Archangel Michael ve İlerlememizi Engelleyen Bağların Kesilmesi, Esaret Zincirlerinin Koparılması

archangel michael by terese nielsenMichael mavi enerjisi, kılıcı ve kalkanıyla pek çok derdimize çözüm getiriyor. Bugün bahsedeceğimiz negatifle olan enerjik bağların kesilmesi genel olarak bilinen bir metottur, bunu başka kaynaklardan da okumuş olabilirsiniz. Ancak Michael bu metodu bugün özellikle yeniden vermemi istedi.

Bazen kendimizi yaşamış olduğumuz negatif olaylarla, negatif ilişkilerle ve hatta negatif alışkanlıklarla bağdaştırırız. Kendi kendimize başka kimsenin görmeyeceği bir özgeçmiş yazsak ve bunu yazarken tamamen dürüst olsak bunu görebilirsiniz. Bu negatif bağlar bizim gerçek özümüz olan özgür, kusursuz, yaratıcı kendimiz olmamıza engel teşkil eder, kanatlarımızı kırpar. Bu negatif bağlar şu anki hayatımızdan deneyimlerle ya da geçmiş hayatlarımızdan sızıntılarla oluşmuş olabilir. Yukarıda bahsettiğim özgeçmişte şuna benzer cümleler olabilir:

  • İlkokulda biraz yavaştım, öğretmen beni hep geri kalan, yaramaz ve bir çocuğun olmaması gereken örnek olarak gösterirdi. Ben diğerlerinden daha aptalım.
  • Babam beni hiçbir zaman takdir etmedi. Şimdi ona bakmak zorundayım ve hala bana kötü davranıyor.
  • İlk aşk ilişkimde aldatıldım, evliliğimde aldatıldım, ben sevilesi bir insan değilim.
  • Çok iyi bir insanım ama ikili ilişkilerde hiç şansım yok. Ben hep yalnız mı kalacağım?
  • Ömrüm önce başkalarının sonra da kendimin borçlarını ödemekle geçti. Para açısından hiç şansım yok.
  • Çok şey istediğim halde kendimi aslında iyi şeylere layık göremiyorum. Benim neyim var?
  • Çalıştığım her işte bana köle muamelesi yapıyorlar, maaşım her zaman diğerlerinden düşük ama ben onlardan çok daha fazla çalışıyorum. Terfi etme şansım çok düşük çünkü ben kendimi diğerleri gibi ortaya atamıyorum. Müdürlerim de hep çok aksi çıkıyor.
  • Hep hastayım. Çocukluğumdan beri hep vücudumun zayıf olduğu söylendi bana.
  • Şanssızım. Hastalıklar bana yapışır, olmayacak işler benim başıma gelir, elime aldığım kurur.
  • Küçükken ebeveynimi kaybettim, o zamandan beri beni gerçekten seven ve koruyan hiç kimsem olmadı.

Bu tarz negatif saptamaları sonsuza kadar uzatabiliriz. Kimini içimizde gizli tuttuğumuz, kimini de açık açık itiraf ettiğimiz inançlar her defasında daha da güçlenerek bizi o olumsuzluklara daha da sıkı bağlar, tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamamıza, hissetmemize sebep olur.

Enerjik açıdan bakarsak bu bağları direkt fiziksel vücudumuzdan ya da enerji alanımızdan çıkan bağlar olarak görürüz. Renkleri donuktur, bazı çok güçlü bağlar gemi halatı gibi kalın, bazı bağlar ise örümcek ağı sarmış gibi ince ince ama karışık bir şekilde durur. Bazen bunları bizi esirleştiren kalın zincirler olarak görmemiz de mümkün. Sevgi bağları ise gökkuşağının herhangi bir rengi olabilir. Ben genelde onları altın renkli görürüm. Temiz, pürüzsüz ve parlaktırlar, sizden enerji çalacağına size enerji verirler. Bu bağlar asla kesilmez, buna ne Tanrı, ne Michael ne de yüksek benliğiniz izin verir. Bir kişiyle hem negatif hem de sevgi bağınız olabilir. Negatif bağ o ilişkinin toksik yönlerinden kaynaklanmıştır. O bağları keserseniz sevginizi daha derin yaşayabilir, ilişkilerinizi düzeltebilirsiniz.

Bu bağları Michael yardımıyla kesmeniz son derece kolaydır. Ancak bu negatif bağlar sizde ve enerji alanınızda alışkanlık yapmış olduğundan yeniden oluşmaya çalışacaklardır, ego da bunu destekleyecektir. Onun için zaman zaman aşağıda vereceğim egzersizi tekrarlamanız gerekir.

chakrasBağları Kesme Meditasyonu

Niyetinizin geçmişteki acı deneyimler, kötü alışkanlıklar ve olumsuz inançlarınızla bağlarınızı kesmek olduğunu, bunu geçmiş hayatlarınız, gelecek hayatlarınız ve paralel hayatlarınızı kapsayacak şekilde yapmak istediğinizi belirtin.

Normal meditasyon pozisyonunuza geçin, bu işlemi rahat ettiğiniz herhangi bir şekilde yapabilirsiniz. Ben bazen ayakta iki ayağım biraz ayrı ve yere sağlam basarken yapıyorum, bazen de yatarak. Hemen Michael’ı çağırın, onun mavi ışığı ile korunma kalkanınızı çekin. Sonra Michael’dan kılıcıyla size hizmet etmeyen tüm bağları tek tek kesmesini isteyin.

Bu arada vücudunuzu yukarıdan aşağıya sürekli olarak tarayın. Bu tarama sırasında ya altıncı hissinizle bu bağları hissedersiniz, ya zihin gözünüzle görürsünüz ya da fiziksel olarak karıncalanmalar ya da hafif ağrı şeklinde bağların olduğu yerleri saptayabilirsiniz. Örnek verecek olursam;

  • geçmişte söylemiş olduğunuz ve pişmanlık duyduğunuz sözlerin bağları boğaz çakranızda, tiroit bezinin olduğu yerde olabilir,
  • kaşlarınızın arasındaki üçüncü gözde önceki hayatlarınızdan kalma bağlar,
  • solar pleksusda yani kalbinizin altı göbek deliğinizin üzerinde kendinizi güçsüz ve çaresiz hissetmekle ilgili bağlar,
  • alt belinizde maddi sorunlar,
  • alt karında yaratıcılık, üreme, cinsellikle ilgili sorunlar,
  • kök çakrada hayatta kalma sorunları,
  • ensenizde ve omuzlarınızın üzerinde taşıdığınız ağır yüklerle ilgili bağlar,
  • kalbinizden çıkan kalp kırıklığı, kendinizi sevememenizle ilgili bağlar olması olasıdır.

Ben bu işlemi dün gece yaparken tam kulaklarımın arkasında karıncalanmalar hissettim, bunun geçmiş hayattan gelen duymak istemediğim haberler ya da yine geçmiş hayatlarımdan birinde çok iyi duyabildiğim meleklerimin seslerini duyup da ilettiğim için cezalandırılmış olmama yordum.

Vücudunuzu baştan aşağıya taramaya devam edin, Michael’ın o bağları kılıcıyla tek tek kestiğini görün. En son taramanızda sadece sevgi bağlarınızı göreceksiniz, ailenize, işinize, yapmayı sevdiğiniz şeylere, arkadaşlarınıza olan sevginiz kalacak diğer tüm bağlar gitmiş olacak. Şimdi hemen Zadkiel’i çağırın, mor alevle tamamen enerji alanınızı yakarak dezenfekte edin.

Kalbinizden aşağıya bir kırmızı kordonunun alt çakralardan geçerek dünyanın merkezine, onun kalbine indiğini görün (bunu daha önce tarif etmiştim o yüzden uzatmıyorum), Gaia’ya sevgi ile bağlı olduğunuzu hatırlayın ve ilan edin, dünyanın verdiği nimetler için şükranınızı sunun, kendinizi sıkı sıkı bu dünyaya bağlayın. Gaia’da size sevgisini verecektir, bunu son derece belirgin şekilde hissedebilirsiniz.

Bundan sonra yine kalbinize çıkın ve altın renkli bir kordonla yukarıya tırmanın, bu kablo üst çakralardan geçerek galaksimizin merkezine, oradan evrenin merkezine, Tanrı’nın oturduğu yere gidiyor. Tanrı’yla olan bu bağınızı onurlandırın, teşekkür edin, Tanrı’nın sevgisini hissedin. Hazır olduğunuzda kalbinize geri dönün. Michael, Zadkiel, Gaia, melekleriniz, yüksek benliğiniz ve tabii ki Tanrı’ya teşekkür etmeyi unutmayın.

Bu egzersizi gerek duydukça tekrarlayın. Bu mesajı da melek enerjileri kısmına ekleyeceğim, böylece her aradığınızda bulabilirsiniz.

©Mor Alev 2013


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile çalışmak istiyorsanız buraya tıklayınız.


Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com
 

10 comments

    1. Sevgili Özgür,
      Bu sorunuzu daha önce de cevaplamıştım ancak sizden bir karşılık gelmedi, belki de mesaj size ulaşmadı. Hipnoterapi ile ilgileniyorsanız lütfen moralev@outlook.com a yazın.
      Sevgi ve ışık dileklerimle
      Mor Alev

      Beğen

    1. Ben de öyle düşündüm. Dünkü yazışmamızın devamı gibi geldi hemen arkasından! Sevgiler, Mor Alev

      Beğen

  1. Merhabalar,Başmelek Mikal’in koruyucu mavi kalkanılya ilgili bir sorum olacaktı;ben hergün sevgili başmelek Mikail’den beni mavi enerji kalkanıyla korumasını talep edip arkasından;sevgili Mikail bana tahsis ettiğin bu kalkandan sadece sevgi ve hayır olan enerjiler ve düşünceler girip çıksın diyorum.Böylelikle gün içinde benim kötü ve negatif düşüncelerimin de benim gerçekliğimi yaratmış olmasının önüne geçmeyi arzuluyorum yani bazen farkında olmadan veya istemeden kötü durum ve olayları hayatıma çekmemiş olurum diye bir mantık kuruyorum,sizden ricam bunun işlerliğinin teyidini sevgili başmelek Mikail’den benim için alır mısınız? Ve ibana iletmek istediği birşey var ise duymaktan mutluluk duyarım,iyi günler.

    Beğen

    1. Sevgili Oğuz, evet haklısınız ve niyetiniz yerinde, buna devam edin. Ancak kendinize ait negatif düşünceleri de Mor Alev enerjisi ile dezenfekte edin. Melekler bizi korurlar ancak özgür irade kanunu olduğu için sizi yapacağınız ya da yapmak istediğiniz birşeyden alıkoyamazlar (örneğin negatif düşünce gibi..) Düşüncelerinize biraz daha hakim olmak o kadar zor değil. Yavaş yavaş negatif düşünceyi tamamen yok edebilirsiniz. Zaten gördüğüm kadarıyla siz işin yarısından çoğunu yapmışsınız. Sevgilerimle..

      Beğen

      1. Evet,bir süredir negatif düşüncelerim üzerinde kontrol sağlamaya çalışıyorum ve bunu başaracağıma inanıyorum,cevabınız için teşekkürler,güzel bir haftasonu diliyorum size,sevgiler..

        Beğen

  2. Sevgili Mor Alev,bu işlemi yaparken,burnumun kenarlarında ve yanaklarımda karıncalanmalar oldu,anlayamadım.Nedenini merak ediyorum,lütfen cevaplarsanız sevinirim.Teşekkürler,sevgiler

    Beğen

    1. Sevgili Gülvade, karıncalanmalar kesinlikle bağ kesme işleminin hedefine ulaştığını gösteriyor. Tebrikler! Bağlar vücudumuzun her yerinde olabilir, sizin yüzünüzdeymiş. Düzenli bağ kesmeye devam edin. Bakın, çok rahatladığınızı ve hayata yeni gözlerle bakmaya başladığınızı göreceksiniz. Sevgilerimle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.