Günün Melek Kartı – Şu anda mutlu olmaya karar verin!

beach playArchangel Michael

Mutluluğunuzu gelecekte olacak olan olaylara bağlamak yerine şu an hayatınızda bulunduğunuz noktada mutlu olmayı seçebilirsiniz

Arkadaşlar, bu mesaj bize bundan tam 5 hafta önce yine verilmişti. Kart çıkınca önce meleklerden başka mesaj istemeyi düşündüm ama sonra vaz geçtim. Bugünlerde o kadar çok email yanıtlıyorum ki sayısını bilmiyorum ve bu mesajların büyük bir çoğunluğu bilinçli olarak mutluluk kararını vermiş ama bunu uygulamada sıkıntı çeken arkadaşlardan geliyor. O yüzden birkaç eklemeyle eski mesajı zenginleştirip yeniden veriyorum.

Melekler sizi duydular ve dualarınıza cevap veriyorlar. Ama sizin kendinizi oynanan dramdan koparmanız ve durumunuzla ilgili olumlu düşüncelere sahip olmanız gerekiyor.

Bunu yapmanın bir yolu şükran duyduğunuz şeylere ve kişilere odaklanmaktır. Hayatınızda iyi giden şeyler nedir? Güçlü yönleriniz ve yetenekleriniz nelerdir? Kendinize şu anda neşe ve keyif duygularını hissetme izni verirseniz, kendinizi güçlendirmiş olacaksınız. Hayatınızın kontrolünü böyle ele alırsınız ve dış etkenlerin sizin duygularınızı belirlemesine de engel olursunuz.

Bir şükran listesi yapın, her sabah uyandığınızda bir iki şeyi bu listeye ekleyin. Bunlar en başta çok basit şeyler olabilir, sonra bu listenin git gide kabardığını ve zenginleştiğini göreceksiniz. Pek çok yerde şükranın çok önemli olduğunu söylerler çünkü şükran yavaş yavaş kalbinizi sevgiye açar, frekansınızı derhal yükseltir.

Archangel Gabriel’in son derece pratik mutluluk önerisini burada bulabilirsiniz, ayrıca onun altın enerjisi de size yardımcı olacaktır. Kalp çakranızı açmak da sizi önce sevgiye ve sonra da sevginin getirdiği mutluluğa hazırlar.

Olumlu düşünün, negatif düşünceleri arkanızda bırakın. Şu anda bulunduğunuz yerde mutlu olmak, hep burada kalacaksınız anlamına gelmez ama gelecek olan pozitif enerjilere ve ‘Tanrının hediyelerini’ kabul etmeye sizi hazırlar. İşte o zaman mucizeler bekleyin!

Bu konuda yardımcı olması için Michael size bir dua veriyor:

‘Sevgili Tanrım ve Meleklerim, kalbimi mutluluk, neşe ve keyfe açmam için verdiğiniz yardımlara teşekkür ediyorum. Hayatımdaki tüm iyi şeyleri görmeyi şu anda gönülden istiyorum.’

Teşekkürler Michael!

Telif Hakkı©2013 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2013 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.wordpress.com/
 

2 comments

  1. mor alevvvvv msjlara seçilen resimler bir harikaa 🙂 çok zevklisin, seni kocaman öpüyorum

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.