek. Kendinizi saf enerji olarak düşünün. Kendinizi spiritüel bir bariyer gibi düşünün. Ama akan bu Sevgi Seli’ne direnç göstermeyen bir bariyer, zira direnme içgüdünüz çoktan ortadan kaldırıldı.

Böylece Sevgi içinizden taşıyor. Ve bu enerji, bu madde – zira sadece enerjisel bir şey değil – bu atom altı lifler, sizinkilerle birleşerek varlığınızın gelişmesini ve potansiyelinizi aktive ediyor (etkinleştiriyor).

Bu ne anlama geliyor? Bu gece beni dinleyen sizler (radyo yayını olduğu için) zaten bu Sevgi Seli’ni çoktan hissetmeye başladınız ve ben konuştukça daha fazla hissetmeye başlayacaksınız. Bugüne kadar yaşamınızda, var oluşunuzda ve eylemlerinizde bütün kapasitenizi kullanmadınız. Hayatınızı, yaşam gücünüzü, bedeninizi veya çekirdeğinizi (özünüzü) hangi aşamada tanımlarsanız tanımlayın, Yükseliş sürecinde ortaya çıkacak olan azami kapasitenize henüz ulaşamadınız.

Sözlerime kulak verin. Hiçbirinizin, diğerlerinden herhangi bir eksikliği yok. Bu eski bir insani inanıştır. Ve ben bu inanışı, Gaia’nın ve sizin üzerinizden kaldırmak ve yıkayıp temizlemek istiyorum. Zira ne Gaia’nın ne de sizlerin bu şekilde düşünmenizi gerektiren bir şey yok. Hepinizde,  Neşe ve Sevgi içinde yaşama, sevme ve sevilme kapasitesi mevcut.

The shift has hit the fanTabii ki bu güne kadar tüm kalbinizle sevip sevilmediğinizi veya bana karşı tüm kalbinizle, ruhunuzla, iradenizle, hareketlerinizle, hoşgörünüzle, azimle ve tüm benliğinizle sevginizi göstermediğinizi ileri sürmüyorum. (Bugüne kadar deneyimlediğimiz sevgi ne kadar büyük olursa olsun, o sevgiyi şu anki kapasite sınırlarımızın mümkün kıldığı büyüklükte yaşadığımızdan bahsediliyor)

Ancak zihinsel kapasiteniz, beyniniz ve beyin loblarınız henüz tamamen devreye girmediği için, gerek kişisel anlamda, gerekse Evrensel ve ruhsal anlamda sevme ve sevgiyi deneyimleme kapasitenizin de henüz tamamen ortaya çıkmadığından bahsediyorum.

Size olan Sevgi yoğunluğumun bir damlası bile, sizi tamamen ve kalıcı olarak değiştirebilir. Oysa ben size şimdi Sevgi Seli’nden, Sevgi Okyanusu’ndan bahsediyorum. Şimdiye kadar fark etmediğiniz gerçek kapasitenizi ve ne kadar değerli olduğunuzu anlamanız için, özünüze işleyecek olan Sevgi’den bahsediyorum.

Bu Olay, İnsan Varlığının yeniden tanımlanmasıdır. Bu tam bir teslimiyet ve feragattir, üçüncü boyutun elimine edilmesidir. Zira gerçek Sevgi- bu akşam bahsettiğim eski sevgi anlayışı değil – bu boyutta var olamaz.

Üçüncü boyutta, gerçek Sevgiye yer yoktur. Hem eski hem de Yeni gerçek Sevgi, bir arada var olamaz. Gerçek Sevgi, bu boyuttaki yanılsama içinde nefes alamaz, gelişemez ve büyüyemez.

Sizlerin de özlediğiniz, gerçekleşmesi için dua ettiğiniz Olay, budur. Ama Sevgililer, zaten benim planladığım da bu. Sizlerin her birinizin- şayet ‘her biriniz’ diyorsam, yıldız kardeşlerinizi, galaksiler arasındaki varlıkları, gezegenleri, okyanusları, dağları ve daha başka her şeyden bahsediyorum- hepinizin öz benliğinizi bilmeniz, ezelden beri benim planımdı.

Sizler bedenlenmiş meleklersiniz ve ilk önce Birliğin özü olarak doğdunuz (yaratıldınız). Şimdi de harika bedenlerinizi terk etmeden, özünüze dönüyorsunuz.

Eric Zener, Reach For MePeki, bu ne demek oluyor?  Şu an bana kanal olan kişinin söylediği gibi, ‘enerji nehrinde yüzmek’ midir? Evet, bazen öyle olacak.

Ancak, kendinizi bu titreşime ve bu titreşimin yoğunluğuna ne kadar uyumlarsanız, kutsal benliğinizin ve tabii ki Birliğin, daha derin, daha geniş ve daha köklü yaratabilme kabiliyetini de, o kadar tetikleyeceksiniz. Hem bireysel hem de ortaklaşa yaratacaksınız. Ortaklaşa derken, sadece insansı varlıkları kastetmiyorum. Sadece Gaia’yı da kastetmiyorum. Ben HER ŞEY den bahsediyorum.

Öncelikle şunu bilin. Başlattığım bu Sevgi Sel’i sizleri silip süpürmeyecek- zira şimdi açıklayacağım gibi- bu Sevgi Seli’ni sizlere, bedeninizin bu enerjileri emebildiği hatta daha da önemlisi içinize işleyen bu enerjileri kaldırabildiğiniz kadar, dalga dalga göndereceğim.

Dalgaları hissetmeye başladınız bile. Hissedenlerin arasında benim vizyonerlerim, gönüllü olarak bu yola baş koymuş Yeni Siz’lerim, Michael’in dediği gibi bekçilerim, direklerim, yol göstericilerim, yeniden tasarlayıcılarım, onarıcılarım bulunuyor. Sizler bu enerjiyi içinize çekebilmeniz ve bu gücü kaldırabilmeniz için dalgalar şeklinde gelecek.

İnsanoğlu veya diğer canlılardan bir tanesi öldüğünde- gerçi bunlar birbirinden çok farklı işlemler- şayet insansı varlık olarak öldüğünüzde veya ölmeyi seçtiğinizde- yine çok demode bir kavram, en iyisi bedeninizi terk edip yükseldiğinizde diyelim- o an, yuvaya döndüğünüzü bildiğiniz için sizin en saf mutluluk anınızdır.

Tabii ki şu anda bedeninizi terk etmenizi istemiyorum. Yani, benim tarafımdan planlanan ve size gönderilen bu Sevgi Seli, sadece onu fark etmeniz ve deneyimlemeniz için, sizin deyiminizle tam kararında bir enerjidir.

Fakat bir bedenin içinde olmanın ne anlama geldiği hakkındaki eski düşünceleriniz değişecek. Ben sizlerin bedenlerinizde kalarak, birbirimizle olan sonsuz Bağı idrak etmenizi istiyorum. Bu nedenle, bedeninizi terk etmiyorsunuz.

Kısacası, şayet kendinizi gülümserken veya kahkahayla gülerken bulursanız, daha önce mahzun olan kalbinizdeki kor ateşin tekrar alevlendiğini hissederseniz, bilin ki bu enerjiyi alıyorsunuz. Bu enerjiye karşı kesinlikle hiç bir şey yapmayın; sadece kabul edin.

Evet, Steve, sen teslimiyet kelimesini kullanmıştın. Aynen öyle, akışa karşı direnmeyin. Dünya’da, başka dünyalarda veya Evrenlerde hiçbir sıkıntının olmadığını bilerek,  güven ve umutla sizi içine almasına izin verin.

Bu enerjilerle yapabilecekleriniz ne kadar heyecan verici öyle değil mi? Evet!  Ancak ilk başlarda değil. İlk başlarda akışın içinde sürüklendiğinizi, dalgaların üzerinden kaydığınızı hissedeceksiniz. Sonra size, tutunmanız ve uyum sağlamanız için bir süre tanıyacağız.

Evet, bu Sevgi Seli çoktan akmaya başladı. Öğrenmek istediğiniz başka şeyler var mı?

Steve Beckow: Evet, Kutsal Anne. Sevgi Seli’nin tüm canlılara nüfuz edeceğini söylediğini biliyorum ama yine de, karşısındakinin ne hissettiğini anlamayan insanlar olacak. (kişilerin gösterdiği sevgiye anlam vermeyecek veya yadırgayacak olanlar) Sevgi Seli’nin etkisi, kişiden kişiye değişecek mi?

Kutsal Anne: Özgür iradeyi ortadan kaldırmayacağım, zira özgür irade benim yaratmış olduğum en güzel eserlerimden bir tanesi. Böylece bu yaşamda veya diğer yaşamlarınızda, geçmiş veya geleceğinizde özgür iradeniz ile yaşamış olduğunuz olayların anılarını, hafızanızdan silmemiş olacağım. Evet, bu deneyim bireysel ve benzersiz olacaktır. Ama yine de ortaya ‘birliktelik ve karşılıklı anlayış’ çıkacak- evet, bilgelik ve birliktelik bilinci oluşacak.

S.B: Bir soru daha, Kutsal Anne. Bazı insanlar, güvende olmak için ne yapmaları gerektiğini veya ne tür davranışların gerçekliğe uygun olduğunu merak edeceklerdir. Gerçi daha önceki mesajlarında bundan bahsettin ama yine de Sevgi Seli en üst noktaya ulaştığında, insanların nasıl davranması gerektiğini veya kaçınmalarını tavsiye edebileceğin davranışların neler olduğunu bir kez daha tekrarlar mısın? “

K.A: Ağır makinalar kullanmayın! Tabii ki şaka söylüyorum.

S.B: (gülerek) Ben de öyle düşünmüştüm

K.A: Sevgi’nin ve sevgimin bir parçası olan sizler, güvendesiniz. Ancak sizler şu anda, çok yüksek frekanslara ayarlanan bedenlerinizin içindesiniz. Her birinizden ricam şudur; kendinize Sevgi’yi armağan edin. Daha doğrusu Sevgi’yi, onun içinize nüfuz etmesini ve sizinle bütünleşmesini sağlayan zamanın bir hediyesi olarak görün ve tadını çıkarın.

Bu sadece benim planım değil, aynı zamanda çok değerli bir hediyedir. Şayet içinizden bazıları, sizin tabirinizle sebepsiz bir şekilde bedeninizden dışarı çıkıyormuş gibi, tutunamıyormuş gibi hissedecek olursa ki tam tersi, zira bu titreşimlerin doğası aslında sizi bedeninize daha fazla sabitlemektir, ama yine de kendinizi yüzüyormuş gibi hissederseniz, o zaman sakince bekleyin.

Sakince bekleyin derken öylece oturun, sadece meditasyon yapın veya dalıp gidin demiyorum. Sadece Dünyanızda olan bitenle fazla meşgul olmayın. Tabii ki sizlere işinizden ayrılın, ailenizden, görevlerinizden, sorumluluklarınızdan uzaklaşın demiyorum ve kesinlikle de önermiyorum. Sevgililer, sizler mükemmel bir şekilde konumlandırıldınız.

Bu Olay sadece benim planım değil. Aynı zamanda, benim planımın içinde sizin de planınız. Dolayısıyla evet, duygularınız, davranışlarınız, yapacaklarınıza yaklaşımınız ve etkileşiminiz tamamen değişecek. Kısaca kendinizi tanıyamayacaksınız.

Yavaş ve nezaketle hareket edin. Eskiyle meşgul olmayın. Daha önce söylediğim gibi, üst boyutta eski yanılsamalara ve yanlışa inananlara yer yok, kelimenin tam anlamıyla nefes alacakları yer yok.  Yani eskiyle meşgul olmaya devam ederseniz, sanki nefes alamıyormuş gibi hissedeceksiniz. Bundan kaçının.

Bu kadar basit! Nefes almakta zorlanıyormuş gibi hissetmenizin sebebi, eski yanılsamaların ortadan kaldırıldığından dolayıdır. Ve benim tatlı meleklerim, planım birinizin bile zarar görmemesi üzerine kurulmuştur.

Bu Sevgi Sel’i herkese dokunacak- yani Gaia üzerinde bulunan her şeye- Hatta daha da ötesine.  Bilindiği gibi ortaya çıkan dalga, domino etkisi yaparak yıldız kardeşlerinize oradan da Evrenlere ulaşacak.  Yani sadece kimlerin katıldığı değil, dalga etkisi de önemli. Bunu ses dalgaları gibi düşünün.  Aslında sizlerin daha sık yapabilmenizi istediğim bir deyiminiz var, “Sakin ol”. İşte sizden yapmanızı istediğim tam da budur.

Şimdi diyeceksiniz ki, “Kutsal Anne, eve giderken tam otoyolda Sevgi Seli gelirse ne yapacağım?” Bu mümkündür. Ancak merak etmeyin, benim ekibim ve koruyucu melekleriniz sizi güvende tutacaklar. Buna söz veriyorum. Zira bu onların işi. Bu onların görevi ve amacı.

Ayrıca sizinle birlikte bu Sevgi Seli’nin içinde olmaktan çok mutlu olacaklar. Size yardım etmelerine izin verin. Çalışıp çabalarken her şeyi tek başınıza ve başkalarının yardımı olmadan yapmanız gerektiğini düşünüyorsunuz.  Ancak hiçbir zaman yalnız olmadınız. Bu herkesin derinden inandığı yanılsamalardan bir tanesidir. Dolayısı ile etrafınızdakilerin size yardım etmelerine izin verin.

S.B: Başka bir soru daha, Kutsal Anne. İnsanlar ölmemeleri gerektiğine inanıyorlar ama yine de kurtulamayacaklarından korkuyorlar.  Ayrıca dostlarımız veya akrabalarımız da kaybolacaklarını düşünerek panik yapabilirler. “Bana ne olacak?” diye sorabilirler. Veya hala üçüncü boyutta kaldıkları için, kendilerini sıkışmış, boğuluyormuş gibi hissedebilirler. Onlarla nasıl konuşalım? Onların anlayabilecekleri şekilde nasıl bir açıklama yapalım?

K.A: Onların direkt kalplerine hitap edin. Zira benim şeffaflığımı taşımayan hiçbir varlık yoktur. Ama yine de tedirgin olan, korkuya sarılan, bu derecede sevilmenin ve sevmenin mümkün olabileceğinden şüphe duyanlar var. Onlarla, sinir krizi veya panik atak geçiren birisine neler söylüyorsanız, aynen o şekilde konuşun. Onları Sevgi Seli’nin akışında kalmaları için cesaretlendirin. Bunun ilahi bir armağan olduğuna dair ikna edin. Onların anlayabileceği dilde konuşun. Bunun Allah’ın veya Yahweh’nin bir hediyesi olduğunu söyleyin.

Şimdilik hoşçakalın.

Bu yazıda bölümleri verilen Kutsal Anne mesajının tam transkriptine counciloflove.com dan ulaşabilirsiniz. Bu mesajların İngilizce telif hakkı Linda Dillon’a aittir.

Telif Hakkı© 2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.wordpress.com/

2 comments

  1. evet guzel bır yazı ve soylesı.

    okumak keyıf verıcıydı.
    tesekkur ederım.

    EFLATUN

    Beğen

  2. Hayatta EN İYİ olanı bekledikçe, onu çekersiniz kendinize Öyle ise, hemen şimdi her şeydeki ve herkesteki EN İYİYİ bekleyiniz de EN İYİNİN olduğunu görünüz.
    HER ihtiyacınızın karşılanmasını bekleyiniz.
    HER probleminize cevap almayı bekleyiniz.
    HER seviyede bolluk bekleyiniz.
    Ruhsal olarak büyümeyi bekleyiniz.
    Hayatınızda sınır tanımayınız,
    Sadece BİLiniz ve KABUL EDiniz ki, siz değer vereceklerinizi BİLdikçe ve hayatınızda önemli olanı ÖNE ALdıkça O’ nun tüm hayırları ve kusursuz bağışları SİZİNDİR.
    Mertebe ve güzellikçe,
    bilgelik ve anlayışça büyümeyi umut ediniz.
    O’ nun, sizde ve sizinle akacak olan, sevgi ve ışığının kanalı olarak kullanılmayı umut ediniz.
    O’ nun sizi işi için kullanabileceğini KABUL EDiniz.
    Bütün bunları mutlak bir inanç ve güven içinde yapınız da ara sıra DEĞİL ama
    HER ZAMAN O’nun mucizelerinin ve şaşılacak işlerinin gerçekleştiğini GÖRünüz, böylece bütün hayatınız gerçekten bir sevinç ve şükür türküsüne dönsün.

    Findhorn Öğretileri

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.