Hafta Sonu için Melek Kartı – Kendinizi Koruyun

Paris 1950s UmbrellaKendinizi sert ya da korku temelli enerjilerden korumak için etrafınızda şifalı bir ışık kapsülü olduğunu gözünüzde canlandırın.

Arkadaşlar, umarım iyi bir bayram tatili geçirdiniz. Yavaş yavaş bu uzun tatili kapatırken kimimiz misafirlik, kimimiz ev sahipliği yaptı, bazılarınız çalışmak zorundaydı, bazılarınız da tam anlamıyla bir tatil geçirdi. Hepimiz kendi enerjimizde ne varsa onu yaşadık. Ama ne olursa olsun şimdi normal hayata dönmek bir çoğunuz için zor geliyordur. Benim de bir sürü şey yapmam gerek, öncelikle yığılmış emaillerinize cevap vermeliyim, sonra yazılacak çok şey var onlara bir öncelik sırası hazırlamalıyım, vs., vs. Üstüne üstlük ılık günler bile bitmiş, kış kapıda. Bundan bahsediyorum çünkü nedense tatil bitiminin yaklaşması işte geçirilen ilk günden daha fazla strese sokar insanları. İster istemez enerji göstergemiz negatifte ortalıkta gezeriz. Bunun da bir bedeli oluyor tabii.

Bu hafta sonu siz siz olun kendinizi korumaya alın. Dışarıda, evde, telefonda, özellikle trafikte negatif enerjilerin sizi etkilemesine izin vermeyin. Bırakın bu hafta sonu yumuşak bir meltem gibi geçsin. En iyi yöntem tabii ki Michael’ı ve onun koruma kalkanını çağırmaktır. Bunu bir iki saniyede bile yapabilirsiniz. İki yazı var bu konuda, ikisinin bağlantılarını da veriyorum: Michael’la Mavi Işık Kalkanı ve Michael’la Korunma Duası. Ekstra negatif enerjiyi de topraklama yapıp vücudunuzdan atın.

Şimdi kartın dediklerine geçelim:

Melekler bu kartı bize getirdi çünkü enerjilere olan hassaslığınız gitgide artıyor.  Bu hassaslık da diğer kişilerin enerjilerinizi oldukça çabuk emmeniz anlamına geliyor, sonuçta yorgunluk, odaklanmakta zorluk, huysuzluk ya da düpedüz anlamsız bir mutsuzluk hissedebilirsiniz.  Sağanak yağmurda dışarıya şemsiyesiz çıkmayacağınız gibi, böyle bir duygusal sağanakta bir enerji şemsiyesi kullanmak önemlidir.

Eğer negatif enerjiler hissediyorsanız veya etrafınızda tartışan, birbiriyle rekabet eden ya da kötü, olumsuz kelimeler kullanan kişiler varsa kendinizi bir koruma kalkanına almanız hayati önem taşır. Vücudunuzu sizi koruyan bir enerji kapsülü içine alın, hatta Michael’ın kalkanını bile ödünç isteyebilirsiniz.

Teşekkürler Michael!

Telif Hakkı©2013 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2013 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.wordpress.com/

4 comments

  1. Merhaba sorunları içime atarak bir yere varamıyorum yoruyor enerjimi düşürüyor.Ne yapabiliriz?

    Beğen

    1. Sevgili Özgür,
      Sorunları içinize atmanız için hiçbir sebep yok. Melek enerjileri sayfasına gidin. Orada Rafael, Uriel ve Gabriel’in enerjilerinin bağlantıları var. Onlarla çalışın, sorunları melekleriniz verin. Bu arada objektif bir şekilde sorunlarınızı analiz edin, küçük lokmalara bölün ve çözüm planları yapın. Sonra harekete geçin.
      Bol şans! Mor Alev

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.