Mayıs’ta Gezegenimizin Geçirdiği Değişim Haziran ve Temmuz’da Yaşantımıza Yansıyor – Melchizedek

7d12a0157bf0810f542a5e10699f3a1dArkadaşlar, aşağıdaki mesaj arkadaşım Meline Lafont tarafından alındı. Bu mesaj siz okuyucularımdan bazıları için birden bire ilkokul 1 den liseye atlamak gibi gelebilir ama kalbinizi açıp okumanızı rica ediyorum. Sonuçta tüm bu mesajlar kalbimiz için. Orijinal mesaja buradan ulaşabilirsiniz.

Meline olayların başladığı ilk günden beri ülkemizde barış ve sevgi için dua eden bir ışık işçisi. Uluslararası ışık işçileri Türkiye’de yaşananların sadece buraya ait bir kargaşa olmadığını ve tüm Dünya’da büyük değişiklikleri başlatacak bir hareketin parçası olduğunu biliyor. Meline’le dün konuştuğumda bu mesajın ülkemize ulaşması gerektiğini düşündük çünkü şu anda şaşkınlığa uğramış pek çok kişinin biraz rahatlamaya, biraz da olanları daha iyi anlamaya ihtiyacı var. Mesajda bahsedilen İndigo nesli şu anda büyük kısmını meydanlarda gördüğünüz kişiler, bunun açıklamasını ‘Yaşananlara bir anlam verebilmek’ yazımda yapmıştım. Sadece burada değil, bütün Dünya’da çok önemli gelişmeler oluyor, örneğin son dönemde Amerika’da, Avrupa’da ortaya çıkarılan skandallar da hayatlarını tehlikeye atan İndigo nesli tarafından tetikleniyor. Bundan önceki pek çok yazımda kıyıdan köşeden ‘Yükseliş’ten bahsetmiştim. Bize olan işte bu. Zamanım oldukça size ‘Yükseliş’in ne olduğunu açıklayan yazılar yayınlayacağım. Ama şimdilik şunu bilin: Telaş, korku, kızgınlık çok gereksiz. Olması gerekenler oluyor ve bu süreç biraz sıkıntılı olsa da sonumuz çok parlak olacak. 

Aşağıdaki mesaj aynı zamanda Dünyamızın su ile yıkandığını söylüyor. Bu da doğru, şu anda Orta Avrupa sular altında, geçen hafta ülkemizde pek çok şehir ve kasabada seller oldu. Bu temizliğin bir parçası ve bir süre daha ıslanacağa benziyoruz. Son bolümde ise çok bunalırsak ne yapmamız gerektiğine dair pratik öneriler var. 

Meline’e çok teşekkür ediyorum ve sizi Melchizedek mesajı ile bırakıyorum.

Selamlar Sevgili Dostlar

Ben bir Yükselmiş Usta ve Işığın Elohiminden gelen bir öğretmen olarak, size büyük bir takdirle ve saygıyla bakıyorum çünkü siz bu hayatınızda mükemmel işler çıkarıyorsunuz. Dünyanın her köşesinde birbirinden farklı, kendi karakteri olan ama performansı hayranlık uyandıran şeyler gerçekleştiriyorsunuz. İndigo neslinin ışık işçileri ve ışığın temsilcileri kalplerinde saygıyla ve barışçıl bir şekilde işlerine koyuldular.

İndigo nesline ait bireylerin tamamen uyanmalarına gerek yok çünkü onlar içlerinde taşıdıkları Tanrı’nın mükemmeliyetine derinden bağlılar. Onlar bunun için programlandılar, bu gerçekle buraya geldiler, henüz başlayan görevlerini yapmak için buradalar.  Bugünlerde bütünüyle çok güzel hareketler gerçekleşiyor çünkü her kalp bir diğerine sevgi duyuyor ve bu kalpler bir araya gelip daha da fazla ışık getirmek için kenetleniyor.

Buna işbirliği ve değişim denir: Olayları kendi elinize almanız ve size artık hiçbir yararı olmayan enerjiler ve onların yarattıklarıyla bir şeyler yapmak! İşte bu yarattığınız çok önemli ve harika göstergeler yüzünden size çok hak ettiğiniz şükranlarımızı ve sevgilerimizi ifade etmek istiyoruz.

Evrenin bizim bulunduğumuz köşesinden bakıldığında, gördüğümüz büyük bir sevgi genişlemesi. Gaia suya ve sevgiye boğulmuş, her ikisi de büyük bir temizlenmeye ve saf sevgi içinde yeniden doğmaya işaret ediyor. Çalkantılı Mayıs ayında açılmış olan dev ve yoğun portallar sayesinde sadece kısa bir süre öncesine göre kalpler çok daha fazla sevgi hissediyor. Büyük ihtimalle Mayıs şimdiye kadar yaşanan en yoğun ve gergin aydı. Yaşamak zorunda olduğunuz en zor, en çetin süreçlerden geçtiniz ve pek çoğunuz bu yoğunluğa karşın dağılmayıp ayaklarınızı sağlam bastığınız için şükrediyorsunuz.

Ve ne kadar haklısınız! Enerji açısından bakıldığında, bu ay gerçekten de insanlığın yaşamı boyunca deneyimlediği en aşırı portalı ve enerji değişiminde zirveyi atlattı. Bu zaman zarfında hala var olmanız gerçeği sizin geçmişe ait ne kadar çok şeyi temizleyip değiştirdiğinizin ve bu işte ne kadar iyi olduğunuzun kanıtıdır. Bu iş için en iyi çalışanlar sizsiniz.

Pek çoğunuz Yükseliş Öncülerisiniz. Siz bu dünyaya onu uyandırmaya, sevginizi göstermeye geldiniz. Diğerleri de uyanacaklar ve Yükseliş sürecine katkılarını yapacaklardır. Olanlara hangi köşeden bakarsanız bakın, siz global ve evrensel yükselişi deneyimleyecek Yükseliş Ustalarısınız ve ustalığınız gittikçe artıyor. Herkes kendi üstüne düşeni yapıyor: Hariçte kalan kimse yok, kimse dışarıda bırakılmadı!

Mayıs ayı fiziksel hayatlarınıza ait kendinizi görme ve algılama şekliniz de dâhil olmak üzere pek çok duygusal bağdan kurtulmanıza yardımcı oldu. Belirli anlarda kaçınızın ruhu şüphenin kapısından içeri adım attı? Tutulmaların ve portalların getirdiği baskılar sayesinde pek çok eski yaratılmışlıklar yenilere yer açmak için pencerelerden aşağıya atıldı.

Haziran ayı temizlik ayı olacak, çalkantılı Mayıs’ın peşinden yapılan bir temizlik. Bu temizlikte fazlasıyla su göreceğiz çünkü bu ay pek çok gezegen su burcunda. Yani yüksek gel-gitler, yüksek dalgalar ve sağanak yağmurlar bekleyebilirsiniz. Ancak çok fazla endişelenmeyin, bu hepinizin genel iyiliği için bir rutin. Su saflaştırır ve aktive eder, büyüme ve doğma fırsatı verir!

Bu ay her ruhun kendisi ile tam bir uyum ve denge içinde olmasına odaklanalım. Bu, duygusal vücudunuz değişimden geçerken ve sizin mesih varlığınız vücudunuza entegre olurken, pek çok duygunuzu gözden geçireceksiniz demek olabilir. Duygularınıza dayanmanın çok zor olduğu bir noktaya gelirseniz ve dağılmak üzere hissederseniz, dışarı çıkın, güneşe bakın, 5 dakika kadar güneşin enerjisini hissedin, güneşin sizin solar enerjinizi şarj etmesine izin verin ki duygularınızı bırakıp ilerleyebilir, canlanabilir ve güçlenebilesiniz. Doğa Haziran ayı boyunca yanınızda çok güçlü bir yardımcı. En büyük zorluklardan bile geçerken topraklanmanıza ve huzur bulmanıza yardımcı olacaktır.

Ağaçlardan kederinizi kalbinizden dışarı süzüp kökleriyle atmalarını isteyin, rüzgârdan korkularınız alıp uzaklara atmasını isteyin, güneşten kalbinizi sevgisi ve ışığıyla yeniden doldurmasını isteyin. Ve son olarak bitkilerden ve sudan içinizdeki kızgınlığı alıp keyif ve mutluluğa döndürmesini isteyin. Toprak Ana enerjik açıdan büyük bir değişimden geçti ve şimdi bu değişiklikler sizin gerçekliğinize yansımaya başladı. Değişiklikleri kabul edin ve bu ay hizmetinizdeki muhteşem enerjileri en iyi şekilde kullanmaya çalışın. Enerjilere açık olduğunuz ve onlarla çalıştığınız takdirde sizin gerçekliğinize ve dünyanıza büyük potansiyeller sağlıyor bu ay.

Sevgili dostlarım, bu mesajı sizinle paylaşmak benim için büyük bir şeref. Bunun için size şükranlarımı sunuyorum ve size keyifle yaratacağınız zamanlar diliyorum.

Melchizedek