Sevgi enerjisi, Evren’in tutkalıdır ve yok edilemez – Mike Quinsey aracılığıyla SaLuSa

pink umbrellaArkadaşlar, Mor Alev Dostu bu muhteşem SaLuSa mesajını dünkü melek kartını okuduktan sonra bizim için çevirmeye karar vermiş, çünkü burada da geçmiş yaşamlar ve yarattığımız karmayı temizlemekten bahsediliyor. Mor Alev Dostuna bu çeviri için çok teşekkürler. Orijinal mesaja buradan ulaşabilirsiniz.

Bizim durduğumuz noktadan bakıldığında Dünya, Gök kubbede bir mücevher gibi parlıyor ve buradaki tüm gözlemcilere, bir zamanlar sahip olduğu ışığa tekrar kavuşmaya başladığını bildiriyor. Sizlerin katkıları ve bizlerin yardımıyla ışıldamaya devam edecek ve hiçbir dış etken bunu durduramayacak veya engelleyemeyecek. Bu döngünün, Işığın zaferiyle sona ermesine karar verilmişti ve bu çağlar öncesinden planlanmıştı.

Bu nedenle, amacına hizmet etmiş olan tüm eski alışkanlıklarınızı arkanızda bırakabilirsiniz. Zira netice itibariyle, sadece yüksek titreşimli duygular var olacak. Bu tür döngüler şimdiye kadar, dünyada meydana gelen yoğun değişimlerle sona erdi. O kadar ki, erken medeniyetlerden çok az kanıt kaldı.

Ancak şimdi gerekli derslerden öğrenildi ve yaşanan deneyimler, bilinç düzeylerini istenilen noktaya taşıdı. Hazır olan ruhları yükselme aşamasına getirmek için, önce düşük titreşimli düzeyde deneyimlerini tamamlamaları gerekiyordu. Bir döngü sona erme aşamasına geldiğinde, bu normal bir şeydir.

Artık geleceğe odaklanabilirsiniz Sevgililer ve varlığınızı daha yüksek seviyelere hazırlayacak olan birçok değişimlerin olacağını bilin. Çoğunuzun, ailenizin ve dostlarınızın geleceğini ve daha ne kadar süre bir arada kalacağınızı merak etmesi, çok normaldir. Aile üyelerinden birinin farklı bir yöne gitmesi gerekiyorsa, bu onun için uygundur ve sevgiyle, dua ile serbest bırakılmalıdır.  Önceki mesajlarda da işaret edildiği gibi, sizi birbirinizden ayıran mesafeler ne kadar uzak olursa olsun sevgi, ruhlar arasındaki en güçlü bağ olarak kalacaktır.

Aslında sevgi enerjisi, Evren’in tutkalıdır ve yok edilemez. Nitekim nihai hesaplaşmada sadece sevgi olacaktır. Sevginin gücünü fark edenler, sizlerin “mucize” dediğiniz olayların ardında bu enerjinin olduğunu algılamaya başladı. Örneğin bir annenin, gerektiğinde çocuğunu iyileştirmek için o kadar gücü içinde barındırmasının nedeni, sizin tabirinizle “Anne sevgisi” dir. Bu yetenek hepinizde belli bir dereceye kadar mevcut, ancak siz uyandırıncaya kadar içinizde uyumaya devam ediyorlar.

Zaman geçtikçe enerjilerinizin çevrenizdeki insanlar üzerinde tahmininizden daha çok fazla etkisi olduğunu göreceksiniz. Tabii ki bu, hem iyilik hem de kötülük anlamında olabilir ancak bunun sorumluluğunu üstlenmeyi, kısa sürede öğreneceksiniz. Şayet insanlar topluca bir şifa meditasyonuna katılıp, zihinlerinde tek bir konuya odaklanırlarsa, enerjiler kat ve kat yükselir. Muhtemelen bunu zaten biliyorsunuz. Ancak söylenmesi gereken şey, şayet şifalanma başarısız olmuşsa, doğal olarak bunda şifacıların hatası yoktur. Zira ruhun şifalanmasını engelleyen ‘Karma’ gibi, başka faktörlerde vardır. Dolayısı ile başarısız olduğunuzda umutsuzluğa kapılmayın.

Hangi şekilde denetim altında tutulduğunuzu veya yönlendirildiğinizi öğrendikçe, eski yaşamlarınızda neden illüzyon yaşadığınızı anlayacaksınız. Günlük yaşamınızı kendinizin oluşturduğu gerçeğinin yanı sıra, aslında bunu gerçeğin farkındalığıyla yapmadınız.

Çağlar boyunca sizleri, tam anlamıyla karanlıkta tutan ruhların kendi gündemleriyle yönetildiniz.  Aynı zamanda gerçeği görmenizi son derece zorlaştıran yalanlarla ve hatalı bilgilerle beslendiniz. Ama umutsuzluğa kapılmayın. Çünkü bu karanlık güçler, kısa sürede üzerinizdeki etkisini ve gücünü kaybedecek.

Zihninizi, gelecek olan ilhamlara açık tutun ki, sezgisel olarak “doğru” olduğunu hissetmediğiniz bilgileri dağarcığınızdan atabilesiniz. Denenmiş ve test edilmiş bilgi kaynaklarına güvenin ve size korku salanlardan sakının. Zira Işık için çalışan yüksek ruhların tarzı bu değildir. Karanlık ruhların, kendi gündemlerini yürütmeleri için büyük ölçüde özgürlük alanları ve aynı zamanda özgür iradeleri olduğunun farkına varın.  Ancak tüm yüzeylerden sızan Işığı engellemeyi başaramayacaklarından dolayı, onlarından başarıları sınırlı kalacaktır.

Birçok ruh, manipüle edildiklerine dair en ufak bir bilgisi olmadan, yaşamlarını sürdürdü.  Zira karanlık olanlar bu etkilerini saygınlığın ardına gizlemekte veya daha düşük varlıklar aracılığıyla hareket etmekte çok zekiler. Ancak Işığın gelişini durdurmak için artık çok geç ve kaybedilmiş bir dava için çabalıyorlar. Zaten onlar, güçlerinin yok olduğunu görebiliyorlar ve o güçlerini tekrar geri kazanmaları imkânsız. Böylece kendi güç yapılarının kontrolünü kaybetmek üzere olduklarından dolayı, onlardan korkmayın.

Geleceğin, Işık güvencesi altında olduğunu bilerek ileriye bakın. Zaman geçtikçe merkezde kalmanız daha kolaylaşacak. Zira Işık ile ilgisi olmayan tüm bağlarınızı, yavaş yavaş keseceksiniz. Çoğunuz geçmiş yaşamlarından, istenilmeyen yükler taşıyor. Artık içsel olarak, bunların neler olduklarını bileceksiniz ve bunlar temizlenmesi için yüzeye çıkacaklar. Düşük titreşimi olan her şeyin, sizi daha az cezbedeceği bir gerçektir ve kısa sürede siz hepsinin üstesinden geleceksiniz.

Ben, Sirius’tan SaLuSa’yım. Yükselişinize kendimi adamaktan mutluyum ve Galaktik Federasyonu’ndan Sevgilerle sizlerden şimdilik ayrılıyorum.

Teşekkürler SaLuSa

Telif Hakkı©2013 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2013 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.wordpress.com/

2 comments

  1. bu çiçek ve mor alev ne manaya geliyor yıldız insanın belirtisimi ?

    Beğen

    1. Sevgili Yıldız, bu çiçekler bana ikiz alevim tarafından hediye edildi. Sevdiğim bir renk ve bakın ne kadar güzel çiçekler… Başka bir anlam aramamıza gerek var mı?

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.