Günün Melek Kartı – Yazmak

writing pathDuygu ve düşüncelerinizi yazın

Arkadaşlar, yılın ilk melek kartını Michael’ı onurlandırmak üzere onun kart destesinden çektim.

Bu kart aklınızın biraz karışık olduğuna ve hangi yöne gideceğinizden emin olmadığınıza işaret ediyor. Michael duygularınızın derinliğine dalmanıza ve onları kat kat soyarak içinizdeki çekirdek gerçeğe ulaşmanıza yardımcı olacak. Düşündüğünüz ve hissettiğiniz her şeyi yazmanızı istiyor, ama kelimelerinizi sansürlemeden ve değiştirmeden. Kendinize özel bir günlük tutmak gerçekten, ruhunuzun derinlerinden istediğiniz şeylerin doğası hakkında size bilgi verecektir. Bu netlik de bundan sonra atacağınız adımları tek tek aydınlatacaktır.

Bu kelimeleri yazarken Michael’ın dünkü 2014 yazısını takip ettiğini ve bize şimdiden yardım etmeye başladığını anladım. Birden bire çok duygulandım, nasıl anlatacağımı bilmiyorum… Michael, harikasın! Dün şöyle demiştik: “Benliğinizin derinlerine bakın. Bunu sizden Michael rica etmişti, şimdi de ben rica ediyorum.” Ve işte bize şimdi bunun bir yolunu gösteriyor.

Bugün Michael’ın verdiği kısa dua şöyle:

“Tanrı tarafından bahşedilen yaratıcılığıma ve bilgeliğime ulaşarak kendimi netlikle ifade edebilmeme ve bununla şifa, içgörü ve anlayış kazanmama yardım ettiğin için teşekkürler Michael. Teşekkürler Tanrım.”

Tekrar teşekkürler Michael!

Telif Hakkı©2014 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2014 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.wordpress.com/

3 comments

  1. Bu rehberlik icin minnettarim! Tesekkurler Michael, tesekkurler Tanrim, tesekkurler Mor Alev.

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.