Arkturus Grup Mesajı: Yol, araç ve mesaj sizsiniz – Marilyn Raffaele

evolution brainSevgili okuyucularım, Arkturuslular bu yeni mesajlarıyla yine mutlaka sizinle paylaşmam gereken bilgiler veriyorlar. Lütfen her türlü konuda size sık sık söylediğim iki şeyi düşünün bu mesajı okurken: “Kalbinize sorun” ve “Kendi gerçeğinizi kendiniz yaratırsınız”. Ekim 13, 2013 tarihli mesajın orijinaline buradan ulaşabilirsiniz.

Muhteşem gezegen Gaia’nın insanlarına selamlar

Bu zamanda sizden doğru ve size akan ışığı gördüğümüzde sizinle birlikte bayram ediyoruz. Dünya kalbini ve zihnini yeni ve daha yüksek görüşlere açan her kişiyle birlikte artan bir hızla yeni bir evrensel enerjiye doğru yol alıyor.

Tüm dünyada insanlar sorumlular tarafından onlara söylenenlerin gerçekten doğru olup olmadığını kendilerine sormaya ve sorgulamaya başladılar. Bu sorgulama gerçeğin evrensel ve kişisel olarak algılanmasına işaret ediyor, buna karşılık pek çoklarının hala daha deneyimledikleri sayısız çeşitteki güçsüzlüklere dikkati çekiyor ve onların değişmesine önayak oluyor. Değişim işte böyle olur.

Gelişen enerjik değişimlerin ruhani yönünü dünyanın çoğu henüz anlamıyor. Onlar değişimi istiyorlar çünkü geçmişten beri bildikleri ve kabul ettikleri şeyler artık onlarla aynı titreşim boyunda değil ve pek çoğu yeni şekillerde yaşamak ve iletişim kurmak için değişik bir cesaret ve güç hissiyle kendi seslerini buluyorlar.

Mevcut durumu sorgulayan insanların sorgulamayanlardan fazla olduğu noktaya hızla erişiyorsunuz ve bu da bilinç değişiminin kesin işareti. Hemen bir dakikada değişimin ortaya çıkmasını beklemeyin ve şunu bilin ki bu devasa ölçekteki evrimleşme kademeli bir süreç olmalıdır.

Üç boyutlu enerjilerde bir sürü hayatlar yaşadınız ve üç boyutlu enerji her zaman bir çift zıttı yansıtır. Bunlar derinden fiziksele, duygusala ve zihne kazınmıştır. Şu anda bunlar temizlenmekte, salıverilmekte ve içinizdeki değişiklikleri getirmekte. Bu sizin bu dünyada daha önce var olmayan yüksek frekanstaki enerjileri kendinizde barındırmanızı sağlayacak.

Sabırlı olun sevgili dostlar, bilin ki yükselmek için izin verdiğinizde Yüksek benliğiniz sürece başladı. Bunu sizin gerçekleştirmenize gerek yok, bu gerçekleşiyor çünkü sizin gerçeğiniz bu.

Ciddi ruhani arayıştakilerin ışığın bir şekilde onlara gelmesi için dışarıya bakmaktan vazgeçip şunu anlamaları gerekiyor; “Ben Işığım”. Eski üç boyutlu dünya anlayışından çıkacaksanız bu adım atılmalıdır.

“Ben yolum, gerçeğim ve ışığım” – kelimeleri usta İsa tarafından laf olsun diye söylenmemiştir, ve onu dinleyenlere şunu açıklamak istemiştir: “Ben” kişisel “Ben” değildir, ama “Ben” İlahi olandır – ilk ve tek “Ben” – sizin gerçek kimliğinizdir. Var olan tek şey İlahi olan olduğuna göre, sizin gerçek benliğiniz de İlahi olandır, yoksa nasıl var olacaktınız?

“Ben” İlahi olanın ismidir ve “Ben” kelimesi tek bir insanı ifade etmez, ama her varlığın gerçek özünü ifade eder. “Ben” kutsal bir kelimedir. Çağlar boyunca ve hatta şimdi bile bu gerçeği büyük cahillik ve egoları dolayısıyla yanlış yorumlayanlar ve bunun insanlıkları ile Tanrı olduklarını anlamda olduğunu düşünenler var. Kendi benliklerini yanlış anlayarak eğer uyulmazsa sonuçları felaket olacak kurallar ve öğretiler hazırlamaya giriştiler. Onların ruhani açıdan cahil takipçileri de o berbat sonuçları bir şekilde yaşasalar da bu sahte peygamberlere güçlerini isteyerek vererek onlara uydular. (Mor Alev: İngilizcede başkalarından üstün olmadığı halde kendini üstün gören ve tanıtanlara sahte peygamber denir, bu değimin tam çevirisi maalesef yok, bu arada gerçek “sahte peygamberlere” de dokunduruyor.)

Geçmişte ve halen pek çokları aydınlanmayı bazı adetler ve uygulamalar, kiliseler, öğretmenler, semboller ve bunun gibi şeylerde aradılar. Bunların hepsi aydınlanmanın bir noktasına kadar yardımcıdır. Ancak belli bir nokta gelir ki ruhani öğrenci bu araçları bırakmalı, kendi gücüne ve kişiliğine adım atmalıdır yoksa gerçeği tam anlayamadan ya da deneyimleyemeden sonsuza dek öğrenci olarak kalır.

Bu mesajları anlayabilecek kadar evrimleşmiş olanlarınız, sizin artık bir yolun ya da diğerinin öğrencisi olmayı bırakıp şunu kabul etmeniz gerekir: Yol, araç ve mesaj sizsiniz. Araçlar bir noktaya kadar yardımcıdır ama ihtiyaç zamanı geçtikten sonra hala daha onlara güveniliyorsa önünüzde engel olurlar. Neye inanması, ne yapması gerektiği söylendiğinde ne kadar rahat etse de çocuk bir yetişkin olmak zorundadır.

Hala ruhunuza seslenen ruhani gruplarınızı, kitaplarınızı, kurslarınızı ya da diğer aktivitelerinizi bırakın demiyoruz size. Bizim demek istediğimiz zamanı geldiğinde bir öğrenci çeşitli araçları olduğu gibi görmelidir, yani araç olarak. Araçlar bulunduğunuz yere gelmenize yardım etti, sizin ZATEN eksiksiz, tam, bereketli ve mükemmel olduğunuzu anlayışına gelmenize.

Şunu anlayın ki kişi olsun, kitap, ilişki, seçtiğiniz yol, ilaç, mesleğiniz vesaire olsun, hiçbir şey sizi ZATEN OLDUĞUNUZDAN daha fazla siz yapamaz. Pek çoğunuz kitapların çoğunluğunun sizinle eskisi gibi konuşmadığını keşfediyorsunuz. Bunu onurlandırın. Bu sizin öğretileri içinizden alabileceğiniz anlamındadır. Her hafta kiliseye gitmeyi seviyorsanız iyi, ama eğer gidemezseniz ya da toptan gitmeyi bırakırsanız olduğunuzdan daha az olmayacaksınız. Kilise sizin içinizde – bunu anlıyor musunuz?

Kristaller kendi muhteşem enerjilerini taşırlar, ancak bu enerji onunla çalışan kişinin enerjisinden daha yükseğe çıkamaz, aynısı bitki özleri, renkler, titreşimler, vesaire için de geçerlidir. Bu araçlar çok evrimleşmiş kişilerin elinde iyiye değişim getirebilirler ama kötü niyetli bir kişinin elinde üçüncü boyutun enerjilerinden oluşan zıtlık ve ayrımcılıkla bunun tam tersini ortaya çıkarabilirler.

Bulunduğunuz bilincin durumudur onların nasıl kullanılacağını belirleyen, onun için araçlara verdiğiniz gücü bırakın gitsin. Eğer bir kişi ona bolluk, sağlık ya da bunun gibi şeyler getirmesi garanti olan kristali satın alır da hala yoksunluk ve kısıtlanmışlık bilinciyle yaşamaya devam ederse o kristalin enerjisi o kişinin enerjisiyle sınırlanmıştır. Bu metafizikten mistisizme geçiştir.

Mistisizm sizin zaten kendi gerçek özünüzü içinizde barındırdığınızı farkına varmaktır; Her zaman her yerde var olan, her şeye gücü yeten,  her şeyi bilen. Geçmişte bu ilahi özellikler üç boyutlu düşünce merceğinden yorumlanıyordu – her zaman ihtiyaç duyulandan ayrı olarak – bu sebepten gurular olsun, kitaplar, törenler, kurslar vesaire olsun araçlara ihtiyaç duyuluyordu. Bu şeyler kişileri daha yüksek enerjilere yükseltmeye yarar ve başlangıç safhasında olan kişiler için iyidir ama – ŞU ANDA SİZ ZATEN YÜKSEK ENERJİLERİN İÇİNDESİNİZ.

Kendinizin zaten “Ben” olduğunuzu anladığınız anda gücünüzü geri alırsınız. Bu adıma çoğunuz hazırsınız ve bu da metafizik ve mistisizm arasındaki farktır. Metafizik kötü bir resmi iyi bir resim haline getirmeye çalışır. Mistisizm düzeltilmesi gereken hiçbir şey görmez çünkü hem iyi hem de kötü görüntünün zıtlık ve ayrımcılığa olan inancın ortaya çıkardığı görüntüler olduğunu bilir- Aynı sopanın iki ucu.

Biz Arkturuslu Grubuz

Mor Alev tarafından çevirilmiştir. Marilyn Raffaele telif hakkı devam etmektedir.

Telif Hakkı©2013 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2013 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.wordpress.com/

13 comments

  1. sevgili mor alev, dün öğleden beri sürekli girip, yeni yazı eklemiş misiniz diye bakıyordum. açıkçası hasta falan oldunuz diye merak etmiştim. yeni yazıyı görünce çok mutlu oldum. teşekkürler ve sevgiler.

    Beğen

    1. Nezihe’cim, Çok teşekkür ederim. Hafta sonu biraz başka şeylerle ilgilendim… Bu kadar merak edeceğiniz aklıma gelmedi 🙂
      Sevgiler, Mor Alev

      Beğen

  2. bende merak ettim ama tatili çook çokk hakettiğini düşündüm 🙂 umarım iyi geçmiştir Mor Alev

    Beğen

    1. Hafta sonu azıcık tembellik yaptım Alev’cim. Ama bugünden itibaren rejime giriyorum. Yağmurlu havada başka yapacak şey bulamayıp yemeğe dadandık. Detoks zamanı geldi! Sevgilerimle,

      Beğen

  3. günaydın,bende zaman zaman gelip acaba ne yazmışsınız diye bakındım:) bu aralar aklım iyice karıştı,bazı yazılarda özel odalar,mediyasyonlar vs diyor ama ben bu yazıdan sadece yüreğimizin yeterli oldugunu anladım, 2 yıldır bir sürü kitap okudum,bir sürü telkinler dinledim,gidecegim yolu gördüğüme inanıyorum çünkü artık ben eski ben degilim.tabi insan olarak ihtiyaçlarımın tam karşılanamamasından doğan sıkıntılar hala mevcut ama artık tek hedefim maddi sorunlar degil ,bu arada gördümki bazı kişiler yaradanın enerji ve ışıgını,kişilerin farkındalıklarını yakalama isteklerini maddi çıkara dönüştürme çabasındalar.bi noktada haklı olabilirler belki onlarda bu aşamaya gelinceye kadar öğretmenlerine bi bedel ödediler.belki yanılıyorum zaten bu bi yargılama falan degil ama benim mantıgım almıyo (geçmişini şifalandıracagım …tl gibi) uzun oldu kusura bakmayın ,demek istediğim şu belki zaman alır ama ben bende mevcut olanı kendim bulmak istiyorum.umarım anlatabilmişimdir sadece kafamdakileri paylaşmak istedim sohbet tadında .sevgilerimle

    Beğen

    1. Sevgili Raziye,
      Bu yazıyı sırf bu yüzden çevirip yayınladım! Yeni öğrenciler için bu tarz çalışmalar faydalı ama olgun öğrenci artık kendine dönüp içindeki bilgilerle yoluna devam etmelidir diyor. Bu arada ben de arkadaşlarımdan yardım istiyorum, ben de bazen yüksek benliğimle başkalarının yardımıyla irtibata geçiyorum, ama bunu sadece ihtiyaç duyduğum zaman yapıyorum, lokomotif hızı yerine turbo motor gücü istediğimde yani. Bakın ben de hipnoterapi hizmeti veriyorum ve buna rağmen bunu ihtiyaç duyduğunu hissettiğim kişilere öneriyorum, çünkü bu oyun değil, ucuz da değil. Verdiğiniz para gözünüze batmasın, mutlaka enerji değişimi olmak zorunda. Her zaman “bu bana uygun mu” diye kalbinize sorun. Cevap orada. Ortalıkta güveninizi hak etmeyen kişileri, önerileri ve öğretileri böyle elersiniz. Bu konudaki “seçicilik ve güven” başlıklı yazımı da okumuşsunuzdur. Bence çok önemli bir konu. Sevgilerimle, Mor Alev

      Beğen

      1. hayır lütfen yazımdada belirttim bu bi suçlama yada yargılama degildi,hani bazen çıkış kapısını ararkan bir noktaya gelirsin,tamam bir kapı buldum dersin,bakarsın o kapıdan geçmek ücretli elini cebine atarsın ama yok… okuduklarımın bende çagrıştırdığı buydu Almadan vermek Allaha mahsustur ve evrenin doğasına da tersdir.hiçkimseyi suçlamadım öle anlaşıldıysam özür dilerim,sevgilerimle

        Beğen

        1. Sevgili Raziye,
          Hiç alınmadım ve hatta bu konu çok önemli olduğu için seve seve cevap yazdım. Bence benim alınacak bir durumum yok çünkü eğer ilgi alanlarındaysa okuyuculara birikimimin %100 ünü vermeye çalışıyorum. Karşılığında takdir ve sevgi alıyorum. Tek ihtiyacım günün biraz daha uzun olması! Daha yazacak çoook konu var. Ve bir de normal 3 boyutlu hayatım var, ev, iş, aile gibi…Sevgilerimle

          Beğen

  4. Güzel bir mesaj gelmiş, çevirinize sağlık 🙂 teşekkürler…. Ben de uzun zamandir eğitime gideyim yeni yöntemler öğreneyim, derken kendimi sizin yazılarınızı ve başka kişilerin yazılarını, mesajlarını takip eder buldum. Hepsini okumaya çalışıyorum, yol aldiğimi da düşünüyorum, hissediyorum…katkınız için tesekkürler… sevgiler

    Beğen

  5. Yayınladığınız bu mesajlardan haberdar olmak isterim.Sevgiyle….

    Beğen

    1. Sevgili Perihan,
      Sayfanın sol tarafındaki “takip et” butonuna basarsanız her yeni mesaj için size kısa bir email gelecektir. Aynı zamanda facebook ya da twitter dan da takip edebilirsiniz. Arşive girmek isterseniz sol taraftaki takvimden gün gün, ya da yine sol taraftaki “konular” başlıklı listeden temaya göre eski yazıları görebilirsiniz.
      Sevgilerimle, Mor Alev

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.