Günün Melek Kartı – Kendinize İnanın

nik wallenda niagara falls wire walk

Kendinizi bir de meleklerin gözünden görün

Bu kart geldiğinde biraz kendimize olan güvenimizin zedelendiğini ve inancımızın sınandığını anlıyoruz.

Melekler kendinizi ve taşıdığınız potansiyeli bir de onların gözünden görmenizi istiyor. Onlar sizi sonsuz potansiyel sahibi sınırsız kişiler olarak görüyorlar. Şu anda yapabileceğiniz en önemli şey bunu anlamanız ve kabul etmeniz. Hayatınız ve hayat yolunuzla ilgili tüm şüphelerinizi salıvermek için meleklerden yardım isteyin. Bu şüpheler insan olmanın bir parçası, özellikle aranızdaki İndigolar negatif enerjiden çok fazla etkileniyorlar. Kendinize inanarak meleklere bu hayatınızda potansiyelinizin tamamını yaşamak istediğinizi iletiyorsunuz. Ve onlar da sizi yönlendirmek için derhal harekete geçecekler.

Arkadaşlar, bugün kısa ama son derece önemli bir mesaj alıyoruz. Seçtiğim fotoğraf 2012 de Nik Wallenda’nın Niagara şelalesini ip üzerinde geçmesine ait, aklınıza koyduğunuzu mutlaka yapabileceğinize inanıyorum aynı Nick gibi. Sizi düşüncelerinize bırakıyorum, bu mesajı özümsemenizi rica ediyorum. Ama lütfen artık kendinizden şüphe etmeyin ve istediğiniz herşeyi başarabileceğinize inanın.

Teşekkürler İndigo Melekler!

Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.wordpress.com/