Açıklık ve Netlik Geliyor – Kutsal Anne ve Onun Şeffaf Mavi Enerjisi

energy fieldAşağıda vereceğim bilgi bize acil olarak verildi, ben biraz ağır davrandım ve ne olduğunu, bu enerjiyle nasıl çalışacağımızı anlamak için buraya yazmadan önce bir süre kendime vakit tanıdım. Ve şimdi derhal sizinle bu bilgiyi paylaşmam gerektiğini biliyorum!

Kutsal Anne Tanrı’nın dişi yönünü temsil eder, bildiğiniz gibi Tanrı’nın bizim tanımlayabileceğimiz bir kadın/erkek kişiliği, bizim kavrayabileceğimiz bir  varlığı yok. İşte onun için kendisinden çok küçük ama tabii ki yine de bizim algılayabileceğimizden çok daha yüce bir parçasını bize Kutsal Anne olarak tanıtıyor. Linda Dillon ise onun kanalı olarak çalışan ve şu anda yeryüzünde bulunan en ender, en yetenekli ışık işçilerinden biri. Linda her Cumartesi bir telekonferans düzenliyor, bu telekonferansta bazen Archangel Michael, bazen Gabriel, bazen St. Germaine ve bazen de Kutsal Anne gibi varlıklar konuk oluyor. Bu hafta Kutsal Anne geldi ve şeffaf mavi enerjisini bizimle paylaştı. Bununla kalmadı, Pazar günü Linda’dan bu bilgiyi tüm dünya ile paylaşmasını istedi.

Bu değişim, yükseliş ve dönüşüm zamanında en çok ihtiyacımız olan şey nedir?

Kutsal Anne diyor ki en çok ihtiyacımız olan şeyler önce sevgi, her zaman sevgi ve sonra açıklık ve netlik.

  • Ben kimim?
  • Ne istiyorum?
  • Nereye gidiyorum?
  • Neden buradayım?
  • Yaptığım iş doğru mu?
  • Bir sonraki adımım ne olmalı?
  • Nasıl daha sağlıklı ve mutlu olurum?

Tüm bu soruların cevabı içimizde. Ancak öyle bir kargaşa ve kaos içindeyiz ve o kadar çok bilgi, haber, söylenti, spekülasyon bombardımanı altındayız ki gözümüzün önündeki cevapları göremiyoruz. Tertemiz suyu olan bir nehir düşünün, sonra bu nehrin suyunun kalitesi değişmediği halde debisinin sürekli arttığını, yoğun bir yağış ile iyice yükseldiğini ve şelaleler oluşturduğunu, köpüklerle akmaya başladığını aklınızda canlandırın. Tüm kum, toprak kalkmıştır, su bulanıktır, yüz metre geride çok net görebildiğiniz şeyleri, parlayan çakıl taşlarını, balıkları artık göremez olmuşuzdur. İşte durumumuz buna çok benziyor.

Kutsal Anne bunun için bize şeffaf mavi enerjisini veriyor.  Bu enerjiyi özellikle bu hafta boyunca hepimize kendi değimiyle ‘bir yağmur gibi’ üzerimize yağdırıyor. Lütfen bu enerjiyi özellikle bu hafta dua ve meditasyonlarınızda çağırın, gün içinde hatırlayın. Ve her zamanki gibi önce gelmesine izin verin, kabul edin, sonra şükredin ve çevrenize dağıtın.

Kutsal Anne bu enerjinin bu haftadan sonra da devam edeceğini ancak şu anda berrak düşünmeye ve cevaplara çok ihtiyacımız olduğu için bunun üzerinde çok yoğun bir şekilde çalışmamız gerektiğini söylüyor. Şimdiye kadar bu sitede aslı Tanrı’ya ait ancak bize yükselen ustalar, melekler ve rehberlerimiz aracılığıyla ulaştırılan enerjileri paylaştım. Bu enerji ise Tanrının kendisinden geliyor. Ve bizden bu enerjiyi alıp dağıtmamızı istiyor. İnanılmaz önemli bir istek.

Bu isteğini iletirken de şöyle söylüyor:

“Sizler isterseniz bu bilgiyi herkese dağıtabilirsiniz ve hatta söyleyebileceğiniz herkese söyleyin. Ancak gidip işyerinizde size deli gözüyle bakacakları bir şekilde paylaşmayın.  Bu enerjiyle sessiz sakin bir şekilde de çalışabilirsiniz, yatak odanızda olsa bile. Bu enerjiyi kabul edin, iyice sindirin, tüm enerji alanınızı bu berraklıkla doldurun, bu enerji olun. Ve sonra oturma odasına gidin, ailenizle normal hayatınızı yaşarken, bu enerjiyi sürekli alarak etrafınızdakilere ilettiğinizi düşünün. Yolda yürürken gülümseyin, enerjinizi paylaşın, enerjinizi ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz kişilere gönderin, yeryüzünde kargaşanın olduğu her yere, her kişiye gönderin. Politikacılarınıza, bilim insanlarına, kanun insanlarına, iş dünyasına gönderin ki ilerlemenizde ve evrimleşmenizde büyük zıplamaları bir an önce gerçekleştirin.  Bu enerjinin sonunda barışın, huzurun, bolluğun ve mutluluğun dünyanıza demir atmasına muazzam bir yardımı olacak. Çünkü sizler çok daha net düşünmeye, gerçekleri çok daha berrak görmeye ve kalbinizin sesini çok daha açık bir şekilde duymaya başlayacaksınız.”

blue topazŞeffaf Mavi Enerji Meditasyonu

Birkaç dakika sürecek bu meditasyon sizin Kutsal Anne’nin enerjisi ile tanışmanıza ve açıklık ve netlik getiren bu enerjinin imzasına alışmanıza yardımcı olacak. Tarif edilen topaz ve kuvars resimlerini de buraya ekliyorum.

  • Her meditasyon gibi sessiz ve rahatsız edilmeden birkaç dakika oturabileceğiniz bir yere gidin. Derin nefes alın ve verin, kalp atışınızı ve nefesinizi yavaşlatın, kendinizi rahatlatın.
  • İki elinizi yukarıya dönük açın. Sol elinizde mavi topaz olduğunu düşünün. Masmavi gökyüzü renginde bu topazın enerjisini elinizde hissedin. Resmini buraya eklediğim bu güzel kristalin tüm olumlu titreşimlerini, berraklığını akılınızda canlandırın ve hissetmeye çalışın.
  • clear quartzSağ elinize bir şeffaf kristal kuvars konduğunu düşünün. Yine onun netliğini, rengini, enerjisini, saflığını aklınızda canlandırın, elinizde hissedin.
  • Her iki kristal de milyonlarca yıl önce yaratıldı. Enerjileri saf, dünyamızın sevgisini, netliğini ve güzelliğini taşıyorlar. Ellerinizi biraz ağırlaşmış hissedeceksiniz. Her iki enerjiyi de yeterince hissettiğinizde iki avucunuzu birleştirin. Ellerinizi ortada sanki iki kristali birbirine kaynaştırıyormuş gibi tutun ve bu iki enerjiyi tamamen birleştirin avucunuzda. İşte bu çok açık şeffaf mavi enerji size netlik kazandıracak enerjidir.  Ellerinizi kalbinizin üzerine koyun ve bu yeni enerjiyi kalbinize aktardığınızı düşünün. Bu yeni enerjinin kalbinize ve tüm vücudunuza aktığını görün, auranızı bu enerjiyle doldurun. Hislerinizi kontrol edin, enerjiyi tanıyın. (Huzur ve sakinlik benim hissettiğim şeydi.) Derhal her şeyin cevabını bulmak için zorlamayın. Bu enerjiyi kabul edip diğerlerine de verdikçe yavaş yavaş sorularınızın cevaplarını ve çok daha fazlasını bulduğunuzu fark edeceksiniz.
  • Kutsal Anne şu kelimeleri defalarca tekrarladı:  Alın ve verin. Daha fazlası gelecek. Yine alın ve verin. Bu hafta bu enerjiyle çalışın lütfen.

Linda Dillon ve Council of Love ‘a çok teşekkürler.

Mor Alev


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile çalışmak istiyorsanız buraya tıklayınız.


Telif Hakkı©2013 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2013 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.wordpress.com/

2 comments

    1. Sevgili Perihan
      Türkçe karakterler tam çıkmamış ama anladığım kadarıyla cevap veriyorum. Kalbinizde zaten var olan bilgiler berraklaşıyor, sorularınızın cevapları net bir şekilde ortaya çıkıyor. Bu arada evrensel gerçekleri de daha rahat, daha kolayca görebiliyoruz. Herkesin kendi gerçekleri, kendi sorularının cevapları kendine özeldir. Yani cevap hem size özel bir netliğe kavuşuyorsunuz, hem de yaşadığınız hayat, yakın ve uzak çevreniz kendi zihinlerinde berraklaşıyor. Örneğin, siz bir kuantum fizikçisisiniz ve bir teori üzerinde çalışıyorsunuz, bazı sorularınızın cevaplarını bulamıyorsunuz. Bu arada evlenme teklifi de aldınız ve düşünüyorsunuz. İki sorunuz var. Biri bilimsel, diğeri ise son derece kişisel. Bu enerji ile her iki sorunuzun cevabı da netleşiyor. Bilimsel olan sorunun cevabı tüm insanlığa hizmet ederken, diğeri sizin kişisel mutluluğunuza katkıda bulunuyor. Bir başka örnek vereyim: Bu enerjiyi siyasetçilere yolluyorsunuz, onlar da önlerinde olan soruların herkesin en yüksek yararına olacak şekilde, yapıcı ve barışçıl cevabını buluyor. Umarım yardımcı olmuştur! Sevgi ve ışık dileklerimle, Mor Alev

      Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.