Günün Melek Kartı – Bolluk, Bereket ve Verimlilik

a6ddfdb3af0cc11adf122b8b12e05c27İmparatoriçe – Archangel Gabriel

Sınırsız bolluk. Hayallerin gerçekleşmesi. Kendine ve başkalarına bakmak ve beslemek.

İmparatoriçe doğanın yaşamı yenileyici sonsuz gücünü simgeler. Bu kart canlılığın, verimliliğin, gelişmenin ve yeniden doğmanın kartıdır. Tüm yaşamın tükenmeyen kaynağıdır. Bizim yaratıcı potansiyelimizi ve teşviklere açık olup yenilikler yaratma yeteneğimize işaret eder. Bu bedenen gelişmeyi ve doğurganlığı, ruhi açıdan sanatsal yaratıcı gücümüzü ve bilinç alanında anlayışımızın artacağını gösterir.

İş hayatımızda bu kart büyük pozitif enerjiler, ilişkilerde canlılık ve sevindirici gelişmeler, bilinç alanında yeni kanaatler ve inanışlar getirir.  Yani sadece başarı ve para kazanmak değil ama kazanılanın bereketli olduğunu, kendimize ve etrafımıza iyi baktığımızı görüyoruz. Bugün bolluk için Gabriel’in kırmızı altın rengi ile meditasyon yapın.

Teşekkürler Gabriel!

Telif Hakkı©2013 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.wordpress.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir. Copyright © 2013 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.wordpress.com/

7 comments

  1. selam mene maraqlidir MOR ALEV in günlük melek kartlar hami ücündür yoxsa menim menim emelime gelenler yalniz mene aiddir

    Beğen

    1. Sevgili Kumru, Tam olarak anlamadım sorunu ama anladığım kadarıyla cevap vereyim. Benim çektiğim günün melek kartı o günün taşıdığı enerjiyi gösterir. Yani bu enerjiyi iyi bir şekilde kullanmak bize kalmış birşey. Bugünkü gibi güzel kartlar çıktığında onunla ilgili enerji ya da melekle çalışabilirsin. Bugünlerde çok önemli olan birşey inancımızdaki ve bilincimizdeki blokları temizlemek, onları yıkmak ki bizdeki bloklar olumlu enerjileri geri çevirebilir. O da en iyi Mor Alev enerjisi ile yapılır. Yani benim tavsiyem önce Mor Alev le kendimizde ve evimizdeki tüm negatifi yakıp küle çevirmek, sonra da bugünün kartı ile ilgili enerji ve melekle çalışarak tüm olası pozitif etkileri kendimize çekmek. Umarım yardımcı olmuştur. Sevgiler..

      Beğen

  2. Mor Alev sen tam bir harikasın … mucize gibi geldin hayatıma HOŞGELDİN ..Seni tanıdığımdan beri her şey kötü giderken birden düzeliveriyor, inancımı korumama yardım ettiğin için şükürler olsun.Şükürler olsun ki seni tanıdım.Bütün sevdiklerime önerdim burayı… Bugün İşteyim patronumla her şey yolunda bugün tamda istediğim yerde ve yıllardır özlemini kurduğum 1 oda daha fazlası olan bir eve taşınıyorum.Aynı zamanda elimi hangi işe atsam bolluk akıyor.SENİ ÇOK SEVİYORUM VEEE KOCAMAN SARILIYORUM !!!!

    Beğen

  3. melek kartlari gercekten cikiyormu cok caresizim is bulamiyorum yuva kuramiyorum moralim cok bozuk

    Beğen

    1. Sevgili Gülay, varlığını Meleklerle iletişim ve Tanrı enerjisine adamış bir blogdasınız. Bence önce buraya nasıl yolunuzun düştüğünü, sizi neyin çektiğini bir düşünmenizi tavsiye ederim. Blogda bir çok yazı var, kalbinizi açıp o yazıları kalbinizle okuyun. O zaman bunun cevabını göreceksiniz.
      Yalnızca tek bir yorumum var: Bu bir fal blogu değildir ve bu blogda fallara inanılmaz, geleceğimizi kendimizin yarattığına inanılır.
      Bereket sorununuzla ilgili olarak da bu ay yayınlanan bereket rehberinden yararlanabilirsiniz.
      Sevgi ve ışık dileklerimle

      Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.