Günün Melek Kartı – Zafer! Arzunuz gerçekleşmek üzere

eaca045c0cbc74f73e876e47e1a9863fOmega

Zafer! Arzunuz gerçekleşmek üzere. Çalışmalarınıza devam edin!

Arkadaşlar, melekler bu dönemin sonunda zaferle çıkacağımızı, istediklerimizi elde edeceğimizi bize yine hatırlatıyorlar. Hatırlarsanız Haziran başında günlerce farklı destelerden zafer mesajları taşıyan kartlar çıkmıştı karşımıza. Melekler büyük değişimlerden ve zorlu dönemlerden geçtiğimizi anlıyorlar ve yanımızda olduklarını bize yeniden söylüyorlar, cesaretimizi kaybetmememizi istiyorlar. Nisan ve Mayıs ayında tutulmaların getirdiği büyük enerjiyi Haziran’da yaz gündönümü ve süper ay’la açılan vorteksler takip etti. Temmuz 29 da bir dalga enerji daha gelecek ve sonraki enerji artırımı Ağustos’un ikinci yarısında olacak. Bu enerjiler bizi fiziksel olarak yoruyor, ruhumuzu ise aydınlatıyor. Bu yaz aylarını tamamen ‘sorun çözme’ dönemi olarak düşünün. Eylül sonunda çok daha rahatlamış ve önünüzü görüyor hale geleceksiniz. Zafer çok yakın, vücudunuzu dinleyin, kendinizi dinlendirin, bir sonraki adımınız için mutlaka kalbinize danışın. Şimdi sizi kartın söyledikleriyle bırakıyorum:

Tebrikler! İlahi rehberliği takip etmeye karar verdiniz ve evren sizin kararınızın doğal ritmiyle beraber akmaya başladı. Kalbinizin fısıldadığı mesajları  dinlediğinizde, hayatınızın amacını taşıyan dalgalarla doğal bir uyum içinde yüzmeye başlarsınız. Rahat kalın, kendinize güvenin.  Zarafet ve  mutlulukla ileriye gidin.

Eğer yolunuz sırasında sorunlarla karşılaşırsanız, işte o zaman durun, kendinizi merkeze çekin. Sorunlar olduğunda bu sadece everenin ritmine olan uyumunuzu geçici olarak kaybetmişsiniz demektir. Bu olduğunda analiz etmeye ya da utanmaya gerek yok. Hemen dua edin ya da meditasyon yapın, derin nefes alın ve bir sonraki hareketiniz hakkında güçlü bir his alana kadar bekleyin.

Bu durumda zaferiniz kaçınılmaz, o yüzden geçici problemlerin sizi arzunuzdan alıkoyacağı hakkında endişe etmenize gerek yok. Ne olursa olması gerektiği için olacaktır, ve arzunuz gerçekleşmesi gereken zamanda gerçekleşecektir. Şüphelerinizi cennete verin, ve emin olun mutlu sonuçlar sizin olacaktır.

Teşekkürler Omega!

Telif Hakkı©2013 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2013 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.wordpress.com/