Günün Melek Kartı – Kendinizi arındırın, zehirleri atın

clarity

Değerli ve hassas vücudunuzu ve hayatınızı arındırmanızı sizden sevgi ve saygıyla rica ediyoruz

Arkadaşlar, kartlar böyle peş peşe birbirlerini anlamlı şekilde takip edince hala daha şaşırıyorum. Dün yakında gelecek yeni ve güzel şeyler için evinizi, işinizi ve hayatınızı toparlayın, ihtiyaç olmayanı atın demişlerdi. Bugün yine aynı şeyi biraz daha detaylı olarak söylüyorlar. Bu detoks işlemi sadece evinizi arındırmak değil, bununla beraber size hizmet etmeyen anıları, kızgınlıkları, arkadaşlıkları, alışkanlıkları ve en sonunda vücudunuzu da arındırmaya davet ediyor. Vücut arındırması da yiyecek ve içeceklerimizin daha saf, katkısız ve sağlıklı olmasından ve zararlı alışkanlıkları bırakmaktan  geçiyor. (Bu noktada su ile ilgili yazımı tavsiye ederim)

Bu büyük ve uzun süreli bir işlem, onun için hepsine hep birden başlamak değil de belli bir sıraya göre gitmek gerekiyor. Bir plan yapın, size en kolay geleninden başlayın ve başarılı oldukça güveniniz artarken bir sonraki aşamaya geçmek için daha çok motive olacaksınız. Meleklerimiz şöyle diyor:

“Eğer bizden isterseniz, yaşamınızın olumlu yanlarını vurgulayacak alışkanlıklarla stresinizi azaltacak yolları size gösteririz. Eski alışkanlıklarınızı ve olumsuz anılarınızı geride bırakırken sizi rahatlatırız. Endişelerinizi, kaygılarınızı ve tasalarınızı bize verin ve yeni saf vücudunuzun ve yaşamınızın güzelliğinin getirdiği lütufları hissedin.”

Bu kapsamlı işlem için genel olarak kendi koruyucu meleklerinizden ve yüksek benliğinizden yardım isteyebilirsiniz. Ama Kutsal Anne’nin ve Baş Meleklerin de çok yardımcı olabileceğini lütfen unutmayın. İşte aşağıda birkaç önerim var:

  • Kutsal Anne’nin şeffaf mavi enerjisi sadece düşüncelerinize değil yaşamınıza, alışkanlıklarınıza, evinize ve hatta yiyecek ve içeceklerinize bile berraklık ve saflık getirir. Onun enerjisini mutlaka çağırın, arınmanıza inanılmaz derecede yardımcı olacaktır. Örneğin, su içerken suyunuzu onun enerjisi ile aktive edin. Bunu ben geçenlerde grip olduğumda denedim ve çok yardımcı oldu, yoksa bu blogda günlerce yazacak halim bile olmazdı.
  • Evinizi, işinizi ve vücudunuzu düşük frekanslı enerjilerden ve olumsuzluklardan arındırmak için Michael’ı çağırın ve onun enerjisinin bir hortum gibi tüm negatifi söküp aldığını ve ait oldukları yere gönderdiğini görün.
  • Kötü alışkanlıklarla ve geçmişin olumsuz yönleriyle aranızdaki bağları Michael aracılığıyla kesin. Eğer yaşantınızda sizi zehirleyen, canınızı çok sıkan ilişkiler varsa yine Michael’ın yardımını isteyebilirsiniz.
  • Rafael’den yardım isteyin. Zararlı yiyecek ve içeceklere olan düşkünlüğünüzü törpülemesini, karşınıza sağlıklı yaşam konusunda size destek olacak bilgi, profesyonel kişiler ve ucuz sağlıklı besinler çıkarmasını isteyin.
  • Mor Alev’le tüm hayatınızı dezenfekte edin. Zadkiel‘den yardım isteyin.
  • Evinizin detoksu için (yani eskileri atma, derleme, toplama, vs.) tüm melekleri çağırabilirsiniz, Jophiel ise evinizi güzelleştirmek için size yardımcı olacaktır.

Unutmayın, bütün bunları yeni hayatınıza çok çabuk, dinç ve enerji dolu başlamak için yapacaksınız. Bu arada ben de bir parantez açıp arınmanın faydalarından birinin melekleri daha net hissetmek, duymak ve daha net bir şekilde onlarla iletişime girebilmek olduğunu eklemek istiyorum, çünkü genel olarak enerjiniz yükselir, algılarınız netleşir ve saf sesleri duyma yetiniz artar.

Bu hafta sonu ben de bir plan yapacağım. “Hayatımdan elemem gereken şeyler neler, hangi alışkanlıklarım dün Michael’ın geleceğini söylediği güzellikleri geciktirebilir, neleri geride bırakmalıyım?” sorularının cevabını arayacağım.

Teşekkürler Sevgili Melekler!

Telif Hakkı©2013 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2013 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.wordpress.com/
 

4 comments

  1. Merhaba arınmak temizlenmek yeni yaşama hazır süer bir şekilde başlamak istiyorum meleklerin üst benliğimin ilahi alemin rehberliğinde.

    Beğen

  2. Suan hastanedeyim,bu yüzden de moralim cok bozulmuştu.Ama şimdi nedenini kavrayabiliyorum.Vücudum icin gereken istirahat ve rafine besinleri almaya zorlanmışım meğer:) iyiki varsın moralev!

    Beğen

    1. Geçmiş olsun Elif. Yiyecek ve içeceklerini daha şifalı hale getirmek için aktive et. Rafael’in yeşil enerjisi de, Kutsal Anne’nin şeffaf mavi enerjisi de işe yarar. Sevgi ve sağlık dileklerimle
      Mor Alev

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.