Birinci Mertebeden İç Değişim İşi – Archangel Michael ve Yeshua

2e3a54c0cef9ac554429f49062163586Ron Head tarafından  22 Eylül 2013 de iletilen mesajın orijinaline buradan ulaşabilirsiniz. Fark edeceğiniz gibi bu mesaj Ekinoks günü verildi ancak, aynı enerjiler hala daha geçerli onun için bize verilen tavsiyelere uymak hepimize yardımcı olacaktır.

Bu Ekinoks gününde, hepinizi kalplerinizin içine bakmaya ve kendinizi bir defa daha hem kendinizin hem de dünyanızın yeniden doğuşuna adamaya davet ediyoruz. Meditasyon yaparken, dua ederken, doğada yürürken ve yüksek benliklerinizle söyleşirken lütfen bu yolda başardığınız mükemmel işlere devam edin. Şu zamanda dünyanıza akan enerjileri en yüksek yararınıza kullanın.

Bu uğraşınızda bizden yardım isteyin. Yaratanınızın sizin ve dünyanız için en iyi ve en yüksek yararınıza olacak sevgi enerjsini göndermesini isteyin. Bunun dışarıdan gelen bir yardım olduğunu düşünmeyin sevgili dostlar. Bu birinci mertebeden iç değişim işi.

Henüz onun birliğinin tamamını hissedemezseniz bile içindeki aile sevgisini hissedin. Size duyulan güveni hissedin. Sevgiyi hissedin. Kalbinizi bununla doldurun. Kendinizi bununla öyle bir doldurun ki yaptığınız ve söylediğiniz her şeye taşsın. İşte bu ihtiyaç duyulan değişiklikleri neredeyse zahmetsiz kılacak. Gerçekten günlerinizi neşe ve keyifle dolduracak.

Bir süredir bu sevecen enerji seli dünya çapında ve içinizden geçerek git gide yoğunlaşıyor, kuvvetleniyor. O işte bir türlü ne olduğunu anlayamadığınız his. Biliyordunuz, hissediyordunuz ki  muazzam bir şey tam ufuktaydı. Gerçekte hissettiğiniz içinize ve etrafınıza akan enerjiydi ve bu enerji işte o ufuktaki olayları yaratıyor. Kendinizi enerjinin içine daldırın. Onunla mest olun, keyfini çıkarın. O sınırsız. Onun sizi en yüksek ve en neşe dolu geleceğinize taşımasına izin verin.

Aklınız hala daha size bunun bir peri masalı olduğunu söyleyebilir. Ona git saklan ve seyret deyin. Sizin mutlu ve sevecen olmanızdan hiçbir zarar gelmez. Şefkatli olmanızdan hiçbir zarar gelmez. Kalbinizi sevgiyle doldurmaktan hiçbir zarar gelmez.

İşte bu duygu tam parmaklarınızın birazcık ötesinde sevgili dostlar. Ama gerçekte, hala daha sizin için biraz alışılmadık. Hissettiğiniz içinde yüzdüğünüz şey. Ve sizi seven ailenizin yakınlığını da hissediyorsunuz. Ve çocukken bayramlardan hemen önce hissettiğinizin aynını hissediyorsunuz. Öyle değil mi? Ve içinizdeki değişim tam gaz devam ediyor. Bunun için biz hem tebriklerimizi hem de desteğimizi sunuyoruz.

Şimdi bu en harika yılınızın son aşamasına girin. Yakında sizinle yine konuşacağız.

Telif Hakkı©2013 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2013 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.wordpress.com/

2 comments

  1. sevgili ışık işçisi kardeşim. son zamanlardaki muazzam dönüşümü yaşarken en büyük desteklerimden biri senin bu güzel emeğin ve paylaştığın mesajların oldu. nihayet yavaş yavaş dengeye kavuşuyorum tekrar ve bundaki payın için çok teşekkür ederim.
    yaptığın işin ne kadar önemli ve kutsal olduğunu anlatmak çok zor. iyi ki varsın.
    tek ve sonsuz yaratanın ışığıyla ve sevgisiyle kalmaya devam et.

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.