Siz özünüzde ve bütünlüğünüzde bildiğinizden çok daha bilgesiniz – Archangel Michael

Rbf220e8aa25033fda27bec07d69df3d3on Head tarafından 17 Temmuz 2013 de iletilen mesajın orijinaline buradan ulaşabilirsiniz.

Bugün bir kere daha gezegeninizde yükselmekte olan önemli olayların devam etmesi ile ilgili konuşacağız. Hem gözle görülebilen hem de görülemeyen bir değişim seli var ve bu değişiklikler tüm medeniyetinizi öyle şekillerde değiştiriyor ki değişimin içinde yer alanlar bile tüm kapsamını göremiyorlar. Belki de ilgili gidişatın derinliğini anlamak ve bir bakış açısı kazanmak için en iyi yöntem kendini mücadeleden biraz ayırmaktır.

Varlığınızın dokunulmayan hiçbir yönü yok. Neden böyle? Çünkü varoluşunuzun her yönü ve her yüzü sizin müşterek bilinciniz tarafından yaratılıyor. Çünkü bunun böyle olmasına siz karar verdiniz. Çünkü daha önce defalarca söylendiği gibi siz bu dünyanın eş-yaratanlarısınız.

Bu gerçeği eskisinden çok daha derinlemesine anlamanızın zamanı geldi. Sizin bu sorumluluğu kabulünüz genişledikçe bunu kullanma gücünüz de büyüyecektir. Bu sorumluluğu kabul etmeyi öğrenmeden bu yaratıcı gücü tam olarak elinize almamak için gerekli önlemleri aldınız. Siz özünüzde ve bütünlüğünüzde bildiğinizden çok daha bilgesiniz.

Ancak pek çoğunuz küçük, önemsiz ve hatta hiçbir şey yapamayacak kadar güçsüz hissediyorsunuz. Bu sona ermeli ve şimdi sona eriyor. Gerçekte olduğunuz çok daha büyük ve geniş varlığın her gün daha fazla farkına varıyorsunuz. Bu oldukça yüksek benlikleriniz sizinle daha fazla iletişime girmeye ve sizin aracılığınızla hareket etmeye imkân buluyor. Her şey bir yana yüksek benliğiniz sizden başkası değil. Sizin bu şeylere, bu iç değişimlere bakmanız ve o değişimleri istemeniz, onları kabul etmeniz, onlara şükranla cevap vermeniz ve en yüksek yeteneklerinizi en iyi sebepler için kullanma niyetiniz çok arzulanan bir durum. Dedikleri gibi, tek duanız ‘teşekkür ederim’ olsaydı bile yeterli olurdu.

Bundan önce hiç sizin hizmetinizde olmayan kutsal enerjiler şu anda gezegeninizi ve yıldız sisteminizi sürekli artan bir saflıkla sarmalıyor ve gezegeninizdeki her varlığı etkiliyor. Henüz bunun doğruluğunu hissetmiyorsanız bile kendinizi şaşkınlığa ve hayranlığa hazırlayın. Kendinizi neşe, keyif ve özgürlükte yaşamaya hazırlayın. Daha da iyisi öyle yaşamaya karar verin. Biz en üst düzeyde komplo teorisyenleriyiz. Siz o kararı verdiğinizde evren sizin niyetinizi gerçekleştirmek için gereken komployu kuracaktır. (Mor Alev: Komplo İngilizcede negatif anlamlı bir kelime değildir, ama Michael burada biraz espri de yapıyor)

Lütfen bizden derin ve kayıtsız şartsız sevgimizi kabul edin. Sizinle yakında yine konuşacağız. İyi günler.

2 comments

    1. Aslında hedefim Pazar hariç hergün 2 yazı ama iş-güç, koşuşturma derken bazen sadece 1 yazıda kalıyorum. Bazen de yazıp beğenmediğim için basmadığım şeyler oluyor… Ben teşekkür ederim.

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.