Müzikal Mutluluk –İnsanlığa bir Hediye, Sağlığımıza Katkı

6a652b0088ba3354aae3f20a03d661aeBugün güzel bir hikâyesi de olan bir müzik parçasını tanıtmak istiyorum sizlere.  Patricia Diane Cota-Robles uluslararası üne sahip bir yazar ve konuşmacıdır. Yirmiden fazla ülkede seminerler vermiş ve kurduğu kar amacı gütmeyen vakıf sayesinde 33 yıldır kendi memleketi Arizona ve çevresinde bedava eğitimler vermektedir. Patricia son yıllarda özellikle St. Germaine ve Mor Alev bilgileri iletmektedir.

Patricia 2010 yılının sonunda oğlunu ani bir hastalığa kaybettiğinde bunun sonradan ne getireceğini hiç bilmediğini söylüyor. Ancak Joao anne ve babasına yeryüzünde vaktini tamamladığı için diğer tarafa geçtiğini, şimdi Archangel Michael ve onun şifacı birlikleriyle çalıştığını ve insanlığa bu dünyadayken veremeyeceği bir hediyeyi hazırladığını bildirdi. Bundan sonra bir psişik açıdan güçlü bir Fransız müzisyen olan Frederic Delarue ile çalışmaya başladı. Frederic bu durumu Patricia’ya bildirdi ve müzik 12 Haziran 2011 de tamamlandı.

Joao şu aşağıdaki mesajları iletti:

‘Bu kutsal müziğin frekansı insan vücudunun hücrelerindeki ilahi zekâ ile iletişime girer ve her hücrenin bilicini yükseltir. Müzik hücreleri rahatlatıp yumuşattıkça vücudun kendini tedavi etme yeteneği de yükselir. Bu müzik her çeşit tedavi ile birlikte çalışır onlara ek güç verir, özellikle kanserli hastalar için ek titreşimler içerir.’

‘Bu müzik yükseklerden bir hediyedir ve asla alınıp satılamaz. Herkese bedava verilmelidir.’

60 dakikayı biraz geçen bu parçayı ben hemen hemen bir yıldır bazen meditasyonda, bazen yazarken, bazen çalışırken ve bazen de uyuyamadığımda kullanıyorum.  Bana çok rahatlatıcı, yaptığım işe odaklanmamı sağlayan bir etkisi oldu. Henüz hastalık sırasında çalmadım hiç, ama eğer herhangi bir rahatsızlığınız varsa bir deneyin, birkaç kere dinleyin ve nasıl hissediyorsunuz bakın. Depresyondan ve stresten şikâyet eden arkadaşlara da yararı olacaktır.

Her halükarda hepinize öneririm. Çalışırken, uyurken, çocuklarınız ders çalışırken ve tabii ki meditasyonlarınızda.

Parçanın tüm frekanslarının tam olarak iletilmesi için en kaliteli şekilde kaydedilmiş ve öyle dağıtılıyor. İndirmek biraz uzun sürüyor ama buna değer.

http://ca0057b0df7644ebb242-895f5803310be0195bdc504f9180278b.r43.cf1.rackcdn.com/Musical_Rapture_320.zip

Yukarıdaki bağlantı başarısız olursa aşağıdaki sayfadan da indirebilirsiniz:

http://www.eraofpeace.org/musical-rapture-mp3

Youtube da 10 dakikalık bir video hazırlamışlar, isterseniz önce ona bakın.

Sevgiler


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile çalışmak istiyorsanız buraya tıklayınız.


4 comments

  1. Slm.ben wordpress de evrenselenerjiler.wordpress.com sitesinin sahibiyim.siteniz ve enerjiniz cok guzel.ben lafi fazla uzatmiycagim.benitanbulda yasiyorum:-) ve profesyonelce evrenselenerjilerle ilgili bir girisimde bulunmak istyorum,yer acmak adina,ilgilenir misiniz bilemyrm tabii 🙂 boyle tepeden dusme oldu ama:-) ilkaysivasli@hotmail.com dan ilrtisebiliriz.sevgiler ve isiklar.

    Beğen

  2. Çok güzel bir müzik,huzur verici, aracı oldugunuz için teşekkürler

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.