Kısa Bilgiler, Sorulara Cevaplar, Haberler ve Düşünceler

river of booksArkadaşlar, önümde birikmiş o kadar çok bilgi, haber ve bana sorduğunuz o kadar çok soru var ki bunların öne çıkanlarını bir yazıda topluca iletmeyi düşündüm. Ama o konulardan ikisi şimdiden birer makale oldu ve dün yayınlandı (Mor Alev versiyonları ve 10 Kasım yazısı olarak). Şimdi diğer konulara bu yazıda bakacağız.

Yaşasın! Merkür’ün geri yolculuğu bugün bitiyor.

Bozulan bilgisayarlara, server lara, kaybolan telefonlar, bir türlü düzgün çalışmayan facebook, yavaş internet bağlantıları, yanlış anlamalar, ulaşmayan mesajlara, tam sonuç alınamayan iş toplantılarına veda! Bugünden itibaren bir nefes alıyoruz ve eski hızımıza kavuşuyoruz. Ancak geri giden Merkür hayatımızı zehir etmek için yapmıyordu bunları; Olayları yavaşlatıp bize tekrar tekrar düşünme, kararlarımızı bir daha onaylama, planlarımızı gözden geçirip gerekiyorsa değişiklik yapabilme zamanı tanıyordu. Biraz da dinlenmemize yardımcı oldu. Umarım bu üç haftalık dönemi en iyi şekilde kullanabilmişsinizdir.

Ama Şimdi de Jüpiter Geri Gidiyor  – Kendi değerimizi belirlemek ve bu değeri dış dünyadan almak için 4 ayımız var

Mart başına kadar olan 4 aylık dönemde yavaş ama sürekli ve tutarlı bir şekilde çalışacağız. İş, aile ve özel hayatımızda doğal yeteneklerimizi ve bilgilerimizi kullanmaya zorlanacağız ve böylece kendi değerimizi çok daha iyi anlayacağız. Kendinizin TAMAMINI bir kere kullandığınızda ve size doğal olarak gelen yetenekleri reddetmediğinizde dışınızdan içinize gelen bu değeri kendi iç değeriniz olarak tanıyacak ve kabul edeceksiniz.

Bu 4 ayda:

  • Kariyerinizi ve işinizi gözden geçirin. Bu dönem yeni olanakları ve istediklerinizi yapma planları için çok yararlı
  • Mali durumunuza bakın, para nereden ve nasıl geliyor ve nasıl gidiyor. Emekleriniz karşılığında ne alıyorsunuz? Verdiğinizle aynı değerde mi? Bu dönem bunları görmek, açık ve net kararlar almak ve harekete geçmek için ideal
  • Her gün keyifli vakit geçirmeye özen gösterin. Esprili bir hayat bizi hafifletir ve sevgiye geri döndürür. Sevgi ise gerçek özümüzdür.
  • Doğal yaratıcı gücünüzü görün, takdir edin ve kullanın. Orijinal sorun çözme yeteneklerinizi çalışmaya koyun.

Eğer bu dönemi kendi gerçeğinizi yaşamaya adarsanız ve kendinize ve diğerlerine dürüst davranırsanız Mart 2014 geldiğinde sessizce üzerinde çalıştığınız şeyler ve inşa ettikleriniz bir roket gibi yükselecek ve tüm armağanları alabileceksiniz.

Şimdi bütün bunları ülkemiz bazında düşünün. Bence Mart 2014 de bütün bu çalışmalar seçimlere de yansıyacaktır.

Meleklerle ilk defa çalışmaya başlamak

Meleklerle çalışmak ve iletişime girmek isteyen arkadaşlar için en kolay yöntemi vermek istiyorum. Hangi melekle başlamalı, nasıl başlamalı diye pek çok soru geliyor. Herkesin kendini yakın hissettiği bir melek enerjisi vardır. Bu zaman zaman değişir ancak tarih boyunca insanların enerjisini çok iyi tanıyan bize çok yakın ve pek çok kişiye bu yolda ilk adımlarını atarken rehberlik eden üç melek ve bir yükselmiş ustayı tavsiye edeceğim size. Onlar yolu açacaklar ve sonra siz daha da geliştikçe kendinize yeni enerjiler, melekler, rehberler ve ustalar bulacaksınız.

  • Baş Melek Michael yani Mikail
  • Baş Melek Rafael yani İsrafil
  • Baş Melek Gabriel yani Cebrail
  • Yükselmiş Usta St. Germaine

Önce şöyle bir niyet tutun: “Tanrım, ben senin armağanın meleklerle çalışmaya ve onlarla iletişime girmeye hazırım, lütfen bu yolda bana yardım et, ışığınla yol göster.”

Sırasıyla yavaş yavaş ve hissederek, tüm vücudunuzdan ve enerji alanınızdan geçirerek

  • Michael’ı ve mavi enerjisini korunma ve huzur için,
  • Negatif olan her şeyi pozitife dönüştürmek için St. Germaine ve Mor Alev enerjisini,
  • Şifa, sağlık ve sevgi için Rafael’i ve yeşil enerjisini,
  • Neşe, keyif, bolluk ve iyi haberler için Gabriel ve altın enerjisini çağırın.

Bu sırada her meleğin ve enerjinin sizde uyandırdığı hislere dikkat edin. İlk seferinde pek bir şey hissetmeyebilirsiniz ama manen rahatlayabilirsiniz. Bazen somut şekilde vücudunuz ısı ve enerji değişikliğini fark eder, bazen aklınıza blok fikirler gelir, bazı şanslı insanlar derhal meleklerin fısıltılarını duyar. Bunu hemen bırakmayın. Birkaç hafta ısrarla devam edin, sonuç almaya başlayacaksınız. Ve sonra şu yazıdaki gibi çalışmanızı bir üst düzeye çıkarın, melek enerjileri sayfasından yeni çalışmalar ve meditasyonlar da seçebilirsiniz. Bu basit ve sade çalışmayla melekleri hayatınıza davet etmiş ve hayatınızda yeni bir sayfa açmış olacaksınız. İsterseniz bu meleklerden herhangi birini sizinle yaşamaya davet edebilirsiniz. Ben Michael’ı sanırım 2006 da davet etmiştim, gördüğünüz gibi sonuç beraber çalışmamız oldu.

11-1111-11 Enerjisi – Güçlü bir enerji girişi ve portal daha

Benim için 11.11.2011 kapısı büyük bir değişime yol açtı, sanki o zamana kadar olan anlayışım katlarca genişledi ve bunu takip eden aylarda büyük bir değişimden geçtim. 11.11.2011 yükselişin ilk büyük enerji akımıydı. O zamana kadar bizi pek rahatsız etmeden giriş yapan enerji akımları hazır olan kişilere bir tsunami gibi kendilerini sundular. Bunu 2012 deki özel tarihler izledi (11 Kasım, 12 Aralık ve 21 Aralık bunlardan sadece üçü). 2013 den beri bu enerjiler herkesi hiç ayırmadan etkiliyor. Yarın 11 Kasım’da 11-11 kapısı daha da genişleyecek. Kendinizi gelen enerjilere açmayı niyet etmenizi tavsiye ederim. Bu enerji sizi siz isteseniz de istemeseniz de etkileyecek, ama siz hazır olursanız değişim fırtınalar değil, sevgi rüzgârlarıyla gelir. Yarın sabah ki niyetinizde 11-11 enerjisini lütfen unutmayın.

Numerolojide 11-2 yaratıcılık, açıklık, dönüşüm, değişim ve işbirliğini simgeler. Dan Millman Hayatınızın Amacı kitabında 11 için “iki kat yaratıcılık ve güven” kelimelerini kullanmış. Kitapta 1 rakamının bölüm başındaki kısa yazıyı sizinle paylaşmak istiyorum:

“Dalgalar halinde akan yaratıcı enerji, besleyici güneş, çakan şimşek. Onu soluğunuzla içinize çekin, onun gücünü hissedin. O yaratabilir, besleyip büyütebilir ya da yok edebilir. Yaratıcı enerjiyi siz hayatınıza nasıl kanalize ediyorsunuz? Onun önü tıkalı mı, yoksa özgürce akıyor mu? O pozitif şekillerde nasıl tezahür etmekte? Eğer içinizdeki yaratıcılığı güvenle serbest bırakabilseydiniz, hayat nasıl olurdu?”

Durumu çok güzel özetliyor. Bu kitabın 1994 de bu tarz enerjilerden bahsetmenin şimdiki gibi moda olmadığı ve insanların bu konularla genelde alay ettiği günlerde yazıldığını da eklemeliyim. Bu önemli portalın genişlediği 11-11 gününde size mutlu bir Pazartesi dilerim.

Işık İşçisinin Anlamı

Bu konuyu bir okurumun sorduğu sorudan dolayı buraya getirdim. “Bana sürekli ışık işçisi kartı çıkıyor, ben nasıl bir ışık işçisiyim? Ne yapmalıyım?” diyordu. Michael’a sorsanız şu dünyada şu anda ışık işçisi olmayan yok. Hepimiz bütün ustalığımızı, yeteneklerimizi ve deneyimlerimizi bu yükseliş zamanı, bu büyük uyanış için buraya getirdik. Ama kimimiz uyandı, kimimiz uyanmakta, kimimiz de sanki hiç uyanmamaya niyetli! Michael bizler için çeşitli terimler kullanıyor, bunlar “Işık İşçisi”, “Yol Gösterici”, “Kapıyı Açık Tutan”, “Sevgi Tutucu” gibi betimlemeler. Etrafınıza bakınca bu kişileri tanıyabilirsiniz. Bence önemli olan kalbinizin aldığı tüm sevgiyi dağıtmak ve karşılığında yine onun katlarcasını kalbinize kabul etmektir. İnsanlar arasında bir inanış var, ışık işçisi olunca sanki mutlaka Reiki ustası, astrolog, şifacı, vs. mesleklerinden olunması gerektiği düşünülüyor. Hâlbuki ışık işçiliğinin böyle bir zorunluluğu yok. Bir ışık işçisi politikacı olabilir, çok da iyi olur. Bir başka ışık işçisi çevre mühendisidir, tamamen Gaia’nın yararına çalışır. Doktorlar, hemşireler, öğretmenler, mimarlar, çiftçiler… Bütün bu hayatımızı kolaylaştıran, bize yardım eden kişiler kalpleri temizse ve işlerini severek yapıyorlarsa ışık işçisidir. Kendinize ben ne yapmalıyım diye sormayın. Sizi neler çekiyor ona bakın. Işığınızı ne şekilde dağıtabilirsiniz? Bazı insanların ışığı o kadar parlaktır ki tek görevleri kalabalıklara girip enerji dağıtmaktır. Işık işçisi bir hapishane gardiyanı düşünün ve onun iyileştirici, şifa verici gücünün mahkûmlar üzerindeki etkisini. Sevdiğiniz şeylerle ilgilenin, kendinizi egonun yarattığı ideallere bağlamayın. Işığınız en güzel böyle parlar.

Evrensel Yasalar yazı dizisi

Arkadaşlar, bu dizinin ilk yasasını yayınlamayı çoktan planlamıştım ama sürekli bir şeyler oluyor ve bir türlü yayınlanmıyor. Kendimi tembelsin diye suçladım, Sanat Kumara’nın enerjisini defalarca davet ettim ama hep bir engel çıkıyor. Bu yazı dizisi olacak ama zamanlamasını bilmiyorum. Belki de şu anda daha önemli konular var ya da henüz Türk okuyucular olarak hazır değiliz. Onu bilmiyorum. Ama kendi kendimi bağlamış olduğum bu söz için sizlere bir açıklama yapmak istedim.

Mor Alev

Telif Hakkı©2013 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2013 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.wordpress.com/

7 comments

  1. Siz harikasının Sevgili Mor Alev,
    Çok faydalı aydınlatıcı bilgiler veriyorsunuz. çok ama çok teşekkürler
    iyiki varsınız.Hoşçakalın.

    Beğen

  2. SAYIN BERNA ZCAN DEMR Size deerli almalarnz ve bilgilerinizi paylatnz iin Sonsuz teekkrler ederim, Sevgilerimle.

    Beğen

    1. Sevgili Aysel, şimdi gördüm ki kendi isminiz ve burada seslendiğiniz kişinin isimleri farklı, ben onu sizin isminiz zannetmiştim. Eğer bana Berna Özcan Demir olarak sesleniyorsanız, yanlış kişiyle konuşmuş oluyorsunuz. Bu kişi ben değilim.
      Sevgilerimle, Mor Alev

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.