Ahh, Yine Para…

moneybox

Para konusu aslında tek değil iki konudur:

1- Para, çok bol para

2- Paranın yokluğu, yeterince para olmaması.

Sıklıkla insanlar “Ben daha fazla para istiyorum” dedikleri zaman para hakkında olumlu konuştuklarını zannederler. Konuşurken korku ya da rahatsızlık hissediyorsanız, para konusunda konuşmuyorsunuz; yeterince para olmaması konusunda konuşuyorsunuz. Ve aradaki fark çok önemlidir, çünkü ilk konu parayı getirir, ikicisi ise parayı uzakta tutar.

Abraham – Esther Hicks, 31 Ağustos 2008

8 comments

  1. PARAYI VE SAĞLIĞI NASIL ÇEKEBİLİRİZ LÜTFEN DUASINI BANA GÖNDEREBİLİRMİSİNİZ

    Beğen

    1. Sevgili Rüstem, lütfen menüdeki “melek enerjileri” sayfasına gidin, orada bu konularda yardımcı olacak pek çok yazı bulacaksınız. Sevgilerimle

      Beğen

  2. o zaman hayatıma çok bol para istemek için bir örnek olumlama yazabilir misiniz benim için.
    Ayşenur

    iPad’imden gönderildi

    Beğen

    1. Sevgili Aysenur, en iyi olumlama yılbaşı günü yayınladığım yazıda. Böylece hem mutluluk, hem para, hem de coşkuyu kendinize çağırırken kendinizi de evrene hizmet etmek için sunmaktasınız. Sevgilerimle

      Beğen

  3. Sevgili Mor Alev ,yılbaşında burda yazılanları uyguladım tekrar etmemize gerek varmı ,varsa o sayfayı nasıl bulacağız. Sizin fikrinizi almak istiyorum. Bugün bir iş teklifi geldi. Yarın başla dediler. Çok ilgimi çeken bir iş değil açıkçası, ilerisini göremiyorum .Geçen hafta yapmış olduğum meditasyondan sonra gündeme geldi bugünde eve geldiler. Benim için hayırlı olup olmadığını nasıl anlıcam zaman kaybetmek istemiyorum ciddi anlamda herkes gibi maddi sorunlarım var .

    Beğen

    1. Sevgili Nuray, son karar size ait ama ben olsam ayağıma gelen teklifi reddetmezdim, hoşnut kalmazsanız bir işiniz varken bir yenisini bulmak hep daha iyidir, kendinize olan güveniniz artar. Ben yılbaşında yazdığım mantrayı hala daha tekrarlıyorum, hayatımın her yönünde önüm açılıyor. Sizin için çok sevindim!

      Beğen

  4. Günaydın Mor Alev günaydın dostlar. 🙂 Teşekkür ederim Mor Alev ,benim için fikriniz çok önemliydi saol yarın işe başlıyorum bana şans dileyin. Meleklerim benimle olacak:))

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.