İleriye Bakış: 2014 Yılı – Taryn Crimi aracılığıyla Melek Rehberler

key to 2014Arkadaşlar, eğer yeni yıl hakkında tek bir yazı hakkım olsaydı bunu yayınlardım. Lütfen bu mesajı okurken iyice sindirin ve belki de birkaç sefer okuyun. Ben eminim 2014 süresince  dönüp tekrar tekrar okuyacağım. Bu mesajın verdiği öğütlere paha biçilemez!

Taryn Crimi aracılığıyla iletilen mesajın orijinaline buradan ulaşabilirsiniz.

Bugün dikkatinizi 2014 yılına odaklamanızı istiyoruz. Pek çoğunuz tarafından bilindiği gibi “gelecek öngörüleri” vermeyi pek sevmiyoruz, çünkü geleceğiniz sabit değil ve bunun yerine her anda sürekli olarak verdiğiniz kararlara bağlı olarak devamlı değişiyor. Ancak kolektif insanlığın “gelecek” enerjisi kişilerin bireysel enerjilerinden çok daha istikrarlı.

Bunun sebebi de kolektif insanlığın gelecek enerjisinin tek bir kişinin seçimlerine değil kitlelerin kararlarına bağlı olmasıdır. Biz olaylara ya da oluşumlara odaklanmayacağız, ancak 2014 takvim yılınız boyunca fiziksel hayatınızda gerçekleşmesi çok mümkün olan enerjiler ve deneyimlerden bahsedeceğiz.

2013 yılı dönüşüm ve gerçeğe fazlasıyla odaklıydı ve bu bilinçli farkındalığınızdan uzakta tutulan inançlarınıza ışık tutmanız için fırsatlar getirdi. Bazılarınız için çok zorlu bir yıldı, bilinçaltınızda yaşayarak sizi sınırlayan inançlarınızın farkına vardırıldıkça onların kendiniz için bilinçli olarak seçtiğiniz inançlar kadar gerçeğinizi yaratma gücü olduğunu gördüğünüz darbeler aldınız.

Bazılarınız için bu yıl “gözünüzü açan” bir yıl oldu. Çok uzun süredir yaşamaktan korktuğunuz ama gerçekleştiğinde korkunuzun çok fazla abartılı olduğunu gördüğünüz ilginç deneyimlerle doluydu. Bu yıl size olgunlaşmak ve olmayı istediğiniz insan haline dönüşmek yolunda fırsatlar sundu. Kısa bir yıl önce olduğunuz kişi şu anda olduğunuz kişinin tanımından çok uzak bir hatıra gibi görünüyor. Pek çoğunuz oldukça fazla şey öğrendiniz. Bu fiziksel dünyada hayallerinizi ve arzularınızı yaratacağınız yolculuğa başlamadan önce “tamam şimdi anladım” dakikalarıyla dolu ve bir temel inşa ettiğiniz bir yıldı.

2014 yılı beraberinde öğrendiklerinizi deneme fırsatını getiriyor. Bu harikulade başarı ve fırsatlar getiren bir yıl ya da aksilikler ve güçlükler olarak algılanan şeylerle dolu bir yıl olabilir. Ancak sizi temin ederiz ki bu gelen yıldaki deneyiminiz tamamen sizin hayatınıza eşzamanlılığın akmasına izin verip vermemenize ya da hayal ve arzularınızı kontrol ihtiyacı içinde zorla gerçekleştirmeye çalışmanıza bağlı olacak. Sizi tekrar temin ederiz ki tüm öğrendiklerinizi kullanmak için fırsat eksikliği çekmeyeceksiniz.

Bu gelen yıl için size tek bir tavsiye vereceksek bu inan, gelmesine izin ver ve kabul et olurdu. Pek çok durumda sanki hayal ve arzularınız engelleniyormuş gibi, algıladığınız şartlarda onların gerçekleşmesine hiç şans kalmamış  gibi görünecek, ancak hatırlayın işler her zaman göründükleri gibi değildir.

Eğer basitçe niyetinizi belirlemeyi ve burada fiziksel dünyada arzularınızı gerçekleştirecek o yolda adımlar atmaya devam etmeyi hatırlarsanız, bu seneki ilerlemeniz ve başarınız sizi çok şaşırtacak. Ancak, bir şeyin “nasıl” gerçekleşeceği konusunu kontrol etmeye çalışırsanız, istediğiniz sonuca doğru olan hareketi bir türlü sağlayamadığınız için zamanınızın çoğunu kızgın ve hayal kırıklığına uğramış olarak geçireceksiniz.

Bu yılın pek çoğunuz için belirleyici ve çok önemli bir sene olması olasılığı yüksek. Büyük  ihtimalle deneyimlerinizin toplamı, bazılarında en yüksek yararınıza olan sonuçların mutlaka gerçekleşeceğini içten bildiğiniz ve ilahi akım ve zamanlamanın hayatınıza girmesine izin vermeyi hatırladıklarınızla, diğerlerinde daha değişik bir sonucu zorla ortaya çıkarmak için şartlara karşı savaştıklarınız deneyimlerin bir karışımı olacak. Bir sonucu zorla gerçekleştirmeye mecbur hissettiğiniz bir durumla karşılaşırsanız, lütfen bilin ki düşünce yapınızı değiştirmek için asla geç değildir. Titreşiminizdeki bir değişiklik kendinize çektiğiniz deneyimde şiddetli bir değişim yaratacaktır.

Sadece kişisel yaşamınızda değil, kolektif için de büyük zıplamaların olduğu bir yıl olacak. Siz nasıl daha önce almadığınız yeni kararlar alma ve çok farklı tepkiler verme şansına sahipseniz, insan kolektifi de aynı şanslara sahip olacak. Lütfen şunu hatırlayın, bazen bazı deneyimler yüzeyde sanki geçmişin derinliklerinden deşilip çıkartılmış gibi gelse de, onlar sizi cezalandırma şekli ya da bitmemiş işlerin tamamlanması için değil, bir kişi olarak ne kadar değiştiğinizi gösterecek ve görecek fırsatlar olacak.

Siz birkaç ay önceki insanla bile aynı kişi değilsiniz. Büyük hızla olgunlaşıyorsunuz. Bir zamanlar sizi haftalar hatta aylar boyunca aşağıya doğru giden bir olumsuzluk sarmalına iten deneyimler şimdi saatler ve bazen dakikalar içinde çözümlenebiliyor. Bu sizin ne kadar çok olgunlaştığınızı görmeniz için bir şans.

Bu yıl, büyük düşünme, büyük hayal kurma, ona sahip olduğunuz her şeyi verme ve kenara çekilme yılı. Geçmiş mesajlarda söylemiş olduğumuz gibi, bütünleşme ve entegre olmak için de zaman vardır, ve hızlanmak için de. Öğrenmek, olgunlaşmak ve hatırlamak için bütün bir yılınız vardı, şimdi o yeni bilgileri kullanma zamanı! İşte bu yüzden son mesajımızda bu sizin final sınavınız dedik. Bu gündönümü hepinizin yeni yılda bir sonraki büyük zıplamayı yapmadan ve kanatlarınızı açmadan bütün öğrendiklerinizi gözden geçirmenize şans tanıdı.

Bu enerjiyi kanatlarınızı havalandırmak ve havada süzülerek yükselmek için de kullanabilirsiniz ya da sizi düşme korkusuyla yerde tutması için de. Seçim tamamen size ait. Mesajımızı bitirmeden bir düşüncemizi daha size sunmak istiyoruz. Her zaman hayalini kurduğunuz hayatı yaratın, sahip olabileceğinizi düşündüğünüz hayatı değil. Size biraz yardımımız olduğunu umuyoruz ve hepinize muhteşem bir yeni yıl diliyoruz.

Eğer bizim yardımımıza ihtiyacınız olursa bizi çağırmanızı dört gözle bekleyeceğiz, biz bekliyoruz ve sizi seyrediyoruz.

Sevgi ve ışıkla, biz sizin Melek Rehberleriniz

İngilizce telif hakkı Taryn Crimi’ye aittir. Mor Alev tarafından tercümesi yapılmıştır.

Telif Hakkı©2013 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2013 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.wordpress.com/

4 comments

  1. Bu güzel yazı için çok teşekkürler. Neredeyse her cümlesinin hayatımı yakından gözlemleyen biri tarafından yazıldığı hissi…İşte bu, tüm olanlara inancımı daha da kuvvetlendiriyor. Sevgiler.

    Beğen

  2. Aydınlatıcı yaziniz için teşekkürler. Yeni yilda görüşmek umuduyla.

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.